Bu saatten sonra iş Tolgaya düşer.Ziya hoca ve taraftar onun için elinden gelenin fazlasını bile yapıyor.Kesinlikle kendine güveni yok yaşı da 24 bu zaman kadar bir şeyleri elde etmesi gerekirdi.İnşallah hem kendi hemde bizim canımızı yakmadan bu günleri atlatırırız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Zengin
Daraltma
X
-
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kullanıcı ismini değiştirmek gibi bir şey mevcut mu bilen varmı
hatta ugrama direk tıkla
Hadi eyvallah..
Yorum
-
Tolga kalecimiz daha genc, ama yasina görede oldukca tecrübeli oyuncu, su heycanida atlatsa, hic bir sorun kalmayacaktir.
Ben Tolgaya güveniyorum, ve herzamanda arkasinda olacagim.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu soruya sorman senin daha jeffin kariyerini bilmediğini belli ediyor adam sayısız maçta brezilya under 19 ve under 21 takımlaırnda maç yaptı
under 19 la 1 şampiyonluk yaşadı amerikada
under 21 ile dünya şampiyonluğu yaşadılar jeff trabzona gelemden önce dünya kupasına gitcekmi die konuşuluodu brezilyada 2006 için o kadar başarılıydı
[URL=http://img169.imageshack.us/my.php?image=320835biglandscapesd7.jpg][IMG]http://img169.imageshack.us/img169/4677/320835biglandscapesd7.th.jpg buda milli takımdan bir foroğraf
illa savundurtcanız yani bu kullanıcı ismini değiştirmek gibi bir şey mevcut mu bilen varmı14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Hüseyin'in cezalı olması , Hasan'ın oynayamacak olması ( sanırım büyük ihtimalle oynamıcak ) Üçüncü kaptan niteliğindeki Tolga . Konyaspor maçında kaptan olarak çıkıcak.
Bundan daha iyi sorumluluk ve güven olamaz. Umarım Çok iyi işler çıkartır önce kaptanlık , sonra kalecilik sıfatı içerisinde.
Güveniyoruz Tolga sana!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
bu sezon kaybetcek birşey yok ama kazanılcak bir gelecek var! istediği kadar hatalı gol yesin,ki bu maçtaki golde hatası yok bence, arkasında durmalıyız! ne kaleci kolay yetişiyor nede altyapıdan A takıma adam çıkıyor. tolga örnek olacak ve biz milli takımda onunla gurur duyacağız buna yürekten inanıyorumBen Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu soruya sorman senin daha jeffin kariyerini bilmediğini belli ediyor adam sayısız maçta brezilya under 19 ve under 21 takımlaırnda maç yaptı
under 19 la 1 şampiyonluk yaşadı amerikada
under 21 ile dünya şampiyonluğu yaşadılar jeff trabzona gelemden önce dünya kupasına gitcekmi die konuşuluodu brezilyada 2006 için o kadar başarılıydı
[url=http://img169.imageshack.us/my.php?image=320835biglandscapesd7.jpg][IMG]http://img169.imageshack.us/img169/4677/320835biglandscapesd7.th.jpg buda milli takımdan bir foroğraf
illa savundurtcanız yani bu kullanıcı ismini değiştirmek gibi bir şey mevcut mu bilen varmı
gitcekti, olcaktı ile bu işler olmuyor maalesef... Milli takım kalesine geçmeyi bırak, A milli takım kadrosuna 1 kez çağrılsın, o zaman biraz kariyeri olduğuna ikna olurum...
madem savunacaksın bu adamı, savun...ama bunu başkalarına saldırarak yapma...
Yorum
-
İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekorkutbozok seninkide sorumu simdi yaaa, ya resmen turk milli le brezilya milliyi bir yaptin , turk a milli den hangi topcu brezilya milli takiminda oynar diye bir soru da ben sana sorim
RÜŞTÜ, YILDIRAY, TUGAY, FATİH TEKKE, GÖKDENİZ, TUNCAY, EMRE, HAMİT, NURİ ŞAHİN, HASAN ŞAŞ... BENCE YETER...SENCE?
Yorum
-
İlk olarak korkutbozok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRÜŞTÜ, YILDIRAY, TUGAY, FATİH TEKKE, GÖKDENİZ, TUNCAY, EMRE, HAMİT, NURİ ŞAHİN, HASAN ŞAŞ... BENCE YETER...SENCE?
hepsi türkiye için yıldız peki bu adamlar böle brezilya milli takımında oynayabilcek bir oyuncuysalar sana bi soru
brezilyalı oyuncualr neden milan arsenal real madrid ... gibi takımlarda
bu oyuncular fenerbahçe,hertha berlin,trabzonspor,zenith,newcastle,galatasaray gibi dünyada pek başarısı olmayan ufak takımlarda???
dida(milan)-rüştü(fb) kazanan dida
yıldıray(hertha)-kaka(milan) kazanan %50 milyar kaka
tugay(blackburn)-emerson(real madrid) emerson
f.tekke(zenith)-adriano(inter) adriano
gökdeniz(trabzon)-ronaldo(milan) ronaldo
tuncay(fener)-marcelo(r.madrid) marcelo
emre(newcastle)-robinho(r.madrid) robinho
g.silva(arsenal)-h.şaş(gs) g.silva takımlardan al haberi die bir laf vardı"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
Yorum