Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarihte Elitizmin tedavi edemediği kurum/dernek/devlet görülmemiştir...Sadece başkanlık için değil kongre üyelik sistemi için de kriterler koyulmalı yaş/öğrenim durumu/gelir beyanı hiyerarşisi içinde yeni bir tüzük...
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tarihte Elitizmin tedavi edemediği kurum/dernek/devlet görülmemiştir...Sadece başkanlık için değil kongre üyelik sistemi için de kriterler koyulmalı yaş/öğrenim durumu/gelir beyanı hiyerarşisi içinde yeni bir tüzük...
      Katılıyorum hocam.

10 yıl üyelik yine bir nebze belki ama 3 yıl yöneticilik saçma. önümüzdeki dönemin başkanları Son 20-30 yılda başarısız olmuş yönetimlerin üyeleri olmak durumunda kalacak.
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Katılıyorum hocam.

10 yıl üyelik yine bir nebze belki ama 3 yıl yöneticilik saçma. önümüzdeki dönemin başkanları Son 20-30 yılda başarısız olmuş yönetimlerin üyeleri olmak durumunda kalacak.
        elitlerimiz böylelikle mecburen yönetimlere girecek ve böylece yönetimlerin kalitesi artacak...
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Katılıyorum hocam.

Aynen öyle dostum...
          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Yöneticilik sadece başkanlık şartı olduğundan olumlu buluyorum. Koltuklar kıymetlenecek. Güzel bir detay. Ama istifa işleri sıkıntıya girer bayağı
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Başkan başladığı gibi dimdik devam ediyor. Allah yardımcısı olsun. mali olarak batmış kulübü ayağa kaldırmaya kararlı ancak bizlerde yardımcı olmalıyız. Eğer imkanımız varsa elimizi cebimize atmalıyız yoksa da sabırla destek olmalıyız...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Aynen öyle dostum...
                İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                elitlerimiz böylelikle mecburen yönetimlere girecek ve böylece yönetimlerin kalitesi artacak...
                Sanırım haklısınız. Arınma için ve geleceğin inşası açısından süreç böyle işleyecek sanırım. Ama bu kararla beraber yarınlar muhtemelen bu yönetime ipotek edilecek.

Kısa vadede Usta İHO ve türevlerinin önünün kesilmesi sağlanacak ama tek bir iradeye de mecbur kalınacak. Bu şartlarda Aralık'ta başka aday çıkamaz; belki de doğru olan budur.

Yorum

Sanırım haklısınız. Arınma için ve geleceğin inşası açısından süreç böyle işleyecek sanırım. Ama bu kararla beraber yarınlar muhtemelen bu yönetime ipotek edilecek.

Kısa vadede Usta İHO ve türevlerinin önünün kesilmesi sağlanacak ama tek bir iradeye de mecbur kalınacak. Bu şartlarda Aralık'ta başka aday çıkamaz; belki de doğru olan budur.
                  bir aday gerekirse nevzat aydin cikar

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Luis ibanez başkan olsun daha iyi.
                  sence olabilir
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 02:05.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir aday gerekirse nevzat aydin cikar
                    Luis ibanez başkan olsun daha iyi.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Zamanında düzenli aidat ödemeyi de başkanlık şartı olarak koysunlar.
                      Başkan adayından ziyade oy kullananlar için kriter gerekiyor.
                      Bu şekilde elitizm değil birilerinin kendi istediği gibi yönetebileceği bir Trabzonspor oluşturma çabası olarak görüyorum.

Yorum

• Böylece Şenol Güneş de sadece teknik direktör olarak dönebilecek. Bir spekülasyon daha başlamadan bitti

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol Güneş Divan Kurulu üyesi. Muhtemelen o madde sadece kongre üyelerini kapsıyordur.Mantıklı olan da odur zaten. Divan Kurulu üyesi olmuş kişide bu şartlar aranmamalıdır.
                        Her başkan olan da divan üyesi olmuyor mu? O zaman İHO ve Usta’ya perdeleme yapılamayacak. Ali sürmen geçen divanda bu tarz bir konuya da değinmişti ama tam hatırlayamıyorum. Belki de olamıyorlardır??
                        En son mmert tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 10:28.

Yorum

Böylece Şenol Güneş de sadece teknik direktör olarak dönebilecek. Bir spekülasyon daha başlamadan bitti
                          Şenol Güneş Divan Kurulu üyesi. Muhtemelen o madde sadece kongre üyelerini kapsıyordur.

Mantıklı olan da odur zaten. Divan Kurulu üyesi olmuş kişide bu şartlar aranmamalıdır.

İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Her başkan olan da divan üyesi olmuyor mu? O zaman İHO ve Usta’ya perdeleme yapılamayacak. Ali sürmen geçen divanda bu tarz bir konuya da değinmişti ama tam hatırlayamıyorum. Belki de olamıyorlardır??
                          Valla o kısmını tam bilmiyorum. Ama geçmişe yönelik değil de geleceğe yönelik ilkesel bir karar olarak değerlendirdim konuyu.
                          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 12.06.2018, 11:28.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Konuşmalarını baya beğeniyorum. Belli ki başkanlığı çok istemiş, bu anı beklemiş. Kötü zamanda gelmiş olması dezavantaj ama bence uzun süre başkanlık yapacak.

Yorum

Tarihte Elitizmin tedavi edemediği kurum/dernek/devlet görülmemiştir...Sadece başkanlık için değil kongre üyelik sistemi için de kriterler koyulmalı yaş/öğrenim durumu/gelir beyanı hiyerarşisi içinde yeni bir tüzük...
                              Tales`e sormuslar, en ideal yönetim bicimi ne diye, bir nevi Monarsi demis.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tales`e sormuslar, en ideal yönetim bicimi ne diye, bir nevi Monarsi demis.
                                Bende kesinlikle demokrasinin doğru bir sistem olduğuna inanmıyorum.

Ünlü düşünürün dediği gibi “dağdaki çobanın oyu ile okumuşun oyu aynı olmamalı”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X