Tarihte Elitizmin tedavi edemediği kurum/dernek/devlet görülmemiştir...Sadece başkanlık için değil kongre üyelik sistemi için de kriterler koyulmalı yaş/öğrenim durumu/gelir beyanı hiyerarşisi içinde yeni bir tüzük...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihte Elitizmin tedavi edemediği kurum/dernek/devlet görülmemiştir...Sadece başkanlık için değil kongre üyelik sistemi için de kriterler koyulmalı yaş/öğrenim durumu/gelir beyanı hiyerarşisi içinde yeni bir tüzük...
10 yıl üyelik yine bir nebze belki ama 3 yıl yöneticilik saçma. önümüzdeki dönemin başkanları Son 20-30 yılda başarısız olmuş yönetimlerin üyeleri olmak durumunda kalacak.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum hocam.
10 yıl üyelik yine bir nebze belki ama 3 yıl yöneticilik saçma. önümüzdeki dönemin başkanları Son 20-30 yılda başarısız olmuş yönetimlerin üyeleri olmak durumunda kalacak."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum hocam.
10 yıl üyelik yine bir nebze belki ama 3 yıl yöneticilik saçma. önümüzdeki dönemin başkanları Son 20-30 yılda başarısız olmuş yönetimlerin üyeleri olmak durumunda kalacak.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Başkan başladığı gibi dimdik devam ediyor. Allah yardımcısı olsun. mali olarak batmış kulübü ayağa kaldırmaya kararlı ancak bizlerde yardımcı olmalıyız. Eğer imkanımız varsa elimizi cebimize atmalıyız yoksa da sabırla destek olmalıyız...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle dostum...İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelitlerimiz böylelikle mecburen yönetimlere girecek ve böylece yönetimlerin kalitesi artacak...
Kısa vadede Usta İHO ve türevlerinin önünün kesilmesi sağlanacak ama tek bir iradeye de mecbur kalınacak. Bu şartlarda Aralık'ta başka aday çıkamaz; belki de doğru olan budur.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım haklısınız. Arınma için ve geleceğin inşası açısından süreç böyle işleyecek sanırım. Ama bu kararla beraber yarınlar muhtemelen bu yönetime ipotek edilecek.
Kısa vadede Usta İHO ve türevlerinin önünün kesilmesi sağlanacak ama tek bir iradeye de mecbur kalınacak. Bu şartlarda Aralık'ta başka aday çıkamaz; belki de doğru olan budur.
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLuis ibanez başkan olsun daha iyi.En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 02:05."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir aday gerekirse nevzat aydin cikar"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Böylece Şenol Güneş de sadece teknik direktör olarak dönebilecek. Bir spekülasyon daha başlamadan bitti
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş Divan Kurulu üyesi. Muhtemelen o madde sadece kongre üyelerini kapsıyordur.Mantıklı olan da odur zaten. Divan Kurulu üyesi olmuş kişide bu şartlar aranmamalıdır.Ali sürmen geçen divanda bu tarz bir konuya da değinmişti ama tam hatırlayamıyorum. Belki de olamıyorlardır??
En son mmert tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 10:28.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöylece Şenol Güneş de sadece teknik direktör olarak dönebilecek. Bir spekülasyon daha başlamadan bitti
Mantıklı olan da odur zaten. Divan Kurulu üyesi olmuş kişide bu şartlar aranmamalıdır.
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Her başkan olan da divan üyesi olmuyor mu? O zaman İHO ve Usta’ya perdeleme yapılamayacak.Ali sürmen geçen divanda bu tarz bir konuya da değinmişti ama tam hatırlayamıyorum. Belki de olamıyorlardır??
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 11:28.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihte Elitizmin tedavi edemediği kurum/dernek/devlet görülmemiştir...Sadece başkanlık için değil kongre üyelik sistemi için de kriterler koyulmalı yaş/öğrenim durumu/gelir beyanı hiyerarşisi içinde yeni bir tüzük...No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTales`e sormuslar, en ideal yönetim bicimi ne diye, bir nevi Monarsi demis.
Ünlü düşünürün dediği gibi “dağdaki çobanın oyu ile okumuşun oyu aynı olmamalı”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum