üzerinden prim yapanlar olabilir dikkat et
Enis Destan
Daraltma
X
-
-
Dün akşam itibariyle yeri Onaçi'nin arkası değil yanı olmalıdır.
Sahada ne yaptığı belli olmayan adamlardan bir tanesini kesip bu çocuğu koyacaksın Onaçi'nin yanına.Özkan SÜMERYorum
-
Birçok kez yazdım yine yazayım. Fiziği ve çalışkanlığı üst düzey. Süre verilirse ve bi sakatlık vs olmazsa ben geliyorum diyor zaten çok net. Kendi şutunu yaratabilecek kadar topla ilişkisini geliştirirse ve birkaç gol atıp ritme girse zaten lig seviyesinde fark yaratan oyuncu olur.Yorum
-
abdullah avcı kariyerini bitirir oynatmaz bunu.Yorum
-
Biraz savruk ama yeteneği ölçüsünde herşeyini vermeye çalışıyor..Şu dönemde bize böyle adamlar lazım,ilk 11 e monte edilmeli..THE NORTH REMEMBERSYorum
-
Topla olan ilişkisi de biraz gelişirse çok iyi bir kazanım olacak bu sene adınaBize Her Yer TRABZON!Yorum
-
Potansiyelli çocuk. Burada köreltmeye gerek yok. Hazır gençken devre arası Belçika'dan herhangi bir takıma kiralayalım ilk 11 oynama şartı ile. Sezon bitince zaten iyi bir takıma transfer yapar, iyi para kazanırız. Burda oyuncu yetişmiyorEn son smart tarafından düzenlendi; 07.12.2023, 17:43.Yorum
-
Aklını başına al devre arası en geç sezon sonu kaç bu takımdan, sen sonuçta Avcının adamı değilsin, seni ger türlü yer, fırsatını bulamadı ah bir fırsatını bir bulsun Umut Bozok ile seni harcar.No one wins. One side just loses more slowly.Yorum
-
Sözleşme teklifini reddetmiş. Daha yıldız olmadan 2 gol attı diye şımarma belirtileri de başladı. Düşük para verdilerse haklıdır ama milyon euro civarı maaşlar istediyse sağlam sopayı hak ediyor. Kendi bilir, kariyerine Sivas, Kayseri de falan devam eder."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"Yorum
-
Sonuna kadar haklıdır. Hunterin olduğu yerde ancak yedek oynar o da arada şartlar mecbur bırakırsaSözleşme teklifini reddetmiş. Daha yıldız olmadan 2 gol attı diye şımarma belirtileri de başladı. Düşük para verdilerse haklıdır ama milyon euro civarı maaşlar istediyse sağlam sopayı hak ediyor. Kendi bilir, kariyerine Sivas, Kayseri de falan devam eder.
Yolu açık olsun***GeNÇ***Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum