İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan TRT'deki programda menajerlere giydirdikçe giydirdi. Amiri için ise menajerine 140 bin euro ödeyecekmişiz. Yani 750 Bin TL. Çok yazık.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZorunlu menejer ücreti o
tavsiye %5"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
su tweete bile block basti adam, bayaga sinirletmisler
tablolar böyle kötüyken bende iyice batiriyim dedin demek
özkan dogan size mütesekkir
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Adamın ne hırsızlığı ne de arsızlığı kaldı. Tvitlerinin altındaki yorumlarda adamı yerin dibine sokuyorlar. Hak ediyor - etmiyor ayrı konu ama bu adam eski TS başkanı. Üzücü bir durum.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Şu karar defterleri vs olayı ayrı bi rezillik.
Benim tahminim iho dönemi kulübün etrafına doluşan it, çakal takımın yediği bir halttır. İho gibi vasıfsız ve rezil bi herifin başkanlığında kulüpte böyle şeyler de olmuştur. Hatırlıyorum da taa ilk günlerinde bi avrupa maçı için bilet arıyorduk stadın etrafında,böyle kurtlar vadisinden çıkmış tipler ben iho'nun yeğeniyim diye karaborsa bilet satıyordu.
Usta'ya gelince bu akşam yazdıklarıyla eminim ki çok büyük ses getirdiğini dşünüyordur ancak kimsenin söylediklerini salladığını, değer verdiğini düşünmüyorum. Ya imzalattığı şu sözleşmelere baksın, o çakal menejer özkan'a yedirdiği paralara baksın, kimseye doğru düzgün para ödememiş, hala laf salatası peşinde. Bu adam büyük utanmazmış gerçekten, çok büyük hayal kırıklığı oldu.
Yazık düş şu kulübün yakasından!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Muharrem Usta ne anlatıyor?
Yahu boş laflar boş .
3 fark öndeyken kıçı kırık ilçe takımı Trabzonda maç aldı senin döneminde
Antalya'dan 7 fark yedik
Kasımpaşa'dan 6
Akhisar'dan 5...
Bunları unutmuştum.Yine hatırladım bunun yüzünden
Kendisinin ne sportif aklanacak tarafı var ne ekonomik çıkmış belge paylaşıp milleti blockluyorEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 23.07.2018, 02:19.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum