Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben galiba pek futboldan anlamıyorum..sene başında mesafeli baktığım iki kişi vardı.. avcı ve dorukhan..

İkiside sezona damga vurarak beni utandırdı.. avcıya looser olarak değil de bize ayak uyduramaz diyordum..ama adam bizden biri oldu
    Ben Avcıda çok yanıldım gelirken hiç tahmin etmedim böyle uyuşacağımızı. Dorukhan zaten kaliteli bir oyuncuydu müthiş fırsattı biliyordum tutacağını
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

27 yaşımdayım, 28’e girmek üzereyim. Büyüklerden dinlediğim şampiyonluk hikayelerine çok imrenirdim. Çok kızdığım çok üzüldüğüm zamanlar oldu. Umudu kestiğim, biz hiç olamayacağız dediğim zamanlar da oldu. Öyle ya da böyle ölü toprağını attık artık.

Çok şükür.

Şampiyon Trabzonspor!

Yorum

Unutulmayacak bir gündü. İnşallah tekrarını yaşarız...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

Lan ben bugün için yaşamışım laaannn
          şampiyonuz laaannn
          Şaaaaammmpiyon

Yıllar sonra nasıl anlatılır bu sezon he kelimeler yeter mi fotoğraflar videolar yeter mi

Yıllar sonra ancak böyle bir sezon yeterdi içimizde birikenlere
          her şeyi unuttum ben pamuk gibiyim. bana borcu olanların borcunu siliyorum
          En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 15.05.2022, 00:39.
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

bugünleri de gördüm ya Allaha ne kadar şükretsem azdır. yaşa var ol Trabzonspor
            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

Burak Yeter'in Dj performansı başlayınca stadı göremedik. Beinsports özet gösteriyordu. O sırada taraftar nasıldı acaba? Var mı o anın videosunu bulan paylaşabilir mi?

Yorum

İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dorukhan uğurcan ın kadr performansı varsa atabilir misiniz?

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak yeter'e ayrı bi parantez açmak lazımdı adam hazırlanıp gelmiş ya helal olsun
                  İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak Yeter'in Dj performansı başlayınca stadı göremedik. Beinsports özet gösteriyordu. O sırada taraftar nasıldı acaba? Var mı o anın videosunu bulan paylaşabilir mi?

Burak Yeter sahneye cıkmadan önce stad boşalmaya başlamışti. Açıkçası bayağı da yorulmuştuk. Ama Burak muhteşem bir performans hazırlamış. Yorgunluğu unutup gene coştuk. Kalan seyircilerle harika bir gösteri oldu.
                  YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Çok yorulduk bu akşam.
                    Ne eğlendik ama.
                    Şampiyonluk kupasını görmek duygulandırdı. Sağlık olunca nasip oluyormuş. 1 yıl önce rahmetli olan babam ve amcamın da bu akşamı yaşamasını isterdim.
                    Sadece Apolas ve Matthaios'un sahne alamamasına üzüldüm. Bu konu sonrasında muhakkak konuşulmalı.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Burak Yeter neymiş öyle ya! Aman Allahım atom karınca çocuk ya! Helal olsun, takdir ettim. Gurur duydum.

Yorum

Şaaaaaampiyoon
                        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                        8.KUŞATMA

Yorum

ŞAMPİ değil artık resmi olarak şampiyon!

Yorum

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beğeni tuşu olsa beğenmiştim. Beğeni yağardı buna

Yorum

Ne yorulduk, ama ne güzel yorulduk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Çalışıyor...
                                X