Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ülkede KORKULARI değiştirmek zordur...

Öyle kıdemli ki... Hatıra anlatmaya “Simavi döneminde şöyleydi, Çetin Emeç döneminde böyleydi” falan diye başlıyor.

A Hakan yalama döneminde gazetesini anlatmış, merdi Kıpti şecaat arzederken sirkatini söylemiş, patron Simavi-Emeç-Doğan hatta Demirören de olsa köpekleri aynı, Özkök-A Hakan-sayfa ekibi tamamen aynı

Medya el değiştirdi güya 30 senedir TAN GAZETESİ vari ahlaksız "yürek hoplattıııııı" gibi veya " nefes kestiiii" haberleri hala başköşe.

Bu ülkeyi Hıncal gibiler ERKEKÇE dergisi ile formatladı ilk, meşhur şair ne der:

Bize bir nazar oldu Cumamız Pazar oldu
    Ne olduysa hep bize azar, azar oldu
    Ne şöhretten hastayız, ne de candan hastayız
    Ne ruhça ne vücutça ne de kandan hastayız
    Avrupa’ya bir değil iki pencere açtık
    Uzun yıllardan beri cereyandan hastayız
    Batı, batı diyerek eyvah hep batıyoruz

Yaklaştıkça her sene öz yurdumda yılbaşı
    Yapılır milletime Frenkçe sahte aşı
    Buna ağlar ağacı hem toprağı, taşı

Sen Hıristiyan mısın? Diye sorsan darılır
    Yılbaşında hindi kaz yemesine bayılır
    Çam deviren hindi ki nasıl mümin sayılır
    Bilmiyoruz çoğumuz ne edip yapıyoruz

Bu işler amaaaaan siz de abartıyorsunuz canııııım diyenlere 50 yıl evvel adam uyardı, senenin 1. günü ne var eğlenmekte dediler. BİR MİLLET AZAR AZAR YOKOLUR, tarihte 10 binlerce yıl örnekleri çoktur, yalandan öğretilen östrogotlar-vizigotlar-sümerler-bizanslar-Osmanlılar-Selçuklular nerde???

Şimdi bu sene izledim insanımızı, anadan doğma Anadolu insanı HRİSTİYAN adeti çam ağacı süsleme-cahilce hristiyan inancına uygun yılbaşı kutlama seramonisinde, bişey olmazdı değil mi?

Aradan 50 sene geçince anlarsınız GAVURUN ettiğini, 30 yaş üstündekiler bi düşünsün bakalım 20 sene evvel çam ağacı var mıydı-20 sene sonra çam dibinde haç süslü hediye kutuları olacak mı?

İşin özü, FUTBOLA bağlayalım, Ali Koç bu yazılanların KULUÇKA merkezidir bu ülkede, SPORA daldıysa bi boklar dönecektir mutlaka, izliyoruz-görürüz...
    En son Tekke tarafından düzenlendi; 15.01.2020, 12:00.
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• odatv'de Kemal Üçüncü'nün bugünkü yazısını okıuyabilirsiniz fenerle ilgili...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        odatv'de Kemal Üçüncü'nün bugünkü yazısını okıuyabilirsiniz fenerle ilgili...
        Şimdi okudum, süper yazmış:

Ekonomi - Eşitsizlik ve işsizlikten ötürü çocuklarının geleceğinden endişe duyduğunu belirten Koç, bu sefer de maaşlardaki düşüklüğe dikkat çekti.

Bu linki de koymuş, dedik ya kuluçka merkezi, KAPİTALİZMİN köpeği bu adamlar 100 yıl daha sömürmek için dünyayı İŞÇİ yandaşı olacak, KOMÜNİZM sistemine evrilecek...

Halbuki her İZM onların yönetme şekli zaten
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aslında size katılıyorum..
          ve hatta alikoçu tebrik ediyorum..
          ve bu fenerlileri ne olursa olsun çekinmeden hemen söyledikleri içinde tebrik ediyorum..bu kadar açıklarına rağmen bu kadar falsolarına rağmen..
          biz şunu yapamıyoruz veya yapmıyoruz veya düşünemiyoruz veya korkuyoruz..varsa yoksa kavga küfür..bakın maçta gerilecez kavga küfür olacak..

İşte 300 milyon dolarlık kıyağın perde arkası

Tebernüş KİREÇCİ | 26 Aralık 2007 Çarşamba - 16:35 | Son Güncelleme : 26 12 2007 - 16:35
          İlan Bursa Gazetesi’nde çıktı, ihaleye bir tek Fenerbahçe katıldı

Ataşehir'de 58 dönümlük arazinin, kapalı spor salonu ve alışveriş merkezi yapılmak üzere 30 yıllığına Fenerbahçe Kulübü'ne verilmesi tartışma yaratırken, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk "Burada şartnameye uygun olarak yapılan ihaleyi Fenerbahçe Kulübü kazanmıştır. Hibe yoktur, yasalara şartnameye uygun ihale vardır" dedi.

Ülkenin en çok geliri olan 2 kulübünden biri.

Gelirleri çarçur et, kulübü batağa sok.

Sonra taraftardan para iste.

Sonra devletten para iste.

Sonra devletin sunduğu şartları beğenme.

Sonra devlete “şöyle yaparsan beğenirim” de.

Sonra üstüne tüy olarak da, kulübün haricindeki herkes hakkında konuş, herkesi suçla.

Böyle yapınca, “ulan bu paralar nereye gitti, kulüp niye bu durumda” sorusunu gündemden çıkar

Hattâ üstüne bonus olarak başka takım taraftarından da takdir gör.

Kesin olan şu ki; ben birşeyleri anlayamıyorum, neleri anlamadığımı da anlayamıyorum.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Başkanın dediği bir kere daha doğru çıkmadı. Onazi sorulmuştu gönderecekmisiniz diye oda nasıl gönderelim fesih bedeli var bu işin ve sonuç onazi gitti acaba talisca için tekrardan ümitlenebilşrmiyiz

Yorum

• Transfer basligina da yazdim, bu konuda Yönetim‘e ne kadar tesekkür etsek az. Ama biz yine gidip Ünalci olalim, zamaninda Onurcu veya Burakci oldugumuz gibi...

Istanbullularin transfer yapamamasi, taraftarlarin cildirmasi, yönetimlerin basi kesilmis tavuk gibi saga sola saldirmasi, ve bizim bu kadar krize ragmen böyle saglikli adimlar atiyor olmamiz....

Valla aradan siyrilip, sampiyon olmamiz o kadar yakin ki.... aman biraz konsantrasyon lütfen !!

Sent from my iPhone using Tapatalk
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Onazi'ye bile teşekkür açıklaması yapıldı.Bence Ünal Karaman konusunda bilmediğimiz bir şeyler olmuş belli.Ben şahsen Ünal Karaman'ı çok severim ama görevine son verilmesi doğruydu.Belli ki başkanın zoruna giden yada üzüldüğü bazı konular var.

Yorum

• kim daha cok yardim almisa donmeye basladi is, kardesim kimsede sormuyo ki siyasetci denen beceriksizler kluplere neden yardim ediyorlar, milletin parasini bu tip gereksiz islere peskes cekiyorlar...

gundeme bak ya, biri onu sucluyor biri oburunu, hesap vermesi gerekenlerde bu karmasada basi dik sirti pek olanlari izliyor...nasil uyutmuslarsa artik spor uzerinden adamlar oy devsirecem derken pisliklerin ortaya sacilmasi kimsenin de umrunda olmuyor...

ozetle kazanalar; klup baskanlari, siyasetciler

kaybedenler; herzamanki gibi degisiklik yok...
                  En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 15.01.2020, 21:08.
                  ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onazi'ye bile teşekkür açıklaması yapıldı.Bence Ünal Karaman konusunda bilmediğimiz bir şeyler olmuş belli.Ben şahsen Ünal Karaman'ı çok severim ama görevine son verilmesi doğruydu.Belli ki başkanın zoruna giden yada üzüldüğü bazı konular var.

Ünal Karaman'ı şahsen sevdiğimiz gibi bazıları da şahsen sevmiyor. Siyasi kullanıcı adları olanların veya öyle görünmek isteyenlerin boğazlarına Ünal hocanın bıyıkları takılmıştır. Siyasetin pis tarafını alan arkadaşlar ötekileştirmeye ve bölmeye devam etmektedir. Yönetim aynı geçtiğimiz ve bu dönemki transfer görüşmelerinde olduğu gibi, Ünal hocanın gidişinde de net bilgiler doğru bilgiler vermedi. Ünal hocada olduğu gibi Hüseyin hocayı da destekleyeceğim bu hikayede umarım aynı son ile bitmez.

Yorum

• başkan defanstan çıkışları eleştirmemiş. sezon boyun gördüğüm en kötü maçlardan biriydi halbuki. kalede de erce vardı.

konya maçı on kat daha iyiydi bu açıdan.

Yorum

• SOSA oynarsa-İsterse şampiyonluk yapar...

İskender Günen de yazmış %100 katılıyorum, Hoca belki maç gidişatında etken olur LİDER OYUNCUN varsa ve küsmezse şampiyonluk olursun...

SOSA onore edilmeli-sözleşme uzatılmalı-belöz iti gibi özel tutulmalı, çöp Ardayı terim niye istiyor, LİDER OYUNCU şampiyonluk yapar:

Ünal Karaman'ın ayrılmasıyla göreve gelen Hüseyin Çimşir'in ilk maçı. Başarının gelebilmesi için Trabzonspor camiasının kendisine destek vermesi gerektiği düşüncesindeyim. Maça gelirsek, iki ayaklı bir karşılaşma... Görünen o ki, Trabzonspor'da değişen bir şey yok yani hücumda sorunu olmayan bir...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkan defanstan çıkışları eleştirmemiş. sezon boyun gördüğüm en kötü maçlardan biriydi halbuki. kalede de erce vardı.

bu sene oynadigimiz tum maclari izleyip ustteki yorumu yapiyorsan ya kotu niyetlisin ya da baska sporlari takip etmeye baslamalisin.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu sene oynadigimiz tum maclari izleyip ustteki yorumu yapiyorsan ya kotu niyetlisin ya da baska sporlari takip etmeye baslamalisin.
                            iki kere izledim maçları. her baskıda top kaybı geldi ki o kadar hırslı bir takım da yoktu karşımızda.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başkan defanstan çıkışları eleştirmemiş. sezon boyun gördüğüm en kötü maçlardan biriydi halbuki. kalede de erce vardı.

Böyle oynadığımız 10 tane maç sayarım.

Adamcılığı bırakın.

Twitterdaki artvints sensen. Bu yazın normal.

Kenetlenelim vb. yazıların altına tam olarak kenetlenmiyorum, Ünal’ın gönderilişi yanlış yazmıştın.

Kenetlenmeyle td değişikliğinin ne ilgisi var?

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Böyle oynadığımız 10 tane maç sayarım.

Adamcılığı bırakın.

Twitterdaki artvints sensen. Bu yazın normal.

Kenetlenelim vb. yazıların altına tam olarak kenetlenmiyorum, Ünal’ın gönderilişi yanlış yazmıştın.

Kenetlenmeyle td değişikliğinin ne ilgisi var?
                                ali koç konuşmuş camiaya bütünleşmiş senaryosuna inanmadım öyle yazdım. ben bir kenetlenme görmüyorum, lafla olsaydı keşke.

Yorum

Yükleniyor...
                                X