İlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
hatta ikinci golde çizgide dursa bile daha kolaydı işi bizim iki sabunmacı oyuncuyu tutmaya çalışırken bi de togla çıktı ileritabi kale boş kaldıİlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer Abi,
2. golde ayakta bekleyip topu izlemek yerine Cale ve Egemen'i çalımlamış adamın ayağına kapansa veya o adama doğru yaklaşıp açısını kapatsa golü engelleyemez miydi? Ya da bu dediğim yapılması zor bir şey mi?
Ben her iki golde de Tolga'yı kusurlu buldum. Sırf kabahat bulmak için demiyorum bunları ama tutulmayacak toplar değildi. Hele ilk gol.
Yorum
-
ben ümidi kestim tolgadan.
arkadaş zaten ayda yılda bir top geliyo kaleye bi zahmet bunları da tut ya!
zamanında birde sağlam defans arkasında oynasın öyle görelim dedik...görüyoruz işte ne olduğunu.
kaleye gelen saçma sapan şut gol oluyor, topa neredeyse müdahale etmiyor geri dönen topa öyle bi vuruyoki topu rakibin yüzüne patlatıyor.
koskoca sağda adamın kafasına nasıl isabet ettirip olup olmadık yerde tehlike yaratıyor hayret yani..
kiralanır mı satılır mı yoksa 3. kalecimiz mi olur bilmem ama 1. kalecimizin svlva 2. kalecimizin de onur olması gerekiyor artık.En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 01.10.2008, 13:08.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Onuda öldürürüz biz , sonrada Onur'u katlederiz bu devran böyle gider .İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleamacıma ulaştım o halde.
haydi sylva sıra sende
Yorum
-
yediğimiz 2.golde golü atan ertuğrul'un oyuna taç çizgisinden girip sıkıntı yaratacağını görmesi ve defans oyuncularını uyarması gerekiyordu ama yapmadı eskilerden belçikalı paff sürekli konuşurdu ve öğrendiği yarım yamalak türkçe ile adam adam adam diye bağırıp defans oyuncularını uyarırdı.tolganında sürekli konuşması ve uyanık olması gerekir.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
almanyadaki hazrlik maclarina gittgimde oda benim dikkatimi cekti...Tolga hic uyarmyiordu yani sesini cikarmyiordu onur tam tersiyde hep uyarmalar icerisindeydi....yani hazirlik maclarinda öyleydi en azindan..İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyediğimiz 2.golde golü atan ertuğrul'un oyuna taç çizgisinden girip sıkıntı yaratacağını görmesi ve defans oyuncularını uyarması gerekiyordu ama yapmadı eskilerden belçikalı paff sürekli konuşurdu ve öğrendiği yarım yamalak türkçe ile adam adam adam diye bağırıp defans oyuncularını uyarırdı.tolganında sürekli konuşması ve uyanık olması gerekir....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Yorum
-
daha nasıl bir düşüş bekliyoruzİlk olarak ORDULU_BURAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
son maçta kaleyi tutan top sayısı 2 yenilen gol sayısı 2
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Tolga ile devam
Yorum