Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAf edersiniz ama ben önceki başkanların lafını mı açtım? Falanca isim daha iyiydi mi dedim? Yok! Ağaoğlu'nun şikecilerin temsilcileri ile verdiği pozları yanlış buluyorum. Senin hakkını gasp etmiş Y. DEMİRÖREN ile sırıtarak poz veremezsin. UEFA'ya rüşvet vererek süreci donduran Ali Koç ile yan yana maç izleyip sırıtamazsın. Sen Trabzonspor Başkanısın! Bunları düşüneceksin!
2011 yılından beri dönemin TFF başkanları ile tek poz verip sırıtan maalesef Ağaoğlu! Maalesef! Ali Koç'u da ortamı gerginleştirmediği için falan övdüğü yok. Öyle dahi olsa bile Trabzonspor Başkanı bu rüşvetçiyi övemez! Bu adamlar senin hakkını gasp etmiş be! Şunları anlatmak bile bana züldür. Ama görüyorum ki siz bunları önemsemiyorsunuz. Şike davası bitti önümüze bakalım diyenlerin ağzına odunla vurmak istiyorum. Bu kafalar yüzünden bu haldeyiz! İyi akşamlar...
Her samimi Trabzonspor lunun kabul etmesi gerektigi bir gercek var. Kupamizin gasp edilmesinden sorumlu tel bir kisi vardir oda CB. Onun cabasi olmasaydi hic kimsenin gücü yetmezdi buna..Bunu bir kabul edelim..Bu kisiye siritip ,,dünya lideri" yazili forma verilmesiyle simdiki durum arasinda hicbir fark yok..Forma verilmesine de ayni tepkiyi verdin mi ????? Yoksa bir CB ye forma verilmesinden dogal ne olabilir ki mi dedin ???? Eger bu iki durumada ayni bakis acisiyla yaklasmiyorsan samimiyetsizsin..Bana kalirsa icinde bulundugumuz durumda normal karsilanmasi gerekir..Var olmak icin baska sansimiz yok..
Sana göre yapilmasi en erdemli sey ligden cekilmek olmasi gerekir..Ne diye mac yapiyoruz ki Fb ile dimi yani?? A. Yildirim Demirören, Gümüsdag dan tut bu batakligin icinde ki en bastaki CB ye kadar ile siritarak poz vermis bir cok klüp baskanimiz var..Sunu görmeyecek kadar aptal olamazsin..Türk futbolu batakligin tam dibinde..Ahlaki yönden yaklasilmasini samimi bulmuyorum..samimide olamaz zaten..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 29.11.2018, 00:03.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ya!
Trabzonspor menfaatleri...
Kendi döneminde üst sıraları asla hedefleyememiş Özkan Sümer tarafından söylendiği iddia edilen "sürekli yukarıyı hedeflemelisin" sözü üzerinden bugün yönetimde bulunanlara giydirme peşinde koşup kulüp menfaatinden bahsediyorsun.
Her yazıda, her yeni girdide başka çam deviriyorsun.
Hangi menfaati var şu konuştuğunuz laftan kulübün?
O dönem gelirlerin bugünkü kadar olmadığını vurgulama kurnazlığına girerken, bugün giderlerin ve borçların o dönemin kaç misli olduğunu sümen altı etmeye çalışmak,
O dönem kulübün en azından aktif bir geliri olmasına rağmen o dönemin imkansızlıklarını anlatırken, önümüzdeki 3-4 senede tüm gelirleri temliklenmiş, maaş ödemek için federasyonun daha ileriki gelirleri serbest bırakmasına mahkum edilmiş bir durumda oluşunu göz ardı etmek,
Bu mahkumiyeti bile bile federasyon ile yönetimin ilişkileri normal yürütme çabasını eleştirmek...
Alemi sersem, kendini akıllı mı zannediyorsun?
Kulüp menfaati, ego.
Mevcut yönetimi ve seçimlerini sürekli bir "hainler" çemberi içinde ,önceki yönetimin başarısızlığını aklamak amacını da bir arada güden bir şekilde, görünmez güçler üzerinden eleştirirken, hangi kulüp menfaatini gözetiyordunuz?
Ego dediğin şey, iki kişinin safsatalarına , ucuz salvolarına sürekli cevap verip susmamaları...
Anlıyorum, insanları bezdirip, "bir yalanı sürekli söylersen sonunda gerçek sayarlar" temelli sallıyorsun burada. O joseph Gobbels temelli zırva 2. dünya savaşında kaldı.
Propoganda faaliyetinde yöntemi değiştirmen gerekecek.
MAY kulübün büyük kısmını kendi parası veya yöneticilerin paraları ile döndürüyorken,ona karşı çıkan Özkan Sümer ve arkadaşlarının aday olması ile olmayan çekleri bile işleme sokarak,kulübü hacze götürüldü.
Özkan Sümer kulübü ikinci defa kurdu o dönem,para babası zenginlerin cebinden kurtararak yaptı.
Ligdeki en genç ve maliyeti düşük kadro vardı.
Ve bunu yaparken de asla biz şampiyonluğa oynamıyoruz demedi,dese zaten MAY'a karşı nasıl seçim kazanabilirdi?
Sorun işte bu kulübü kurumsal bir yapı olarak düşünüp,geçirdiği süreçleri bile bilmeyen taraftarların ahkam kesmesi.
Şimdi sadece TS Club cirosu bile sana bir şeyler yaptırır,Allah aşkına kafaya oynasan her maç 1 milyon Avro tribün gelirin olabilir.Avrupa Kupaları dahil.
Stad ismin var,42 bin kişilik stadın var.
Bankaların iştahını kabartan 250 bin paso abonen var.
Senin elinde tarihin en kaliteli kadrosu var,üzerine rakiplerin en yetersiz kadroları ile sezona girmiş,Avrupa kupalarında yoksun ve bunu fırsata çevirmek yerine beni hesaba katmayın ben 150 bin TL'lik geçen yıl küme düşmesi garanti Karabük'ün fark yiyerek giden Hocasını getirdim.
Şaka gibi bir durum,Trabzonspor Başkanı bu kafa ve bu kafaya onay verenler var.
Sosalar,Perrerialar gidecek bir daha o kalitede adamı kaç senede bulacaksın?
Ne anlatmaya çalışıyorum ona odaklan,seninle laf dalaşına girmek gibi bir amacım yok.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski tip yönetimlerden yani paralı başkanın verdiği ücretlerle dönen kulüp döneminden kurumsal bir yapı ve ona bağlı geliri olan kulüp dönemini sorgulayacak kadar olan bitenden haberin var mı?
MAY kulübün büyük kısmını kendi parası veya yöneticilerin paraları ile döndürüyorken,ona karşı çıkan Özkan Sümer ve arkadaşlarının aday olması ile olmayan çekleri bile işleme sokarak,kulübü hacze götürüldü.
Özkan Sümer kulübü ikinci defa kurdu o dönem,para babası zenginlerin cebinden kurtararak yaptı.
Ligdeki en genç ve maliyeti düşük kadro vardı.
Ve bunu yaparken de asla biz şampiyonluğa oynamıyoruz demedi,dese zaten MAY'a karşı nasıl seçim kazanabilirdi?
Sorun işte bu kulübü kurumsal bir yapı olarak düşünüp,geçirdiği süreçleri bile bilmeyen taraftarların ahkam kesmesi.
Şimdi sadece TS Club cirosu bile sana bir şeyler yaptırır,Allah aşkına kafaya oynasan her maç 1 milyon Avro tribün gelirin olabilir.Avrupa Kupaları dahil.
Stad ismin var,42 bin kişilik stadın var.
Bankaların iştahını kabartan 250 bin paso abonen var.
Senin elinde tarihin en kaliteli kadrosu var,üzerine rakiplerin en yetersiz kadroları ile sezona girmiş,Avrupa kupalarında yoksun ve bunu fırsata çevirmek yerine beni hesaba katmayın ben 150 bin TL'lik geçen yıl küme düşmesi garanti Karabük'ün fark yiyerek giden Hocasını getirdim.
Şaka gibi bir durum,Trabzonspor Başkanı bu kafa ve bu kafaya onay verenler var.
Sosalar,Perrerialar gidecek bir daha o kalitede adamı kaç senede bulacaksın?
Ne anlatmaya çalışıyorum ona odaklan,seninle laf dalaşına girmek gibi bir amacım yok.
Bana göre doğru ve gereken bir iş yaptı.
O dönem öyle bahsedildiği gibi paralı başkan vs. ile dönen dönem mi tam anlattığın gibi?
Cine 5 ten sonra hayatımıza yayın geliri diye birşey girdi.
2000 li yılların başında o dediğiniz paralı başkan modeli zaten ülke çapında değişmişti.
Özkan Sümer bunun Trabzon'daki uygulayıcısı.
Bak bir bilgi vereyim, 99 senesi naklen yayın ihalesini 3 yıllığına teleon 180 milyon dolara aldı.
Yükümlülüklerini yerine getiremeyince 2000 yılında ihale yenilendi.
İhalenin yeni bedeli 3,5 yıllığına kaç para idi?
465 milyon dolar.
Hele o dönem 4 büyük takımın şampiyonluk sayısı sebebi ile aldığı ekstralar ile kulübün az gelirli olduğu iddiası tamamen yanlış.
Ben 20-25 yaşında değilim.
1990 yılından itibaren çok düzenli bir şekilde Trabzonspor takip ederim.
Hangi dönem hangi şartlar vardı, onu da biliyorum.
Kaldı ki, çekler sebebi ile hacizler, mahkeme kararları ile iptal edildi.
Yani durum mahkemelikti.
Kulübün gelecek gelirleri kilitlenmemişti.
Bugün ortadaki durum, o dönemle karşılaştırılamayacak kadar bozuk.
Bu arada ne hikmetse bu yıldız isimleri sayarken hep Sosa'dan başlıyorsun.
Kucka, Burak falan.
Onları da bir saysana.
Hani başımıza bela edilmiş olan...
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl bu söylediğini yapan sensin ama zorlama ve boş yorum olmuş kusura bakma.
Ha ben seni ciddiye alıyorum o başka,çünkü senin gibi Everest zirvesinde bir egom yok.
Senin gibi bir de [MENTION=48572]David_LuiZ4[/MENTION] var.
Sürekli bir üste çıkma derdindesiniz,maksadınız Trabzonspor ve onun menfaatleri olsun.
Muharrem denen şahıs Burak'ın sözleşmesine "kadroda olup olmamasına bakılmaksızın" her "1 puan" başına 12.500 euro kazanır maddesini koyduran adam değil mi?
Şu anda Burak bu maddeye göre fener maçından yani oynamadığı maçtan para kazanmasını geçtim kadroda olmadığı maçtan 12.500 eurocuk para kazandı..
Kimin bu para?
Trabzonspor'un..
Yani taraftarın bizim paramız..
Başkan olsam Muharrem'in yüzüne çarparım şu sözleşmeyi yaparken hiç utanmadın mı diye haykırırım..
Evet sasone bey hangimiz Trabzonspor'un menfaatlerini düşünüyoruz cevap verin bakalım?
Daha vereceğimiz menfaat örneği bol miktarda mevcut da şunun cevabını ver..
Hadi sahneye alalım seni..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
[MENTION=38107]sasone[/MENTION]
Sen Ağaoğlu'nun "şampiyonluğa oynayamayız" demecini eleştirirken her şey iyi güzel süt liman..
Peki Muharrem'in 50. yılda şampiyon olacağız deyip hayal satmasını yarıştan erken kopmasını şampiyon olacağız dediği kadrodaki oyuncuların maaşını 6 ay ödememesini yani 50.yıl rezilliğini nereye koyuyorsun?
Nasıl açıklıyorsun bu durumu?
Mesela sen gündelik hayatında para almadan çalışıyor musun patronunun çizdiği hedefleri para almadan inandırıcı buluyor musun o derece enayi misin ey sasone cevap ver bakalım bana..En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 28.11.2018, 16:45.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Özkan Sümer'in yaptığını küçümsemedim, yanlış yaptığını da söylemedim.
Bana göre doğru ve gereken bir iş yaptı.
O dönem öyle bahsedildiği gibi paralı başkan vs. ile dönen dönem mi tam anlattığın gibi?
Cine 5 ten sonra hayatımıza yayın geliri diye birşey girdi.
2000 li yılların başında o dediğiniz paralı başkan modeli zaten ülke çapında değişmişti.
Özkan Sümer bunun Trabzon'daki uygulayıcısı.
Bak bir bilgi vereyim, 99 senesi naklen yayın ihalesini 3 yıllığına teleon 180 milyon dolara aldı.
Yükümlülüklerini yerine getiremeyince 2000 yılında ihale yenilendi.
İhalenin yeni bedeli 3,5 yıllığına kaç para idi?
465 milyon dolar.
Hele o dönem 4 büyük takımın şampiyonluk sayısı sebebi ile aldığı ekstralar ile kulübün az gelirli olduğu iddiası tamamen yanlış.
Ben 20-25 yaşında değilim.
1990 yılından itibaren çok düzenli bir şekilde Trabzonspor takip ederim.
Hangi dönem hangi şartlar vardı, onu da biliyorum.
Kaldı ki, çekler sebebi ile hacizler, mahkeme kararları ile iptal edildi.
Yani durum mahkemelikti.
Kulübün gelecek gelirleri kilitlenmemişti.
Bugün ortadaki durum, o dönemle karşılaştırılamayacak kadar bozuk.
Bu arada ne hikmetse bu yıldız isimleri sayarken hep Sosa'dan başlıyorsun.
Kucka, Burak falan.
Onları da bir saysana.
Hani başımıza bela edilmiş olan...
Dediği tek şey yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın,ben yıldız olmadan mücadele edeceğim.
Ayrıca İstanbul takımlarının böyle bir kriz ortamı yoktu,hepsinin çok iyi kadroları ve en azından maddi olarak sorunu yoktu bugünkü gibi.
O kriz tamemen Trabzonspor krizydi.
Peki şimdiki durum ne?
Elinde taraflı tarafsız herkesin kabul ettiği çok iyi bir kadro var,Sosa gibi bir yıldız var.
En önemlisi rakiplerin batık durumda ve sen bu gerçeği görmezden gelerek ben şampiyon olmak istemiyorum diyen Ağaoğlu'nu savunuyorsun.
Beğenmediğimiz Burak ve Kucka'yı sezon başında istediler,satabilirdi,yönetmek kabiliyeti yoksa işte böye fiyatlarını düşürüp,dip yaptırıp gönderirsin.
Kucka'ya teklif olduğunu da bizzat Ağaoğlu söyledi.Şimdi bela olduysa onun beceriksizliği.
Sosa ile de uğraştı.Çok para alıyor falan.
Neyse günü geldiğinde Ağaoğlu'na benden fazla lafı siz söyleceksiniz.
Kulübe aday olması da onu kullanan Ali Sürmen ve Mehmet Yiğit Alp tayfası.Aday olma derdi olan yıllarca kulübe aidatını ödemez mi?
Muharrem Usta aday çıkarsa onlara bırakırım dedi,çıkmazsa devam edeceğim dedi.
Her şeyi çarpıtmaktan yorulmuyorsunuz.
Biri de paralarını ödememiş diyor atıyor,ya kardeşim senin öyle bir lüksün yok,olsa UEFA yakana yapışıyor,en ufak meblağda bile,Bero,e-mail ihaneti ve transfer cezası ile bir bilginiz var mı?
Futbolcu alırken yapabiliyorsan en fazla taksitle almaya çalışırsın,ne diye birden o kadar parayı peşin ödeyesin?
Ödenmemiş dediğiniz şey yok,günü gelmemiş taksitler var.
Muharrem Usta gibi hedefi olan biri olursa gerekirse para almadan da onunla aynı mücadeleye girerim ama günü kurtarma derdinde,başkalarının kuklası biri ile yanyana bile gelmem.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa işte o dönüşümü sağlayan başkan Özkan Sümer.Kulüpleri zenginin cebinden çıkarmak için bedel ödedi ve çok zor şartlarda kurduğu kadro ile bile asla şampiyonluk yarışı yapmayacağız demedi.
Dediği tek şey yıldız görmek isteyen gökyüzüne baksın,ben yıldız olmadan mücadele edeceğim.
Ayrıca İstanbul takımlarının böyle bir kriz ortamı yoktu,hepsinin çok iyi kadroları ve en azından maddi olarak sorunu yoktu bugünkü gibi.
O kriz tamemen Trabzonspor krizydi.
Peki şimdiki durum ne?
Elinde taraflı tarafsız herkesin kabul ettiği çok iyi bir kadro var,Sosa gibi bir yıldız var.
En önemlisi rakiplerin batık durumda ve sen bu gerçeği görmezden gelerek ben şampiyon olmak istemiyorum diyen Ağaoğlu'nu savunuyorsun.
Beğenmediğimiz Burak ve Kucka'yı sezon başında istediler,satabilirdi,yönetmek kabiliyeti yoksa işte böye fiyatlarını düşürüp,dip yaptırıp gönderirsin.
Kucka'ya teklif olduğunu da bizzat Ağaoğlu söyledi.Şimdi bela olduysa onun beceriksizliği.
Sosa ile de uğraştı.Çok para alıyor falan.
Neyse günü geldiğinde Ağaoğlu'na benden fazla lafı siz söyleceksiniz.
Kulübe aday olması da onu kullanan Ali Sürmen ve Mehmet Yiğit Alp tayfası.Aday olma derdi olan yıllarca kulübe aidatını ödemez mi?
Muharrem Usta aday çıkarsa onlara bırakırım dedi,çıkmazsa devam edeceğim dedi.
Her şeyi çarpıtmaktan yorulmuyorsunuz.
Biri de paralarını ödememiş diyor atıyor,ya kardeşim senin öyle bir lüksün yok,olsa UEFA yakana yapışıyor,en ufak meblağda bile,Bero,e-mail ihaneti ve transfer cezası ile bir bilginiz var mı?
Futbolcu alırken yapabiliyorsan en fazla taksitle almaya çalışırsın,ne diye birden o kadar parayı peşin ödeyesin?
Ödenmemiş dediğiniz şey yok,günü gelmemiş taksitler var.
Muharrem Usta gibi hedefi olan biri olursa gerekirse para almadan da onunla aynı mücadeleye girerim ama günü kurtarma derdinde,başkalarının kuklası biri ile yanyana bile gelmem.
Eğer koyduğunuz hedefler, yetenek ve yeterlilikleriniz ile ölçüşmüyorsa koca Osmanlıyı bile batırırsınız.
Enver Paşa da büyük vatanseverdi. Bu uğurda kafkasyada turan için öldü.
Hedefleri de dağlar kadardı.
Osmanlı'yı dünya savaşına soktular el birliği ile.
Sonra?
Muharrem Usta'nın hedefleri varmış...
Gördük hedefleri nereye getirdi bizi. Farkımız ne bitik Osmanlı'dan.
Kucka Burak satılamadı. Beleşe istediler vermedi yönetim. O bile hata bence...
De olmadı. Yoksa az çok takip edildi o dönem piyasa.
Önce akıl, kabiliyet sonra imkân....
Bunlar olmadan hayali hedef koyan hiç kimseye iyi yönetici denmiyor.
Olmayacağını bile bile vaatte bulunuyorsa zaten ona direk sahtekâr deniyor.
Özkan Sümer'in davası doğru dava idi.
Ben şampiyonluk falan vaad ettiğini duymadım o dönemde.
Ettiyse aynısı onun için de geçerlidir.
O usülde hedef takım olunamayacağını bilecek kadar kabiliyeti var Özkan Sümer'in.
Bu saçma Muharrem Usta güzellemeleri sebebi ile benim gibi kategorik olarak Muharrem Usta karşıtı olmayan bir adamı düşman edeceksin Usta'ya...
Usta'nın Trabzonspor macerasından Mustafa Kemal üretmeye çalışma.
Oradan en fazla Enver Paşa çıkar.
Onunda klavuzluğu burnumuz b.ktan çıkarmaz.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 28.11.2018, 18:23.
Yorum
-
Sorun Usta onu aldı Ağaoğlu bunu aldı değil, bu adamları alırken ne kadar riske girildi sorunudur.
İho'da Usta'da ilk geldiklerinde klüp ekonomisi çok kötü durumda, maliyetleri kısacağız dedi.
1er sezon sonra ikisi de pahalı isimlere dönüp aradan bir şampiyonluk çıkartırsam hem çarkı döndürürüm hem kahraman olurum dediler.
Hatta Usta 50. yıl vaadinde bir risk alıyoruz dedi.
Ama aldığı risk burak için 4.5 milyon Sosa için 3.5 milyon seviyelerinde olunca tabiki eleştirildi.
İşin sonunda tutmayan bir Amiri'yi en fazla 500bin zarar ile elden çıkartabilirken tutmayan bir burak seni lisans alamaz hale getirir ve takımda derebeylik ilan edebilir.
Sonuçta Usta'nın yaptığı ilk baştaki söylemleri gibi sabırlı ve akıllı hamleler yerine ya herro ya merro hamleleri oldu, iş patlayınca da arkasında enkaz bıraktı.
Bu demek değildir ki mevcut yönetim herşeyi doğru yapıyor, ama likidite sorununuz varsa, bir borcun ödeme günü geldiğinde ortada para yoksa hiçbir yönetim özgür değildir, olma imkanıda yoktur.
Biz mevcut şartlarda en fazla 1 tane Sosa yükünü Sosa'nın daha düşük maaşlı haliyle kaldırabiliriz.
Diğerleri Şota, Ünal, Glovacki olmak zorunda..Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş hayal satan ne zamandan beridir iyi yönetici sayılıyor?
Eğer koyduğunuz hedefler, yetenek ve yeterlilikleriniz ile ölçüşmüyorsa koca Osmanlıyı bile batırırsınız.
Enver Paşa da büyük vatanseverdi. Bu uğurda kafkasyada turan için öldü.
Hedefleri de dağlar kadardı.
Osmanlı'yı dünya savaşına soktular el birliği ile.
Sonra?
Muharrem Usta'nın hedefleri varmış...
Gördük hedefleri nereye getirdi bizi. Farkımız ne bitik Osmanlı'dan.
Kucka Burak satılamadı. Beleşe istediler vermedi yönetim. O bile hata bence...
De olmadı. Yoksa az çok takip edildi o dönem piyasa.
Önce akıl, kabiliyet sonra imkân....
Bunlar olmadan hayali hedef koyan hiç kimseye iyi yönetici denmiyor.
Olmayacağını bile bile vaatte bulunuyorsa zaten ona direk sahtekâr deniyor.
Özkan Sümer'in davası doğru dava idi.
Ben şampiyonluk falan vaad ettiğini duymadım o dönemde.
Ettiyse aynısı onun için de geçerlidir.
O usülde hedef takım olunamayacağını bilecek kadar kabiliyeti var Özkan Sümer'in.
Bu saçma Muharrem Usta güzellemeleri sebebi ile benim gibi kategorik olarak Muharrem Usta karşıtı olmayan bir adamı düşman edeceksin Usta'ya...
Usta'nın Trabzonspor macerasından Mustafa Kemal üretmeye çalışma.
Oradan en fazla Enver Paşa çıkar.
Onunda klavuzluğu burnumuz b.ktan çıkarmaz.
Vicdan sahibi bir İHO'dan aldığı 55 kişilik çöp kadroyu ve bıraktığı kadroyu bakar.
61Cell gibi proje var mı?Ona bakar.
Sponsorluklara bakar.
Ve en önemlisi uğramış olduğu ihanete rağmen bir kalemde sildiği borçlara bakar.
Muharrem Usta bu kulüp için çok daha fazlasını yapabilirdi,şanssızlığı beyni yok fikri var satılık oylarla kaybettiği seçimdir.
Yoksa tarih günü geldiğinde her şeyi yazar.
Ayrıca Ağaoğlu'nun kendi ifadesi 3,5 milyon Avro Kucka için,zorlasak daha fazlasını alırdık.
Ha bana sorarsan başımızda bir TD olsa Kucka seni rakip sahada baskı kuracak,dönen topları alacak,şutları ile tehdit iyi bir futbolcu,sorun başımızda 150 bin TL'lik biri var.
Tıpkı Onur gibi duygu sömürüyor,tıpkı Ağaoğlu gibi taraftara oynuyor.- Memento mori
Yorum
-
Usta konusma sanatini iyi uygulayan bir baskandi ama söylemleri ve eylemleri arasinda cok büyük ucurum olustu..Samimiyetinin sorgulanmasi kadar dogal ne olabilir? Yeni yönetim Usta ya yüklendigi kadar IHO ve Sadri Sener e yüklenmeliydi..o zaman sanirim Usta ya haksizlik yapildigi izlenimide olusmazdi..yinede Trabzonspor un son 7-8 senede rezalet yönetildi ortada..Savunulacak bir tarafida yok..Usta yi iyi islerde yapmis olsa bile basariz ve samimiyetsiz olarak hatirlayacagim..
Usta yi savunup yeni yönetime sallamak kime ne kazandiriyor cözmüs degilim..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce defalarca yazdım tekrar etmek istemiyorum.
Vicdan sahibi bir İHO'dan aldığı 55 kişilik çöp kadroyu ve bıraktığı kadroyu bakar.
61Cell gibi proje var mı?Ona bakar.
Sponsorluklara bakar.
Ve en önemlisi uğramış olduğu ihanete rağmen bir kalemde sildiği borçlara bakar.
Muharrem Usta bu kulüp için çok daha fazlasını yapabilirdi,şanssızlığı beyni yok fikri var satılık oylarla kaybettiği seçimdir.
Yoksa tarih günü geldiğinde her şeyi yazar.
Ayrıca Ağaoğlu'nun kendi ifadesi 3,5 milyon Avro Kucka için,zorlasak daha fazlasını alırdık.
Ha bana sorarsan başımızda bir TD olsa Kucka seni rakip sahada baskı kuracak,dönen topları alacak,şutları ile tehdit iyi bir futbolcu,sorun başımızda 150 bin TL'lik biri var.
Tıpkı Onur gibi duygu sömürüyor,tıpkı Ağaoğlu gibi taraftara oynuyor.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum