Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zaten elimizde genç özevlat kotasında :
    abduş-yusuf-uğurcan-hüseyin-murat cem-arda var bu 6 kişi bu sene için yeterli.
    bunların seneye 5i as kadroda olsa bunlara 3 yabancı genç eklersin 3 de tecrübeli yabancı isim tamam harika bir kadro olur.

ayrıca gereksiz olarak ki çok genç sayılmayan özevlat olarak zeki-semih-batuhan-a.parmak var. bu 4ü gitmeden 5-6 kişi almamalıyız.

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence ileriki senelerde kadro yapısı şu şekilde olmalıdır..
    ilk 11 de devamlı oynayacak en az 4.5 alt yapı,onlara abilik yapacak 1 tane yabancı ve pahalı yıldız topçu (sosa gibi)diğer aksamlarıda çok ucuz yabancı yapacaksın
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bütün videoyu izleyebilecegimiz bir yer yokmu arkadaslar? Youtube veya Beinsports ta hepsi yok
      Nefsin icin sevme

Yorum

• Başkan o kadar bana gelmiş teklif yok dedi dün ise teklif yetersiz diyor.. Güven kırıcı hareket..

Ayrıca transferi alt yapıdan yapacağız demek umarım sadece onları heveslendirmek üzere söylenen bir sözdür..

Yorum

• başkanın açıklamalarını dün akşam izledim başkan kadro maliyetini düşürecez dedi ve son 4 maçta 11 milyon euro dedi ve bu 11 milyon kadro mailiyeti ile yarışacağız dedi ama bu çok zor bu kadrodan sosa yı çıkar takım bitti ve sosa 4-6 hafta arası olmayacak bakalım takım nasıl oacak ve başkan transfer yapılmayacak 1461 ve U 21 den 4-6 arası adam alacaz dedi bu 1461 nerde 3. ligde sen 3. ligden alacağın adamlarlamı zirve mücadeşesi yapacaksın başkaanın dünkü konuşmaları beni endişeye sevketti takım 2. devra tepetaklakta olabilir hazırlıklı olun derim

Yorum

• Kucka, Sosa, Olcay, Onur ve Burak'ı gönderip alt yapıdakileri kadroya doldururlarsa eziyet dolu günler yakın demektir.
            En azından bu adamların yerine iki tane doğrudan katkı verecek isim lazım. A. Parmak'tan bir şey bekliyorlarsa durum vahim!
            İlk yarıda Sosa'nın katkısı olmasaydı bu takımın işi zordu. Bunu göremezlerse bedelini ağır öderiz.
            Hazır iyi futbol oynuyorken gelin şu takıma iki takviye yapın. En azından sattıklarınız yerine iki adam alın.
            Ahmaklık yapmayın.

Yorum

• Ağaoğlu'nun salt altyapı ile işin yürümeyeceğini en iyi kendisi bilmeli zaten bu takıma baktığımızda görüyoruz.

Takımın taşıyıcı oyuncuları, dokunulmazları Pereira, Zargo/Houseini, Onazi, Sosa.

Mesela bir yerli oyuncu için bunu söyleyemiyorsun.

Abdülkadir, Yusuf, Hüseyin olmadığında bu takım pek problem yaşamaz, oyunu pek etkilenmez.

Sosa-Onazi olmadığında takımın kalbini, söküp alırsın.

Çünkü ikisi takıma farklı oyun tarzları ile alternatifi olmayan, sahadaki varlıkları ile takıma sınıf atlatan oyunculardır.

Hali ile Abdülkadir/Yusuf için oldu diyemezken iskelet kadroyu tamamlaması için özevlatların eklenmesi kadro içi zaafiyet yaratır.

Yaz transfer döneminde Zargo, Houseini, Nwakaeme, Ekuban transferleri gibi.

Takımının oyun gücünü, kalitesini artıracak oyuncular almalılar.

Yorum

• koltuk sevdasi ve koltuga duyulan asiri saygi ve yersiz/yeteneksiz gruplarin istilasinda oldugu icin, turkiye sartlarinda uzun vadeli program uygulamak zor olsada bunun icin kararli olmak bile basli basina buyuk bir adim bana kalirsa....

Soylemler gercege donusurse pekcok iHtimalin onu acilabilir....bu bana kalirsa sampiyonluk sonrasi donemde trabzonsporun turk futbolunda masaya yumrugunu vurdugu hamle olur...

Uygulanmasi halinde trabzon a nefes verecek hareket....
                ıslak imza....

Yorum

• Abi bu nedir ya vallahi mükemmel değil mi ya helal olsun ne diyebilirim
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]16496[/ATTACH]

Abi bu nedir ya vallahi mükemmel değil mi ya helal olsun ne diyebilirim
                    mükemmel ya.

Yorum

• takım arkadaşları niye gitmemiş, hemen tatile çıkmışlar maşallah.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]16496[/ATTACH]

Abi bu nedir ya vallahi mükemmel değil mi ya helal olsun ne diyebilirim
                        helal olsun.. çok duygusal çok..

Yorum

• gecen bir arkadasda sormustu ahmet agaoglu meslegi nedir hangi firmalarda calismistir diye....bu konuda net bir bilgi alamiyoruz ancak sunu soyleyebilirim ki turkiyenin elitlerinden oldugu kesin....onceden yazmistim; dogru yerlere temas ediyorlar ve dokunuyorlar diye....

elitlere saglanan ayricalik mi yoksa elitlerin sahip oldugu bir yetenek mi bilemiyorum....
                          ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gecen bir arkadasda sormustu ahmet agaoglu meslegi nedir hangi firmalarda calismistir diye....bu konuda net bir bilgi alamiyoruz ancak sunu soyleyebilirim ki turkiyenin elitlerinden oldugu kesin....onceden yazmistim; dogru yerlere temas ediyorlar ve dokunuyorlar diye....

elitlere saglanan ayricalik mi yoksa elitlerin sahip oldugu bir yetenek mi bilemiyorum....
                            Gemi kaptanı ve denizcilik şirketi var.. Yani Armatör

01Technical ManagementAtlantik provides full Technical Management services to all vessels under fleet.Read More 04Financial / Legislation ManagementVessel accounts, running cost calculations, budgeting services are under company services if requested.Read More 03Ship Repair / BuildingDry dock arrangements, budgeting, supervision and commissioning are provided by Atlantik to the vessels under fleet.Read More Why choose Atlantik Denizcilik The

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              takım arkadaşları niye gitmemiş, hemen tatile çıkmışlar maşallah.
                              Instagramdan story atmak daha kolay tabi, kaçtı hepsi tatile.

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu, armatördür. Sahip olduğu bir gemi firması vardır. Birçok ticari gemisi var.
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 26.12.2018, 08:30.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X