Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tolga Zengin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu saatten sonra iş Tolgaya düşer.Ziya hoca ve taraftar onun için elinden gelenin fazlasını bile yapıyor.Kesinlikle kendine güveni yok yaşı da 24 bu zaman kadar bir şeyleri elde etmesi gerekirdi.İnşallah hem kendi hemde bizim canımızı yakmadan bu günleri atlatırırız.

Yorum

• heycanli olabilir daha genc ama kale onun eger kaleyi kaptiririm korkusuyla kaleyi korursaa ozaman tolga kaybeder rustu'nun velihati olamaz
      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu kullanıcı ismini değiştirmek gibi bir şey mevcut mu bilen varmı
        var var.. danışmaya bi ugra

hatta ugrama direk tıkla

Hadi eyvallah..

Yorum

• Tolga kalecimiz daha genc, ama yasina görede oldukca tecrübeli oyuncu, su heycanida atlatsa, hic bir sorun kalmayacaktir.

Ben Tolgaya güveniyorum, ve herzamanda arkasinda olacagim.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

bu soruya sorman senin daha jeffin kariyerini bilmediğini belli ediyor adam sayısız maçta brezilya under 19 ve under 21 takımlaırnda maç yaptı
            under 19 la 1 şampiyonluk yaşadı amerikada
            under 21 ile dünya şampiyonluğu yaşadılar jeff trabzona gelemden önce dünya kupasına gitcekmi die konuşuluodu brezilyada 2006 için o kadar başarılıydı
            [URL=http://img169.imageshack.us/my.php?image=320835biglandscapesd7.jpg][IMG]http://img169.imageshack.us/img169/4677/320835biglandscapesd7.th.jpg buda milli takımdan bir foroğraf
            illa savundurtcanız yani bu kullanıcı ismini değiştirmek gibi bir şey mevcut mu bilen varmı
            korkutbozok seninkide sorumu simdi yaaa, ya resmen turk milli le brezilya milliyi bir yaptin , turk a milli den hangi topcu brezilya milli takiminda oynar diye bir soru da ben sana sorim
            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Hüseyin'in cezalı olması , Hasan'ın oynayamacak olması ( sanırım büyük ihtimalle oynamıcak ) Üçüncü kaptan niteliğindeki Tolga . Konyaspor maçında kaptan olarak çıkıcak.

Bundan daha iyi sorumluluk ve güven olamaz. Umarım Çok iyi işler çıkartır önce kaptanlık , sonra kalecilik sıfatı içerisinde.

Güveniyoruz Tolga sana!
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Yine hayalsin Tolgaa.Bu ne panik yaa...Hiç ama hiç güven vermiyor.

Yorum

• Allahtan kaleye şut mut gelmedi. Tolga çok çalışman lazım çok. Nerde ne zaman çıkcağını ve durcağını pek bilmiyo. ve birazda avut vurma antremanı yap. Ama tolgada ısrar edilmeli.
                  Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• bir pozisyonda çok saçma bir topa çıktı nerelere golde çıkmadı
                    kararsız kaptan gemisinde ilerlio ama nereye bilmio diorum
                    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Kaptan tolga..

Daha iyi olacak inşallah..
                      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                      **Latocan**

Yorum

• bu sezon kaybetcek birşey yok ama kazanılcak bir gelecek var! istediği kadar hatalı gol yesin,ki bu maçtaki golde hatası yok bence, arkasında durmalıyız! ne kaleci kolay yetişiyor nede altyapıdan A takıma adam çıkıyor. tolga örnek olacak ve biz milli takımda onunla gurur duyacağız buna yürekten inanıyorum
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

bu soruya sorman senin daha jeffin kariyerini bilmediğini belli ediyor adam sayısız maçta brezilya under 19 ve under 21 takımlaırnda maç yaptı
                          under 19 la 1 şampiyonluk yaşadı amerikada
                          under 21 ile dünya şampiyonluğu yaşadılar jeff trabzona gelemden önce dünya kupasına gitcekmi die konuşuluodu brezilyada 2006 için o kadar başarılıydı
                          [url=http://img169.imageshack.us/my.php?image=320835biglandscapesd7.jpg][IMG]http://img169.imageshack.us/img169/4677/320835biglandscapesd7.th.jpg buda milli takımdan bir foroğraf
                          illa savundurtcanız yani bu kullanıcı ismini değiştirmek gibi bir şey mevcut mu bilen varmı
                          jeff'in kariyeri benim ilgi alanıma girmiyor. bilsem zaten sormazdım. ama madem bu kadar iyi biliyorsun, şu sayısız kere'yi Türkçe'ye çevir de engin kariyer bilginden biz de nasiplenelim...

gitcekti, olcaktı ile bu işler olmuyor maalesef... Milli takım kalesine geçmeyi bırak, A milli takım kadrosuna 1 kez çağrılsın, o zaman biraz kariyeri olduğuna ikna olurum...

madem savunacaksın bu adamı, savun...ama bunu başkalarına saldırarak yapma...

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            korkutbozok seninkide sorumu simdi yaaa, ya resmen turk milli le brezilya milliyi bir yaptin , turk a milli den hangi topcu brezilya milli takiminda oynar diye bir soru da ben sana sorim

RÜŞTÜ, YILDIRAY, TUGAY, FATİH TEKKE, GÖKDENİZ, TUNCAY, EMRE, HAMİT, NURİ ŞAHİN, HASAN ŞAŞ... BENCE YETER...SENCE?

Yorum

• İlk olarak korkutbozok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              RÜŞTÜ, YILDIRAY, TUGAY, FATİH TEKKE, GÖKDENİZ, TUNCAY, EMRE, HAMİT, NURİ ŞAHİN, HASAN ŞAŞ... BENCE YETER...SENCE?
                              hahahahaha şu anda gülüyorum biliomusun bunlar brezşlya milli takımının yanından geçemezler
                              hepsi türkiye için yıldız peki bu adamlar böle brezilya milli takımında oynayabilcek bir oyuncuysalar sana bi soru
                              brezilyalı oyuncualr neden milan arsenal real madrid ... gibi takımlarda
                              bu oyuncular fenerbahçe,hertha berlin,trabzonspor,zenith,newcastle,galatasaray gibi dünyada pek başarısı olmayan ufak takımlarda???
                              dida(milan)-rüştü(fb) kazanan dida
                              yıldıray(hertha)-kaka(milan) kazanan %50 milyar kaka
                              tugay(blackburn)-emerson(real madrid) emerson
                              f.tekke(zenith)-adriano(inter) adriano
                              gökdeniz(trabzon)-ronaldo(milan) ronaldo
                              tuncay(fener)-marcelo(r.madrid) marcelo
                              emre(newcastle)-robinho(r.madrid) robinho
                              g.silva(arsenal)-h.şaş(gs) g.silva takımlardan al haberi die bir laf vardı
                              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• kaptanlık yakışır kaleye yakışır adam gibi adam tek kelimeyle
                                hatalarını aşacak zamanla
                                BMN l TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                                X