İlk olarak beratika tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Trabzonspor! 2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHulya polat şikebahcenin kutlamasina gitsin ne isi var bizim kutlamada yerliligi batsin onun
aaa fenerli mi? bilmiyordum.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
Saçmalamışsınız konuyu ne alakasız yere getirmişsiniz hemde sadece kendi cümlelerinizle , bu adam ben 500 kya oynamammi demiş. Adamı kadro dışı bırakıp, sözleşmesi karşılıklı fesh edilmiş. Siz burda 5 verdiğin adam 1 e oynarmi. 500 e oynayan çok adam var gibi cümlelerle kendinizce bilmediğiniz konularda fikrinizi değil kesin yargılarınızı yazıyorsunuz. Bizim taraftar birazda empati yapmayı, hatta birazda düşünerek yazmayı öğrenmedikçe daha çok oyuncumuzu kaybederiz , soğuturuz
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaaa fenerli mi? bilmiyordum.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 14.05.2022, 12:09.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu foto beni bir miktar duygulandirdi. Ne severdim kaptani, kaptan diye bir numara dusmustu buraya her bayram mesaj atardim djsnsnna. Kader, sampiyonluk o da ben de gittikten sonra geldi.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Şampiyonluk Başlığında Onur Kıvrak mı konuştunuz cidden?
Ha Onuru savunanlara da var bi çift lafım, Onur ve Burak gitmeseydi o zamanlar bu Takımdan. Son 3 sezon ne Türkiye Kupamız, ne Süper Kupamız, ne de şuan Şampiyonluğumuz vardı.
Onur Formayi yere serdiği gün benim icin bitmiştir.*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin Şampiyon Takımın Şampiyon Kaptanı..
2010-2011 şampiyonluğundaki büyük emeğin, daha da önemlisi sonrasında 7. şampiyonluğumuza sahip çıkan duruşun hiçbir zaman unutulmayacak!Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen..7. şampiyonluk kupasının kaptanı olduğunu unutturmayacağız..
Yorum
-
2010-2011 Şampiyon Kadrosunu kim davet ettiyse Allah Razı olsun..
O günden beri hayalimdi, bir gün şampiyon olup kupayı aldığımızda bu futbolcular da bu sevince ortak edilmeli..
Bunu zaman zaman da paylaştım hep..
Buna vesile olanlara teşekkürler.
bu çocukların elinden kupayı çalanlara ,bizim hayallerimizi çalanlara ben hakkımı helal etmiyorum, kimse de etmiyor..
Allahından bulsunlar.. buluyorlar da
bu kadro bugün törende olmalı eksiksiz.. hatta eski yabancı yerli tüm futbolcular olmalı. Trabzonspor tarihini, geçmişini unutmadığını ve büyüklüğünü
dost düşman Türkiye ye ve tüm dünyaya göstermeli
Yorum
-
kesinlikle...
Zokora nın yeri ayrı
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora'da davet edilmeliydi bence sırf Emre'ye attığı tekneden dolayı..
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibrahim yattarayı kim niye unutsun yahu
Tıpkı Tolga Zengin için de aynısını yazdığım gibi..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet kaptan yattara olabilir o sezon ancak Onur şampiyonluğun mimarlarından olduğu için gönlümde isminin başına kaptan yazmaktan gocunmam
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben gocunurum. o kadronun 5. kaptanı bile değildi. yattaraya umuta tolgaya ayıp olur.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
Yorum