İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru gayet netti.
Aldığım cevap da gayet net oldu. Ali Koç ve Y.Demirören ile poz verilmesinden rahatsız değilsiniz. Yazıklar olsun! Size geniş mideniz; şikenin finansörü Ali Koç'u öven, şikeyi örten Y.Demirören ile sırıtarak poz veren başkanınız ile mutluluklar dilerim.
Kendi kendini sokan akrep gibi, dönüp duruyorsunuz etrafinizda, azicik ilerleyin, azicik gelecege bakmayi ögrenin. Herkesle kavga, herkesle küs, ne geçti eline kendini tatmin etmekten baska. Fena mi oldu, adam geldi, ortam gerilmeden koyup gönderdik, ne var yani bunda. Sen çevrende ailende akrabanda fenerli olup, fenerin şike yapmadigini savunan insanlarin tamamiyla selamini sabahini kestin mi. Azicik kendinize gelin artik.
Bir de Ağaoglu benim ağam degil paşam degil, tv disinda canli gormuslugum yok, hatta Trabzon sehriyle zerre bagim yok. O adam Trabzonsporun baskani benim degil. Bir de bos tartismalara ayiracak vaktim yok, bu konu uzerinden beni alintilamazsan sevinirim.
Sana da dünyanda mutluluklar...
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskaniniz derken? O zaman bundan önceki baskanlardan oldukca memnunsun sanirim..Y.Demirören ile siritarak poz vermeyenini hatirlamiyorum da..
A.Koc u ortami gerginlestirmedigi icin övmesiyle sIke destekcisi olunuyor yani..
Türkiyede hirsizlik, yolsuzluk, sIke v.s serbest artik..hatta bunlari yapanlar ödüllendiriliyor..böyle bir ortamda prensip sahibi idealist ayaklari sökmüyor..bunlarin yeri yok yeni Türkiye de..biat etmekten baska sans tanimazlar..
Takim tüm eksiklerine ragmen mücadeleci, kisilikli bir oyun sergiliyor mu? evt..o halde yönetim ve teknik ekibin hakkini teslim etmek gerekir..böyle bir takim yillardir izleyemedik..degerini bilelim..
sIke davasi siyasallastirildi..Agaoglu nu asan bir meseledir..
Af edersiniz ama ben önceki başkanların lafını mı açtım? Falanca isim daha iyiydi mi dedim? Yok! Ağaoğlu'nun şikecilerin temsilcileri ile verdiği pozları yanlış buluyorum. Senin hakkını gasp etmiş Y. DEMİRÖREN ile sırıtarak poz veremezsin. UEFA'ya rüşvet vererek süreci donduran Ali Koç ile yan yana maç izleyip sırıtamazsın. Sen Trabzonspor Başkanısın! Bunları düşüneceksin!
2011 yılından beri dönemin TFF başkanları ile tek poz verip sırıtan maalesef Ağaoğlu! Maalesef! Ali Koç'u da ortamı gerginleştirmediği için falan övdüğü yok. Öyle dahi olsa bile Trabzonspor Başkanı bu rüşvetçiyi övemez! Bu adamlar senin hakkını gasp etmiş be! Şunları anlatmak bile bana züldür. Ama görüyorum ki siz bunları önemsemiyorsunuz. Şike davası bitti önümüze bakalım diyenlerin ağzına odunla vurmak istiyorum. Bu kafalar yüzünden bu haldeyiz! İyi akşamlar...
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadasim git isine ya, genis mide falan sana mi kaldi beni sorgulamak, bi sen mi namuslusun, bir senin mi gururun var, bir sen mi ahlaklisin bu dünyada. Sen kimsin benim düsünce yapimi sorguluyorsun.
Kendi kendini sokan akrep gibi, dönüp duruyorsunuz etrafinizda, azicik ilerleyin, azicik gelecege bakmayi ögrenin. Herkesle kavga, herkesle küs, ne geçti eline kendini tatmin etmekten baska. Fena mi oldu, adam geldi, ortam gerilmeden koyup gönderdik, ne var yani bunda. Sen çevrende ailende akrabanda fenerli olup, fenerin şike yapmadigini savunan insanlarin tamamiyla selamini sabahini kestin mi. Azicik kendinize gelin artik.
Bir de Ağaoglu benim ağam degil paşam degil, tv disinda canli gormuslugum yok, hatta Trabzon sehriyle zerre bagim yok. O adam Trabzonsporun baskani benim degil. Bir de bos tartismalara ayiracak vaktim yok, bu konu uzerinden beni alintilamazsan sevinirim.
Sana da dünyanda mutluluklar...
Ben bu kafalar ile mücadele ediyorum. "Ne var ya..." kafası...
Evet bana kaldı bunu sorgulamak! Sen kalkıp tecavüzcün ile yanyana durup sırıtıyorsan sana çok daha başka şeyler söylenir ama edebimden susuyorum. Siz işte bu hareketi savunuyorsunuz. Böyle onursuz bir hareketi savunmaktansa onurlu durur başarısız olurum daha iyi...
Bir İnsanımin şerefinden daha önemli bir şey yoktur. Bilmem anlatabiliyor muyum?! İyi akşamlar.
Yorum
-
[QUOTE=Mehmet BAŞ;1921000613]Af edersiniz ama ben önceki başkanların lafını mı açtım? Falanca isim daha iyiydi mi dedim? Yok! Ağaoğlu'nun şikecilerin temsilcileri ile verdiği pozları yanlış buluyorum. Senin hakkını gasp etmiş Y. DEMİRÖREN ile sırıtarak poz veremezsin. UEFA'ya rüşvet vererek süreci donduran Ali Koç ile yan yana maç izleyip sırıtamazsın. Sen Trabzonspor Başkanısın! Bunları düşüneceksin!
2011 yılından beri TFF başkanları ile poz veren sadece Ağaoğlu mudur bilmem ama 2011 yılından beri ilk defa feneri hem de rezil ederek yenen takımın başkanı da aynı kişidir,bir de bunu göz önüne alarak değerlendirin.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar ucuz bir savunma...
Birincisi alıntıladığın yazıda asla hedeften vaz geçemez diyor ya!!!
Demek ki asla diye birşey yok. Muhakkak yarışın içinde olamayacağı vakitler de varmış..
Onu söyleyen de alıntılayan da sahteci... (Özkan Sümer gerçekten söyledi ise ona da bu laf) (inanmıyorum onun söylediğine orası başka)
Yani şartlar hedef değiştirtiyormuş.
Kendi başkanlığı dönemi bunun bir numaralı ispatı mıymış? evet?
Demek ki neymiş... Yalandan alıntılamayacaksın.
Boş kilometreye gerek yok.
İkincisi de o gün verilen mücadeleye var oluş mücadelesi adı verip, bugün kulübün içinde bulunduğu durumu o günden daha iyi göstermek ise tam sahtekarlıktır.
Çok savunduğun Muharrem Usta kendisi kulüp battı dedi giderken.
Ciddiye almıştım bir dönem, gerçekten son derece ciddiyetsiz çıktın.
Ha ben seni ciddiye alıyorum o başka,çünkü senin gibi Everest zirvesinde bir egom yok.
Senin gibi bir de [MENTION=48572]David_LuiZ4[/MENTION] var.
Sürekli bir üste çıkma derdindesiniz,maksadınız Trabzonspor ve onun menfaatleri olsun.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl bu söylediğini yapan sensin ama zorlama ve boş yorum olmuş kusura bakma.
Ha ben seni ciddiye alıyorum o başka,çünkü senin gibi Everest zirvesinde bir egom yok.
Senin gibi bir de <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@David_LuiZ4<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> var.
Sürekli bir üste çıkma derdindesiniz,maksadınız Trabzonspor ve onun menfaatleri olsun.
Trabzonspor menfaatleri...
Kendi döneminde üst sıraları asla hedefleyememiş Özkan Sümer tarafından söylendiği iddia edilen "sürekli yukarıyı hedeflemelisin" sözü üzerinden bugün yönetimde bulunanlara giydirme peşinde koşup kulüp menfaatinden bahsediyorsun.
Her yazıda, her yeni girdide başka çam deviriyorsun.
Hangi menfaati var şu konuştuğunuz laftan kulübün?
O dönem gelirlerin bugünkü kadar olmadığını vurgulama kurnazlığına girerken, bugün giderlerin ve borçların o dönemin kaç misli olduğunu sümen altı etmeye çalışmak,
O dönem kulübün en azından aktif bir geliri olmasına rağmen o dönemin imkansızlıklarını anlatırken, önümüzdeki 3-4 senede tüm gelirleri temliklenmiş, maaş ödemek için federasyonun daha ileriki gelirleri serbest bırakmasına mahkum edilmiş bir durumda oluşunu göz ardı etmek,
Bu mahkumiyeti bile bile federasyon ile yönetimin ilişkileri normal yürütme çabasını eleştirmek...
Alemi sersem, kendini akıllı mı zannediyorsun?
Kulüp menfaati, ego.
Mevcut yönetimi ve seçimlerini sürekli bir "hainler" çemberi içinde ,önceki yönetimin başarısızlığını aklamak amacını da bir arada güden bir şekilde, görünmez güçler üzerinden eleştirirken, hangi kulüp menfaatini gözetiyordunuz?
Ego dediğin şey, iki kişinin safsatalarına , ucuz salvolarına sürekli cevap verip susmamaları...
Anlıyorum, insanları bezdirip, "bir yalanı sürekli söylersen sonunda gerçek sayarlar" temelli sallıyorsun burada. O joseph Gobbels temelli zırva 2. dünya savaşında kaldı.
Propoganda faaliyetinde yöntemi değiştirmen gerekecek.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 28.11.2018, 08:55.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu kafalar ile mücadele ediyorum. "Ne var ya..." kafası...
Evet bana kaldı bunu sorgulamak! Sen kalkıp tecavüzcün ile yanyana durup sırıtıyorsan sana çok daha başka şeyler söylenir ama edebimden susuyorum. Siz işte bu hareketi savunuyorsunuz. Böyle onursuz bir hareketi savunmaktansa onurlu durur başarısız olurum daha iyi...
Bir İnsanımin şerefinden daha önemli bir şey yoktur. Bilmem anlatabiliyor muyum?! İyi akşamlar.
Çevrende şike yapılmadığını savunan fenerli yok mu, selamı sabahı kestin mi, ayrıştın mı bütün olarak diyorum, tecavüzcü örneği veriyo zavallı. Senin şike meseleni örtenler belli, yapanlar belli, yapan takım belli, sen git iki kukla için dünyaları yak. Ne yapsın insanlar kimseye selam sabah da mı vermesin bu ülkede. Atomlarımıza kadar ayrıştırdılar bizi, bir de eğlence amaçlı izlenen bir spor için mi ayrışalım.
O yüzden bak git işine, beni alıntılama, senin gibi kafalarla uğraşacak, laf anlatacak ne vaktim var, ne de anlatma gereği duyacak bir zorunluluğum. Haydi benden öteye...
Yorum
-
İlk olarak inadınaünalhoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 yılından beri TFF başkanları ile poz veren sadece Ağaoğlu mudur bilmem ama 2011 yılından beri ilk defa feneri hem de rezil ederek yenen takımın başkanı da aynı kişidir,bir de bunu göz önüne alarak değerlendirin.
Ben saha içini konuşmadım. Saha dışında yapılanları konuştum.
Saha dışında yapılan bu çirkinliği aldığımız üç puan ile örtmeye kalkmak hiç de hoş bir durum değil.
Bazı arkadaşlar ''Yendik, hiç bir şey önemli değil'' tarzında konuşuyorlar. Bu durumu taraftara yakıştıramıyorum.Zira bu yapılanın ''Şikeyi unutun, size başka kupa verelim!'' diyen şike lobisi kafasından hiç bir farkı yoktur.
Ağaoğlu yönetimini saha içinde değerlendirecek olursam orada adamların hakkını veririm.
Özkan Sümer, Ünal Karaman gibi isimleri takımın başına getirerek saha içini toparladılar.
Sezon başında çoğu kişi Ünal'a sallarken ben çıkıp Rıza ve Ersun'dan daha başarılı olacak dedim. Şükür yanılmadık.
Yönetimin teknik anlamda hakkını veriyorum. Fakat Onur'a karşı takınılan tavrı tasvip etmiyorum.
Her neyse dediğim gibi ben saha dışında yaptıklarını konuşuyorum. Bunlar insanın canını yakıyor.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHay örneğine ....senin. Alıntılama beni, sayın nato kafa bey, sen git kendini sorgula, zira fikirlerin düşünce yapın zerre mikatrı umurumda değil. Mücadele ediyomuş haspam, tutturmuş aynı türküyü çalıp söylüyor. Senin onurun, şerefin var da bizim veya Trabzonsporu yönetenlerin yok mu, tutup bir iki tane "KUKLA" ile ilgili resim verdi, açıklama yaptı diye asıp keselim başkanı öyle mi.
Çevrende şike yapılmadığını savunan fenerli yok mu, selamı sabahı kestin mi, ayrıştın mı bütün olarak diyorum, tecavüzcü örneği veriyo zavallı. Senin şike meseleni örtenler belli, yapanlar belli, yapan takım belli, sen git iki kukla için dünyaları yak. Ne yapsın insanlar kimseye selam sabah da mı vermesin bu ülkede. Atomlarımıza kadar ayrıştırdılar bizi, bir de eğlence amaçlı izlenen bir spor için mi ayrışalım.
O yüzden bak git işine, beni alıntılama, senin gibi kafalarla uğraşacak, laf anlatacak ne vaktim var, ne de anlatma gereği duyacak bir zorunluluğum. Haydi benden öteye...
Ne oldu? Cevap veremeyince apışıp kaldın. Sizin gibileri böyle apıştırmak güzel oluyor.
İki kukla resim değil, orada tecavüzcüsü ile yan yana gelip sırıtan bir başkan var! Görememek senin ayıbın!
İki açıklama dediğin şey de rezilliğin yansımasıdır! Anlayabilene tabi...
Bak ben senin gibi terbiyesizlik yapıp sana ''Zavallı'' demeyeceğim. Zira o seviyeye inmeyeceğim.
Fikrin var ise dile getirirsin. Sorulara cevap verirsin. Öyle topu taca atarak kaçmayı seçiyorsan köşene çekilip susacaksın!
Benim şikeyi körü körüne savunan arkadaşım olmadı. Çevremde Fb'li de var. Meseleyi detayları ile anlatınca anlayıp hak verdiler.
Ama nedense Trabzonsporlu görünen siz ''Aman ayrışıyoruz!'' diyerek şikeyi es geçiyorsunuz. Yazık gerçekten!
Laf anlatmaya kalktığımız adama bak! Mantığa bak...
Senin laf anlatmana gerek yok. Zihniyetin her şeyi açık seçik ortaya koyuyor.
''Ne yapsın insanlar kimseye selam sabah da mı vermesin bu ülkede...'' diye cümle kuran adamın şike derdi olmamıştır.
Zihniyetinizi bu denli açık etmeyin!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaş sıyrılın artık şu kısır çekişmelerden. Fenerin başkanı gelsin yemeğini yesin, bizim başkanla kakari kikiri yapsın, çayını içsin, şehir de tur atsın biz de akşamına koyalım geçelim öteye. Bizim olayımız şunlara habire koymak olmalı...
Bunu Fb'li başkanla yan yana gelmeden de yapabilirsin. Şehirde gezip tozmasına karışacak halimiz yok.
Fakat bir Trabzonspor Başkanının kimlerle yan yana geldiğine dikkat etmesi gerekir. Yanlış işlere bulaşmaması gerekir.
Adam UEFA'ya rüşvet verdi davayı durdurdu. Sen hiç bir şey olmamış gibi bu adamla yan yana gelip gülerek poz veriyorsun.
Adam ''Şike sahaya yansımamıştır'' diye akla zarar bir kararla hakkını yiyor sen bu adamla yan yana gelip sırıtarak poz veriyorsun.
Allah aşkına bunlar normal işler mi? Bunun tecavüzcün ile yan yana gelip poz vermekten ne farkı var?
Ha Aziz ile poz vermişsin ha Y.Demirören ile poz vermişsin. Ne farkı var? A.Koç'un bu adamlardan ne farkı var?
Hepsi şikeyi sümen altı etmiş pisliğe bulaşmış isimler! Trabzonspor başkanı bu adamlarla aynı karede yer almamalı!
Yahu biz neyi konuşuyoruz? Bunu anlatmak bile bana zulümdür. Nasıl bunu kabullenebiliyorsunuz aklım almıyor.
Yorum
-
Trabzonspor başkanının, özellikle bugün içinde bulunduğu ekonomik durum göz önünde bulundurulduğunda, ayrıca Trabzon şehrinin tepkisizliği de eklenince, elinden bir şey gelmez.
Fuzuli yere başkana bu iş için görev biçmeyin.
Elinden bir şey gelmeyeceği için, olanı en azından idame ettirmeye çalışıyor.
Başkan Ali Koç'tan uzak dursa da bir şey değişmez, Demirören ile yemek yemese de.
Ama bu adamların etkin olduğu federasyon ileriki dönem yayın gelirleri temlik hakkı vermezse o zaman çok şeyler değişir.
Adam durmuş kalbi çalıştırmaya çalışıyor, lütfen gölge etmeyin.
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşün başkanın yakasından bilen bilmeyen konuşuyor. Siz başkan değil Ali kıran başkesen arıyorsunuz..
"Trabzonspor taraftarının kulübün başında olsa en çok seveceği başkan Aziz Yıldırım'dır." Zira büyük bir bölümü onun tarzında astığım astık, kestiğim kestik; hakemlere, TFF'ye sataşan tarzda bir başkan istiyor.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu Fb'li başkanla yan yana gelmeden de yapabilirsin. Şehirde gezip tozmasına karışacak halimiz yok.
Fakat bir Trabzonspor Başkanının kimlerle yan yana geldiğine dikkat etmesi gerekir. Yanlış işlere bulaşmaması gerekir.
Adam UEFA'ya rüşvet verdi davayı durdurdu. Sen hiç bir şey olmamış gibi bu adamla yan yana gelip gülerek poz veriyorsun.
Adam ''Şike sahaya yansımamıştır'' diye akla zarar bir kararla hakkını yiyor sen bu adamla yan yana gelip sırıtarak poz veriyorsun.
Allah aşkına bunlar normal işler mi? Bunun tecavüzcün ile yan yana gelip poz vermekten ne farkı var?
Ha Aziz ile poz vermişsin ha Y.Demirören ile poz vermişsin. Ne farkı var? A.Koç'un bu adamlardan ne farkı var?
Hepsi şikeyi sümen altı etmiş pisliğe bulaşmış isimler! Trabzonspor başkanı bu adamlarla aynı karede yer almamalı!
Yahu biz neyi konuşuyoruz? Bunu anlatmak bile bana zulümdür. Nasıl bunu kabullenebiliyorsunuz aklım almıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum