Aferim.Savaşmaya devam.
Enis Destan
Daraltma
X
-
-
-
-
Azmetti, çabaladı kendini zorla kadroya soktu. Genç dediğin böyle olacak arkadaş. Söke söke alacak o formayı. Yarın maç olsa ben şunu diyeceğim mesela Enes girince. Bu adam gider karıştırır ileriyi bir şeyler yapar. O ihtimali var çünkü. Diğerlerinde o ihtimali göremiyoruz. Enes bu taraftarın saygısını kazanıyor, bu çok önemli bir meziyet. İnşallah böyle devam eder. Yürüyedur KralYorum
-
Yorum
-
-
O kadar genç alındı bir tek bu çocuk iyi çıktı. Ancak annesi saçma sapan şeyler söylemişti inşallah ailesinin aklıyla hareket etmez.
İyi bir potansiyeli var tüm genç topçu yatırımlarının karşılığını tek başına verebilir güzel de asist yaptı aferin kardeşim.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Bence velisinin dedikleribi gereksiz ciddiye aldı taraftar. Ana yüreği işte. Herkesin ailesine göre kendi evladı en iyisidir. Annesine sorsan Messi mi Enis mi, Enis der doğal olarak. Anneler böyledir.O kadar genç alındı bir tek bu çocuk iyi çıktı. Ancak annesi saçma sapan şeyler söylemişti inşallah ailesinin aklıyla hareket etmez.
İyi bir potansiyeli var tüm genç topçu yatırımlarının karşılığını tek başına verebilir güzel de asist yaptı aferin kardeşim.
Yorum
-
-
Yorum
-
çift forvet mi oynasak ? habu uşakla onaçu barabarYorum
-
Enis Destan
Kendi evinde anadolu takimlarina karsi olabilir aslinda.
Ama ne yazik ki türkiyedeki hocalar cift forvet oynatmiyor. Yaptiklari maksimum ikinci forveti ya kanatta harciyorlar, da da forvet arkasinda. Ikisinde de Enis ziyan olur, hele kanatta tüm dengeyi bozar.
Bana kalsa Visca-Pepe kanadi ile, Mendy‘nin yanina da formda bir Berat ile 4-4-2 oynayabiliriz. Burda en cok Mendy‘ye güveniyorum, yoksa orta saha yol gecen hani olurdu.
EDIT: Ha bir de hamle sansin azaliyor tabi, ama o problem olmaz gibi, ofansif oyunculari var yine."30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Üst ligi hak eden tek genç buydu zaten. Belki stoperler bir bir sakatlanırken Taha şans bulabilirdi, ona da şans verilmedi. Diğer iki Bursalı Batu ve Kerem'i alıp kirada devam ettirecektik, maaşları problem oldu. (Bunu hesaplamamaları da büyük amatörlük bu arada)O kadar genç alındı bir tek bu çocuk iyi çıktı. Ancak annesi saçma sapan şeyler söylemişti inşallah ailesinin aklıyla hareket etmez.
İyi bir potansiyeli var tüm genç topçu yatırımlarının karşılığını tek başına verebilir güzel de asist yaptı aferin kardeşim.
Geçen sene kiralanmasa Maxi leş atarken şans bulabilirdi.( ゚д゚)Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum