Enis Destan
Daraltma
X
-
-
Çok beğeniyorum, bitmeyen bi enerjisi var, sürekli pres halinde....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca SahayaYorum
-
inşallah devre arasında forvete dandik birini bulup da şu çocuğu harcamaz hoca. sürekli oynasa 10 yılımızı kurtaracak bir adam kazanacağımıza inanıyorum. eksiği yok mu var elbette. oynaya oynaya çok daha iyi olacak, yeter ki yedekten de olsa oynamaya devam etsin.from BOGAZIÇIYorum
-
Her karşılaşmanın ardından yorumlarımız da tekrara bağladı. Girdiği her maçta katkı yapmaya devam ediyor. Oyuna girip de negatif etkisinin olduğu bir maç olmadı maşallah...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Sonradan girip etki etmek ile bastan baslayip iyi oynamak ayni degildir. Yine de ev sahibi anadolu maclarinda Onuachu ile beraber oynasa baya katkisi olur diye düsünüyorum. Orta sahada Berat-Mendy ikilisi, kanatlar da Visca-Pepe
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
erencan yardımcı ile birlikte bu senenin parlayan yıldızı olacak gibi. ulan ben batuhan kör den daha ümitliydim halbuki.Yorum
-
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum