Seviyoruz seni
Enis Destan
Daraltma
X
-
-
Taraftar mücadele eden oyuncuyu her daim sever. Özgüvenini de kazandı artık. Hoca da Onuachu'nun sakatlanmasından sonra Enis'i oyuna alarak mantıklı iş yaptı. Yanlışıkla Umut'u falan alsaydı geceye limon sıkacaktı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Ben bu çocuğu seviyorum 2. forvet de gayet olur. Umut gidebilirYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.Yorum
-
Yurt içinden fbli Enis
Yurt dışından gsli Bozok, Doğucan, ve istenip alınamayan ghalattsaraylı eyüp aydın hıyarı
Yurt dışından hâla conconlu topçu peşine koşmamız skandaldır lamı cimi yok alayının köküne kibrit suyu yaaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Mücadelesi yüksek elinden geleni yapıyor oynadıkça daha da iyi olacaktır...Çok çalış aslan..Milli takımın forveti yokYorum
-
sahada hırslı istekli basan genç forvet görmek ne kadar güzel. hele ki kafa topu alıp biraz da yetenekli olunca var ya acayip keyifli. Tam destek verilmeli. mıymıntı umuttan bizi tam anlamıyla kurtarmalı. hatta seneye takımın as forveti olup 2-3 seneye ciddi paralara avrupa yapmalı. şımarmadan devam.from BOGAZIÇIYorum
-
Oyun bilgisi ve topla becerileri oldukça düşük ama bu fizikte ve çalışkanlıktaki biri oldukça süratli gelişecektir bence. Gelişemezse cidden üzülürüm. Karakter ve fizik olarak çok iyi bir noktada çünkü. Savunma arkasına sarkma ve kendi şutunu yaratabilme (dribling) olaylarını çözebilse çok ayrı bir noktaya gelecek.Yorum
-
-
-
çocuk u 21 takımında kenan yıldız ile birlikte hücum hattında oynuyor. boş oyuncu olsa ısrar edilmezdi. enisten beklenti büyük bu sene hocanın verdiği şansı iyi değerlendiriyor.Yorum
-
Kardeşim, bir forvet oyuncusu vazifesi olmadığı yerlere baskıya gidip enerjisini boşa harcamaz, etkinliğini kendi eliyle bitirmez. Senin oyunun her bölgesine gidip baskı yapıp kendini yormak gibi bir görevin olduğunu zannetmiyorum. Enerjini doğru yerde, doğru şekilde kullan.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum