Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maşallahı nur topu gibi bir kalecimiz var,acayip bir istikrar sağladı her maç standart 2 gol yiyoruz ve bunların çoğunu çok iyi bir kaleci kurtarabilirdi...

Bilmiyorum başka kimse dikkat etti mi ama Onur iyileştikten sonra Tolga'nın performansı inanılmaz düştü,her maç gol yemeye başladık..Sanırım Tolga'da Onur stresi başladı...
    kaleye gecsene sen! önünde mustafa ve giray la cok iyi kaleci olurdunuz
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Her kalecinin formsuz olduğu ya da hatalı olduğu maçlar olur doğaldır ancak Onur ile birlikte rotasyonla oynasalar fena mı olur?
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Rakibe top attı şaka gibi ,oyunu başlatmaların 0 baskı yiyince yuhlanınca hemen hata yapıyorsun,şenol hoca artık onuru koymalı fakat ben sezon sonuna kadar ne şekilde olursa olsun tolga ile devam edeceğimizi düşünüyorum

Yorum

• Takımın bu kadar gol yemesinde asıl unsur olmasan da dinlenmelisin artık Kaptan ! Sadece fiziksel yorgunluk, yorgunluk değildir; biraz kendini dinle ve dinlen.
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Kulübede oturma zamanı geldi.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Kalede rotasyon doğru bir şey değildir. Beşiktaş'ın çektiği sıkıntıyı görüyoruz.

Bir takımın bir tane kalecisi vardır. Diğer kaleci kupa maçlarında veya birinci kalecinin sakatlandığı ve cezalı duruma düştüğü maçlarda oynar.

O yüzden şu maçtan sonra Onur'un kaleye geçmesi doğru olmaz. Tolga'yı nasıl bir sihirle geri kazanmışsak, aynı şekilde tekrar kaybedebiliriz.

Yorum

• Kaptan'a acıyorum. Defanssız bir takımda kaleci olmak zor iş.
                Yalnız, bugün psikolojik olarak çöktü galiba Tolga.
                Bunda etken kendi ailevi sorunları da olabilir. Annesinin hasta olduğu doğru. Kanser mi bilmiyorum.
                Onur'un kaleye geçmesi çok anormal bir durum değil. İkisi de mükemmel kalecidir benim gözümde.

Yorum

• tolganın kaleden çıkması faydadan çok zarar getirir

bu defansla onur da her maç gol yer

o zamanda taraftar yine söylenmeye başlayacak onur formsuz halsiz falan filan diye

tolga kaleden çıkmaz bu sezon

sene sonu defans hattının tamamen değişmesi lazım
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Önünde ne stoper var ne de bek.

Bunu görmemek için kör olmak lazım.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk gelen topların hepsi gol olması benim canımı sıkıyor.Ha bu defans hattıyla her maç 2 gol yemesi enteresan değil
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Tolga'ya suç bulmayın, önündeki iki adamın birbiriyle uyumu sıkıntı bizim için.
                        Sene başında, devre arasında bas bas bağırdık stoper diye ama elde var Mustafa

Yorum

• Onur'un önündeki savunma oyuncularıyla Tolga'nın aynı değil ! Bunu göremeyecek kadar kör olmayın.

Onur şimdi kaleye geçse 2 kalecimizi de kaybetmiş oluruz..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tolga ile Onuru kıyaslamak için takımların aynı olması gerekir çünkü bu takım gecen seneki takım gibi takım savunması yapamıyor.

Gecen seneyede bakarsak Tolga o takımla 9 maçta 3 gol yedi Onur aynı takımla 25 maçta 20 gol yedi.

Bu sene mac basına kalemize atılan sut sayısına bakarsak herseyi anlarız.

Yorum

• bjk nin kalecisini gördükten sonra tolgaya laf edenleri anlamıyorum
                              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                              -ismail-

Yorum

• Tamam değerlerimize sahip çıkalım, destekleyelim, koruyalım. Tolga da bunu yerden göğe kadar hakkediyor ama unutulmamalı ki kimse eleştirilemez değildir. Ne hatadan dolayı asıp kesmek ne de körü körüne bağlanmak doğru. Normal ölçüde eleştirilmesini kimse yadırgamamalı ve kimse de ölçüyü kaçırmamalı.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X