İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Kalede rotasyon doğru bir şey değildir. Beşiktaş'ın çektiği sıkıntıyı görüyoruz.
Bir takımın bir tane kalecisi vardır. Diğer kaleci kupa maçlarında veya birinci kalecinin sakatlandığı ve cezalı duruma düştüğü maçlarda oynar.
O yüzden şu maçtan sonra Onur'un kaleye geçmesi doğru olmaz. Tolga'yı nasıl bir sihirle geri kazanmışsak, aynı şekilde tekrar kaybedebiliriz.
Yorum
-
Kaptan'a acıyorum. Defanssız bir takımda kaleci olmak zor iş.
Yalnız, bugün psikolojik olarak çöktü galiba Tolga.
Bunda etken kendi ailevi sorunları da olabilir. Annesinin hasta olduğu doğru. Kanser mi bilmiyorum.
Onur'un kaleye geçmesi çok anormal bir durum değil. İkisi de mükemmel kalecidir benim gözümde.
Yorum
-
tolganın kaleden çıkması faydadan çok zarar getirir
bu defansla onur da her maç gol yer
o zamanda taraftar yine söylenmeye başlayacak onur formsuz halsiz falan filan diye
tolga kaleden çıkmaz bu sezon
sene sonu defans hattının tamamen değişmesi lazım...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Onur'un önündeki savunma oyuncularıyla Tolga'nın aynı değil ! Bunu göremeyecek kadar kör olmayın.
Onur şimdi kaleye geçse 2 kalecimizi de kaybetmiş oluruz..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Tolga ile Onuru kıyaslamak için takımların aynı olması gerekir çünkü bu takım gecen seneki takım gibi takım savunması yapamıyor.
Gecen seneyede bakarsak Tolga o takımla 9 maçta 3 gol yedi Onur aynı takımla 25 maçta 20 gol yedi.
Bu sene mac basına kalemize atılan sut sayısına bakarsak herseyi anlarız.
Yorum
-
Tamam değerlerimize sahip çıkalım, destekleyelim, koruyalım. Tolga da bunu yerden göğe kadar hakkediyor ama unutulmamalı ki kimse eleştirilemez değildir. Ne hatadan dolayı asıp kesmek ne de körü körüne bağlanmak doğru. Normal ölçüde eleştirilmesini kimse yadırgamamalı ve kimse de ölçüyü kaçırmamalı.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum