Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vahid Amiri'nin maliyeti açıklandı.
    2018-2019: 750 bin Euro
    2019-2020: 650 bin Euro
    Menajerlik hizmeti: 140 bin Euro
    Başkan TRT'deki programda menajerlere giydirdikçe giydirdi. Amiri için ise menajerine 140 bin euro ödeyecekmişiz. Yani 750 Bin TL. Çok yazık.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan TRT'deki programda menajerlere giydirdikçe giydirdi. Amiri için ise menajerine 140 bin euro ödeyecekmişiz. Yani 750 Bin TL. Çok yazık.
      Zorunlu menejer ücreti o

Yorum

• En son My tarafından düzenlendi; 22.07.2018, 23:11.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zorunlu menejer ücreti o
          zorunlu bisey yok, fifa nin maximum önerisi %10

tavsiye %5
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• maarrem resmen afkuruyi... bir tek bu € konusunda hakli denebilir, ama onun da çakalliklarini biliyoruz, aha son yazdiklarinda bile önce 2,5m$ yazip pesine 75m Tl yaziyor çakkaaalll
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ya muhrrem usta biraz adamsa kendi yönetimini kurar aralık ayında aday olur

Yorum

• Kucka 5, Burak 3,5. Sosa 4,5 , ve bu 13 milyon euro yu kulüpte kalacağı garantisiyle temin ettiği halde, şuanki yönetim neden kabul etmedi hakkaten.

Ayrıca göğüs sponsorluk anlaşması da fena durmuyor.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• su tweete bile block basti adam, bayaga sinirletmisler

tablolar böyle kötüyken bende iyice batiriyim dedin demek
                    özkan dogan size mütesekkir

Ünal Karaman

Yorum

• Adamın ne hırsızlığı ne de arsızlığı kaldı. Tvitlerinin altındaki yorumlarda adamı yerin dibine sokuyorlar. Hak ediyor - etmiyor ayrı konu ama bu adam eski TS başkanı. Üzücü bir durum.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Şu karar defterleri vs olayı ayrı bi rezillik.

Benim tahminim iho dönemi kulübün etrafına doluşan it, çakal takımın yediği bir halttır. İho gibi vasıfsız ve rezil bi herifin başkanlığında kulüpte böyle şeyler de olmuştur. Hatırlıyorum da taa ilk günlerinde bi avrupa maçı için bilet arıyorduk stadın etrafında,böyle kurtlar vadisinden çıkmış tipler ben iho'nun yeğeniyim diye karaborsa bilet satıyordu.

Usta'ya gelince bu akşam yazdıklarıyla eminim ki çok büyük ses getirdiğini dşünüyordur ancak kimsenin söylediklerini salladığını, değer verdiğini düşünmüyorum. Ya imzalattığı şu sözleşmelere baksın, o çakal menejer özkan'a yedirdiği paralara baksın, kimseye doğru düzgün para ödememiş, hala laf salatası peşinde. Bu adam büyük utanmazmış gerçekten, çok büyük hayal kırıklığı oldu.

Yazık düş şu kulübün yakasından!
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Muharrem Usta'nin twitlerinin altina yazilanlardan ben kendi adıma utandim

Yorum

• Muharrem Usta ne anlatıyor?

Yahu boş laflar boş .

3 fark öndeyken kıçı kırık ilçe takımı Trabzonda maç aldı senin döneminde
                            Antalya'dan 7 fark yedik
                            Kasımpaşa'dan 6
                            Akhisar'dan 5...

Bunları unutmuştum.Yine hatırladım bunun yüzünden

Kendisinin ne sportif aklanacak tarafı var ne ekonomik çıkmış belge paylaşıp milleti blockluyor
                            En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 23.07.2018, 02:19.
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• umarim yarin macta olur

Ünal Karaman

Yorum

• Usta 2 konuda haklı: Kredi ve oyuncu satmak dışında kaynak yok halen... 13.5 milyon euro anlaşması kabul edilmeliydi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X