Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zokora'da davet edilmeliydi bence sırf Emre'ye attığı tekneden dolayı..
    zokaranın yanınada SALİH DURSUN
    2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlerik sezonlarda kaptanlık yapmış..benim için hepsi kaptan olarak geçer.. zaten yorumum da gönlüm de dedim.gönlün de demedim..
      velhasıl onur kıvrak şampiyon takımın kaptanı değildi.

Yorum

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        velhasıl onur kıvrak şampiyon takımın kaptanı değildi.
        Senin düşüncen seni ilgilendirir..benim için Onur kıvrak 10 yıl sonra da bu trabzonspor kaptanı olarak hatırlanır.. gözümde bu şekilde kalacak..
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Senin düşüncen seni ilgilendirir..benim için Onur kıvrak 10 yıl sonra da bu trabzonspor kaptanı olarak hatırlanır..
          onur kıvrak trabzonsporun kaptanıydı zaten, böyle hatırlanması çok normal.
          ben şampiyon takımın kaptanı değildi dedim.
          şampiyon takımdan kalan son oyuncuydu diyebilirsiniz.

Yorum

Arkadaşlar konudan bağımsız Şikebahçe hava alanı Rize'de açılmıştır , hayırlı olsun fenev camiasına.

Yorum

İlk olarak Tayphoon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Saçmalamışsınız konuyu ne alakasız yere getirmişsiniz hemde sadece kendi cümlelerinizle , bu adam ben 500 kya oynamammi demiş. Adamı kadro dışı bırakıp, sözleşmesi karşılıklı fesh edilmiş. Siz burda 5 verdiğin adam 1 e oynarmi. 500 e oynayan çok adam var gibi cümlelerle kendinizce bilmediğiniz konularda fikrinizi değil kesin yargılarınızı yazıyorsunuz. Bizim taraftar birazda empati yapmayı, hatta birazda düşünerek yazmayı öğrenmedikçe daha çok oyuncumuzu kaybederiz , soğuturuz
              benim orda demek istediğim bizden sonra istese baka kulüpde 500 de oynar manıtığydı yani dik durup bizden sonra baska kulupde oynamadı para kazanmak olsa derdi gider oynardı

Yorum

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onur kıvrak trabzonsporun kaptanıydı zaten, böyle hatırlanması çok normal.
                ben şampiyon takımın kaptanı değildi dedim.
                şampiyon takımdan kalan son oyuncuydu diyebilirsiniz.
                Kaptanlık kelimesinin bir anlamı var bana göre..

Şu an kaptan olan Uğurcan , sosa nın kaptanlık yaptığı sezon ile ilgili konuştuğumda kaptan olarak hatırlar öyle yazarım
                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Şu forumda var ya öyle insanlar var ki kavga ortamı yaratmayı kendilerine meslek edinmişler. Onur Kıvrak kaptandı değildi tartışılan konuya bakın.

Millet bırakın bu saçma konuları anın tadını çıkarın , formanızı giyin çıkın dışarıya göğsünüzü gere gere dolaşın.

Bu gün bizim günümüz , Trabzonspor'un günü.

Yorum

Kaptanlık kelimesinin bir anlamı var bana göre..

Şu an kaptan olan Uğurcan , sosa nın kaptanlık yaptığı sezon ile ilgili konuştuğumda kaptan olarak hatırlar öyle yazarım
                    7. şampiyonluk kupasının kaptanı olduğunu iddia ettiniz ve ben de doğru olmadığını söyledim. bir kez daha diyeyim kaptan olarak hatırlanmasında bir beis görmüyorum ki görmem saçma olur. 7. şampiyonluğun kaptanı efsanem ibrahim yattaradır. veya tolgadır tam emin değilim ama onur kıvrak değildir. onur genelde ligi 10. sıralarda bitirdiğimiz, şundan bundan 6-7 yediğimiz senelerin kaptanı.

Yorum

Ben baya uzak kaldım futbola bu aralar. Bugün ne olacak şimdi? Takım şehri mi gezicek? Kupa yarın alınmayacak mı?
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz bilmem. Ancak Onur da Burak da bu takımı sonuna kadar sahiplenip saha dışında gösterdikleri duruşla camiamıza yakışanı yapan özel futbolculardır. İkisi ile de iyi şekilde ayrılmadık ama bu durum bu çocukların karakterli olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben Şenol Güneş'i izlemedim ama iyi kaleci olduğunu söylüyorlar. Onur'u izledik, bu takımda üst düzey bir performans gösterdi. Sonrasında Uğurcan geldi, o da seviyeyi bir tık öteye çıkarttı. Kaleci konusunda aslında şanslı bir camiayız. İyi yerli kalecilerimiz oldu. Bir dönem Tolga Zengin de fena olmayan performans çıkartmıştı. Hatta Hakan Arıkan'ın da iyi olduğu bir sezon vardı. Umarım Uğurcan sonrası için de iyi bir yerli kaleci buluruz. Şu an ülkede böyle bir isim göremiyorum ama inşallah bir sürpriz olur.

Yorum

Kupayı kim verecek tff baskan vekilimi

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Onur ayrıldığı dönemde sıkıntılar çıkardı, eyvallah. Ama evvelinde hizmet etti takıma.
                            Kaptanlık yaptı.
                            2010-2011 de kalemizde Onur vardı.

Şampiyonluk kutlamasına gelmesinde ne gibi bir sakınca olabilir?

Gelsin, o dönem ondan çalınan gurura ortak olsun.
                            Onur'a düşman olacak bir durum yok.

O dönemden biri çağırılmayacak ise, o isim benim gönlümde Şenol Güneş'tir.
                            Simge olduğu camiaya karşı durmuştur.
                            Bu, Fatih Terim'in bjk de çalışması ve bjk ile özdeşleşmeye çalışması gibi birşey.
                            Asla kabul edemem.
                            Çağırılmış, inşaallah gelmez.

Yorum

Töreni hangi kanal verecekti bein haber mi?

Yorum

Zokora da gelmis trabzona resimler dolaniyor
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X