Ben Tolga olsam, bu foruma girsem, bu başlığa baksam, çoğu kişiye hakkımı helal etmem.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
Senin mesajlarini genelde hep hayret icinde okuyordum nerdeyse hic bir yorumuna katilmak cogu zaman mumkun degil simdi anladim ki sorun senin gozlerde,senin gozlerin bozukmus,ama gozler hep gormek istediklerini gorur senin niyetin belli uzum yemek degil bagciyi dovmek,Tolga da eger bu takimi batiriyorsa sen git kriket falan izle.İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana maçın başında Burak'ın doksana yakın bir yere giden sert şutunu kurtaran PSV kalecisi İsakson ile yediğimiz ilk golde doksana giden topu çıkaramayan Tolga'yı karşılaştır derim..Pozisyonlar hemen hemen aynı..İki pozisyon, iki kaleci arasındaki farkı gösteriyor.Biri takımını kurtarıyor diğeri batırıyor..
Yorum
-
bir maç ile insanları göklere çıkarırken bir maç ile yerin dibine sokabiliyoruz kişileri...şu eleştirinin dozunu bir türlü ayarlayamıyoruz.....psv maçından önce bu başlığa girdiğimde; ''efsanenin izinde,bizi ipten alan kaptan...''gibi birçok ifade.
arkadaşlar TOLGA'dan bahsediyoruz geçen sene şampiyonlk mücadelesinde burnunun kırılmasına rağmen doktoru saha kenarına itip maça devam eden bir futbolcu,
benfica maçında birsürü gol pozisyonunda kalesinde geçit vermeyen,
ve aynı şekilde inter maçı...
bunları hemen nasılda gözardı edebiliyoruz...hayret doğrusu!
forumdakilerin çoğu bende dahil ONUR'u başka seviyoruz ve onun kaleye geçmesini istiyor olabiliriz ama KAPTANIN şuanki performansı(psv maçı hariç maçı izleyemedim ve sizlerin söylemlerine göre yenilen gollerde hatası varmışş) onurun kaleye geçmesini engelliyor......
sizlerden tek istirhamım yapıcı eleşiri yapın ve bir maç ile hiçbir futbolcuyu yerin dibine sokmayın...En son esra61 tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 11:48.
Yorum
-
İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin mesajlarini genelde hep hayret icinde okuyordum nerdeyse hic bir yorumuna katilmak cogu zaman mumkun degil simdi anladim ki sorun senin gozlerde,senin gozlerin bozukmus,ama gozler hep gormek istediklerini gorur senin niyetin belli uzum yemek degil bagciyi dovmek,Tolga da eger bu takimi batiriyorsa sen git kriket falan izle.
Tolga'nın ilk golünü gözlerini kapatarak mı izledin merak ediyorum....
Yorum
-
Dedigim gibi gozler gormek istediklerini gorur ve senin amacin cok belli kardes hic uzatmayalim.İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga'nın ilk golünü gözlerini kapatarak mı izledin merak ediyorum....
Yalniz Burak in kalecinin kucagina giden sutunu doksana giderken yapilmis bir kurtaris olarak goren biri bana gozden bahsetmesin lutfen.En son Kıvanç Çuvalcı tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 12:19.
Yorum
-
Tamam kardeş sensin...İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedigim gibi gozler gormek istediklerini gorur ve senin amacin cok belli kardes hic uzatmayalim.
Yalniz Burak in kalecinin kucagina giden sutunu doksana giderken yapilmis bir kurtaris olarak goren biri bana gozden bahsetmesin lutfen.
Yorum
-
Maşallahı nur topu gibi bir kalecimiz var,acayip bir istikrar sağladı her maç standart 2 gol yiyoruz ve bunların çoğunu çok iyi bir kaleci kurtarabilirdi...
Bilmiyorum başka kimse dikkat etti mi ama Onur iyileştikten sonra Tolga'nın performansı inanılmaz düştü,her maç gol yemeye başladık..Sanırım Tolga'da Onur stresi başladı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum