Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonlu bi arkadastan duydugum,yasanmis bi olayi anlatmak istiyorum:

Tolga Ümit Milli Takim la beraber Italya'ya gidiyor....Hostesler de bayan ayni zamanda da Italyan[img]smileys/smiley4.gif[/img]..Bizim Futbolculardan birinin parmagi kaniyo,hostesten yarabandi isteyecekler ama nasil..Tolga ya diyolar ki sen iste..Tolga da Italyanca falan yok ,tabi..Basliyo mimiklerle,el isaretleriyle anlatmaya çalisiyo..Fakat bi türlü basaramiyo..Bakti ki olmayacak,en sonunda Italyan hostese Italyan aksaniyla diyor ki "Yara panti[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Edited by: arveladze0261
    İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vallada agladim billada agladim gülmekten
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• nasıl demiş, bunu, bunu alın burdan mı demiş, bende sinirlenince derim öle çok öemli bişey değil, böyle saçma sapan olaylar niye ciddiye alınır hiç anlamam.kimseye zerre katkısı olmayacak bi olay için konuşmaya bile değmez.maçta olur böle şeyler, hoca kenardan küfrediyo, biz maç sırasında neler neler yazıyoruz foruma.bunlar büyütülecek şeyler değil.

Yorum

• Bütün özlü sözleri şuraya yazmak geldi içimden. Önce bi bekleyin sonra söyleyeceğinizi söyleyin arkadaşlar
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• Hoca Tolga ve Adrian olayını kısmen yalanladı. Tolga, Alper hocaya bir şeyler söylemiş ama hoca duymamış bile. Tolga'nın söylemleri Adrian'ın çıkmasıyla mı ilgili bunu söylemedi. Adrian'ı da ben kendim çıkardım Tolga'nın çıkar demesiyle bu iş olacaksa yandık tarzında bir şeyler söyledi. Bu haber Ömür Avcı imzasıyla çıkmıştı. Hoca da isim vermeden kendisini çok fena eleştirdi...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• kupa maclarinin sayisi az degil,onun oynamasi formda ve moralli kalmasi icin yeterli olur

Yorum

• o yediğin 2. gol ne allah aşkına. ooofff of.
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• frikiklerde cok kötü yer tutuyor 2. yedigimiz golü cok kez yedi

Yorum

• gollerde kesinlikle hatası yoktu.....yediği ilk golü dünyada çıkarıcak kaleci yok 2.goldede defans hatası var.....aynı gol ü geçen sene onurda yemişti zaten emrah başsan alışkanlık yaptı sağolsun

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o yediğin 2. gol ne allah aşkına. ooofff of.
                    Hocam Tolga'ya karşı bir önyargın olduğunu biliyorum ama biraz insaflı ol lütfen...

Al sana ikinci golün kopyası. Atan da aynı ama bak bakalım kalede kim var?

Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 2.gol yakışmadı kaptan
                      ama bi gol yedin diye seni atacak halimiz yok
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• ''Yediği ilk golde hatası vardı'' diyenleri de bu gözler gördü ya, çok yaşa Trabzonspor taraftarları...

Yorum

• Yedigi gollerde hatasi yok, yanliz Onur bir adim önde suan kale icin. Gecen sene de tam tersi durum vardi.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam Tolga'ya karşı bir önyargın olduğunu biliyorum ama biraz insaflı ol lütfen...

Al sana ikinci golün kopyası. Atan da aynı ama bak bakalım kalede kim var?

http://s14.directupload.net/images/130112/bl49l52d.swf
                            onurda yemeyecek tolgada yemeyecek bence. çünkü çok bast yenen goller. onurunda yemiş olması tolganın hatasını hafifletmez.

tolgaya karşı ön yargım onun oynadığı maçlarda her nasılsa kalemizin yol geçen hanı olmasındandır.

tolga-mevcut volkan-onur dersen onur derim onur-muslera dersen muslera derim.

bence olay budur.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Beni bilen bilir,Onur varken 1. kaleci Trabzonsporda Onur Kıvrak'tır.
                              Tolga bugünkü yediği gollerde tabikide hatası yoktu.
                              Ama Tolga bu yasına kadar oynadığı yarım dönem dışında hiç bir zaman ekstra işler yapmadı.
                              Şampiyonluğa oynayan takımda üst düzey çoğu kez maç koparan kaleciler kalede olur.Bu yüzden Onur her zaman Tolganın önünde durur.
                              "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Onur Tolgadan bir gomlek ustun bunda hemfikiriz ancak benzer golleri Onur yediginde birsey denmiyor Tolgaya linc girisimi. Oz evlada uvey evlat muamelesi yapan garip insanlariz vesselam.
                                Mustafa Yumlu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X