İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Lan ben bugün için yaşamışım laaannn
şampiyonuz laaannn
Şaaaaammmpiyon
Yıllar sonra nasıl anlatılır bu sezon he kelimeler yeter mi fotoğraflar videolar yeter mi
Yıllar sonra ancak böyle bir sezon yeterdi içimizde birikenlere
her şeyi unuttum ben pamuk gibiyim. bana borcu olanların borcunu siliyorumEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 15.05.2022, 00:39.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDorukhan uğurcan ın kadr performansı varsa atabilir misiniz?
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak yeter'e ayrı bi parantez açmak lazımdı adam hazırlanıp gelmiş ya helal olsunİlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Yeter'in Dj performansı başlayınca stadı göremedik. Beinsports özet gösteriyordu. O sırada taraftar nasıldı acaba? Var mı o anın videosunu bulan paylaşabilir mi?
Burak Yeter sahneye cıkmadan önce stad boşalmaya başlamışti. Açıkçası bayağı da yorulmuştuk. Ama Burak muhteşem bir performans hazırlamış. Yorgunluğu unutup gene coştuk. Kalan seyircilerle harika bir gösteri oldu.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Çok yorulduk bu akşam.
Ne eğlendik ama.
Şampiyonluk kupasını görmek duygulandırdı. Sağlık olunca nasip oluyormuş. 1 yıl önce rahmetli olan babam ve amcamın da bu akşamı yaşamasını isterdim.
Sadece Apolas ve Matthaios'un sahne alamamasına üzüldüm. Bu konu sonrasında muhakkak konuşulmalı.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
Yorum