Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cok hizli gidiyor. Hadi hayirlisi...

Zaman kaybetmeden istediklerini hayata gecirmesi hosuma gitti...

Yorum

• Tüzük olayı güzel. Hızlı adımlar atması güzel.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yahu burada millet kafayi yemis.yonetimin bu hareketinin desteklenecek bir tarafi yok, ki yasal olarak baslarina is actilar.siteye koyduklari dilekce ornegi bile korkularinin bir kaniti.o gunden bu yana bu kulup iki secim gecirdi dolayisi ile gerek muharrem usta gerek agaoglu secilirken belki de bu ihrac edilenler oy kullandi,agaoglu'na oy verdi.ihrac ettigin uyenin oyuyla secilince ne oluyor?biride cikip bu secim gecersizdir tekrar secim yapilsin diye mahkemeye basvurursa ne olacak?ortada fol yok yumurta yok sen sorgusuz sualsiz onca insani ihrac ediyorsun.adim gibi eminim ihrac edilenlerin en az yarisi hatta daha fazlasi iho ile bir bagi olmayan insanlar.cunku yakin cevremde bile 4 kisi var.ki bunlar benim gibi 7/24 ihoya soven adamlar..

ben sahsen bu olayi cok onur kirici buluyorum.forum yonetimi incelesin o donem ihoya en cok soven forumda en cok ceza alan uyelerden biriydim.bunu da ihrac edilenler icin yok ihocu yok bilmem neci yakistirmasi yapan suursuz muptezeller icin yaziyorum.
        son 5 sene icinde ts clubtan yaptigim alisverisler belli,dergi aboneligim vardi,gerek bagis gerek sms kampanyasina katildim,uye olurken kendi hesabimdan odemeyi yaptim,aidatlar keza kendi kredi kartimdan.
        simdi kalkip utanmadan sikilmadan beni ihocularla ayni kefeye koyuyorlar.gordugum kadariyla benim gibi magdur edilmis cok insan var.direkt iho yuzunden yapiyoruz diyemeyip yok kontenjan yok bilmem ne diye isi kitabina uydurmaya calisiyorlar.
        ben sahsen halen duzeltmelerini beklemekteyim.cunku son yillarda boyle kepazelik gormedim.sen bir uyenin bile hakkini savunmak zorundasin dolayisi ile teker teker uyelikleri incelemeleri,ödemenin nereden yapildigina bakmalari gerekiyordu.
        eger bu hata duzeltilmezse avukatla gorustukten sonra yasal yollara basvurmayi dusunuyorum.biz iho gibiler bir daha secilemesin,bizimde oy hakkimiz olsun diye uye oluyoruz herifler ilk firsatta bizi sutluyor.yapacaginiz ise tukureyim ben.
        aslında tamamen haklısınız yakınmanızda..

fakat şöyle bir durum var.. tüzükte üyelikten çıkarma konusu var..ödemesi toptan yapılan kişiler çıkarılır diye bir madde yok.. bu konu yeni tüzükte ele alınmalıdır.. siz ve sizin durumunuzdaki kişiler yeniden başvuru sonrasında ivedilikle ele alınacaktır diye düşünüyorum..

ama kolpaçino ihonun üye yaptığı çoğu trabzonsporu bile tutmayan kişilerin mutlaka şutlanması gerekiyordu..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• 2014 yılındaki yönetim, divan kurulu ve sicil kurulu tüzüğe aykırı olarak bir işlem yapmış. Mevcut yönetim ise bu konuyu tüzüğe uydurmak istemiş. Buraya kadar gayet normal.
          Anormal olan bu işin yapılış şekli. Bahsi edilen usulsüzlükte üyenin dahli yok iken, sanki kusur üyeden kaynaklanıyormuşçasına afişe edip, çarşaf çarşaf isim listesi yayınlamak rezillik.
          Bence bu işin en basit yolu şuydu. Tespit ettiğin üyelere posta/e-posta/sms yoluyla bilgi verip, daha önce oluşturulan sicil numarası sırasına göre bu yıldan itibaren üyeliklerini yenileyip bu işi ortalığa dökmeden çözebilirdik. Hatta önümüzdeki ay yapılacak olan tüzük tadilatı ile bu üyeler için özel bir madde ekleyerek bir sefere mahsus yönetim kuruluna %15 üye yapma hakkı tanıyarak bu meseleyi 2018 yılı içerisinde çözebilirdik. Bu sayede bu sene içerisinde üye olmayı düşünenlerin de mağdur olması önlenmiş olurdu. (Üyelikten çıkarılan kişi sayısı 2018 yılında üye yapılabilecek kişi sayısından fazla, dolayısıyla bu iş 2019 yılına sarkacak gibi görünüyor. Bu durumda 2018 yılında ilk kez üye olmak için başvuran vatandaş -büyük ihtimalle- mevcut üyelerin üyeliklerinin yenilenmesinden sonraya kalacak, bu da başka bir mağduriyete sebep olacak gibi)
          En son bkandil tarafından düzenlendi; 06.06.2018, 08:40.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi bu konuda hakli cikmaniz korkutucu bisey

resmen kurallar ve kanunlar cignenmis

hisse senetimize sahip kisiler bunu spk ya sikayet etmeliki usta yargilansin

o gün inanmadim, halende kanunlarin böyle acik cignendigini inanmak istemiyorum...
            Güzel kardeşim bizde ve diğer borsaya açık kulüplerde genelde ikinci üçüncü şirketler var ve bu şirketler borsaya açık değil.
            Antin-kuntin işler de o şirketler üzerinden döndürülüyor maalesef.
            Bildiğim kadarıyla bir başka yöntem de menajer ücretleri üzerinden manipülasyon yapılması.
            Şöyle ki;
            Futbolcuya 2 verdim diyor menajer ücretini açıklamıyor menajere de 2 vermiş mesela. Toplam 4 vermiş aslında 3,5'u futbolcunun 0,5'i menajerin.
            Böyle bir sürü antin-kuntin iş var.
            Ve bu sadece bizim kulüpte değil.
            Ben Muharrem Usta'nın başarılı olabileceğini düşünen saflardandım.
            Özellikle ilk geldiği sene Nevzat'la birlikte maaşları düşürüp menajerleri kulüpten içeri sokmadıkları dönem tamam olacak bu iş demiştim.
            Fakat scout ekibinin yeterince hazır olmadan yaptığı 7 transfer (ki ilk ağızdan biliyorum hiç biri mevkisinde ilk sıradaki adayımız değildi), sonra alınan kötü sonuçlar ve Nevzat Aydın'ın devre dışı bırakılmasıyla ya Usta gerçek yüzünü gösterdi, ya da menajer kucağına oturup yanlış yönlendirildi.
            Sonuç İHO'dan da kötü bir halde bıraktı kulübü.
            Umarım ders olur bunlar bundan sonrakilere. Ve umarım tüzük değişikliği yapılır da bundna sonra yöneticiler kafalarına göre takılamazlar.

Yorum

• Yönetimin teknik direktör seçiminin yanlış olduğunu düşünmekle birlikte, sportif olarak asıl onlardan beklediğim alt yapıyı ve scout ekibini nasıl kurgulayacakları.
              Bu kulübün sürdürülebilirliği bu iki konuya bağlı.
              Normal şartlarda elimizde hazineye dönüşebilecek bir yetenek (Abdüş) ve çok ciddi gelir elde edebileceğimiz Yusuf ve Okay var.
              Gönül ister ki hiç biri satılmasın ancak ekonomik durumumuz ortada . Muhtemelen bu üçlüden en az biri muhtemelen ikisi satılacak.
              Okay şu anda en hazır oyuncu ve ipler bizim elimizde değil.
              Okay'ın 7'ye gitme maddesi varken gitmemesi mucize olur. Hala bir yere gitmemiş olması da çok enteresan. Muhtemelen Türkiye'de kazandığı para ve üzerini hedefliyor ve orada takılıyor.
              Yusuf'un istatistikleri çok iyi ancak oyun içinde çok silik.
              Mesut'u andırıyor tarz olarak.
              Ben illa satacaksam Yusuf'u satardım.
              Okay gitmesin diye dua ederdim. Tabi Okay kalırsa sözleşmesini uzatmak kaydıyla. Yoksa bedava 1 yıl sonra gideceğine şimdi 7'ye gitsin.
              Abdülkadir, Cafer, Samsun'lu çocuk gibi 4-5 genç (daha fazla değil) , 3 sene sonra 28-30 yaş bandına gelecek 24-27 yaş aralığında 4-5 oyuncu ve muhakkak biri stoper biri orta saha biri forvet olmak üzere 3 çok tecrübeli adamla bu sezona başlardım.
              Bu kadar sabırsız bir camia ile 3-4 yıl nasıl dayanacak bu yönetim işte asıl aşılması gereken sorun da bu.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Güzel kardeşim bizde ve diğer borsaya açık kulüplerde genelde ikinci üçüncü şirketler var ve bu şirketler borsaya açık değil.
                Antin-kuntin işler de o şirketler üzerinden döndürülüyor maalesef.
                Bildiğim kadarıyla bir başka yöntem de menajer ücretleri üzerinden manipülasyon yapılması.
                Şöyle ki;
                Futbolcuya 2 verdim diyor menajer ücretini açıklamıyor menajere de 2 vermiş mesela. Toplam 4 vermiş aslında 3,5'u futbolcunun 0,5'i menajerin.
                Böyle bir sürü antin-kuntin iş var.
                Ve bu sadece bizim kulüpte değil.
                Ben Muharrem Usta'nın başarılı olabileceğini düşünen saflardandım.
                Özellikle ilk geldiği sene Nevzat'la birlikte maaşları düşürüp menajerleri kulüpten içeri sokmadıkları dönem tamam olacak bu iş demiştim.
                Fakat scout ekibinin yeterince hazır olmadan yaptığı 7 transfer (ki ilk ağızdan biliyorum hiç biri mevkisinde ilk sıradaki adayımız değildi), sonra alınan kötü sonuçlar ve Nevzat Aydın'ın devre dışı bırakılmasıyla ya Usta gerçek yüzünü gösterdi, ya da menajer kucağına oturup yanlış yönlendirildi.
                Sonuç İHO'dan da kötü bir halde bıraktı kulübü.
                Umarım ders olur bunlar bundan sonrakilere. Ve umarım tüzük değişikliği yapılır da bundna sonra yöneticiler kafalarına göre takılamazlar.
                indiragandi olaylarında en masum olan futbolcular bence.büyük parayı yönetici manager götürür.çok duyarız özellikle yerli oyuncuların maaşının verilmediği haberlerini.
                yada oyuncuya verilen misal yıllık 2 milyon avro nun ne kadarı oyuncunun cebine gidiyor büyük soru işareti.
                yakın geçmişte bir yönetici sanırım şöyle bir açıklama yapmıştı.oyuncu ve manager hesaplarını ayrı ayrı yatıracağız.demekki tek hesaba yatırılabiliyor.

''Futbolcuya 2 verdim diyor menajer ücretini açıklamıyor menajere de 2 vermiş mesela. Toplam 4 vermiş aslında 3,5'u futbolcunun 0,5'i menajerin.''

bu yorum üzerine yazdım.en zayıf halka futbolcu olduğu için futbolcunun hesabına 3,5 milyonu gitmesi imkansız.

tahminim 2 milyon avro bir maaş açıklanmışsa bunun en fazla 1 milyon avro su oyuncunun hesabına yatar.diğer 1 milyon avroyu yönetici manager aralarında üleşir.
                çünkü oyuncu bir önceki kulübünde misal 500 bin avroya oynuyordur.managerine der yüzde yüz zamlı bir transfer olsun.o da tamam der.ama gerisine karışma.haliyle manager oyuncunun isteğini gerçekleştirir.ondan sonra kendi isteğini devreye sokar.yöneticisi ile pazarlık olmaz.ne kadar üleşeceğiz olayını konuşup resmi açıklamayı yaparlar.2 milyon avro maaş.kapa bildirilir.
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kongre üyeleri konusunda mı hocam ?
                  Evet, o konudan bahsediyorum. Bu ve bunun gibi çok laf söyleyip icraat yapmadığı pek çok şey vardı.

Yorum

• Umarım başkan başarılı olur.
                    En son Jackdaniels tarafından düzenlendi; 07.06.2018, 18:02.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Düne ait Hacısalihoğlu röportajı. 54 dakika.

Ben de daha izlemedim
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Düne ait Hacısalihoğlu röportajı. 54 dakika.

Ben de daha izlemedim
                        HHO'na özel ayrı bir başlık mı açsak acaba?
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Fanatik [MENTION=6527]fanatik[/MENTION]comtr<small class="time" style="font-size: 14px; color: rgb(136, 153, 166); margin-right: 5px; white-space: nowrap;"> </small>

Trabzonlular sorularınızı hazırlayın!
                          Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yarın saat 14:00'te Fanatik Tv'de sorularınızı yanıtlayacak.
                          Sorularınızı yarın 14.00'e kadar #FanatikÖzel hashtag'i ile iletebilirsiniz.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            HHO'na özel ayrı bir başlık mı açsak acaba?
                            Valla nereye paylaşabileceğimi bilemedim Ağaoğlu sayfasından kaptırdım
                            En son My tarafından düzenlendi; 08.06.2018, 17:38.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Abdülkadir 30 milyon euro gibi bir rakama verilmez hele ki yaşı bu kadar genç olan oyuncu keisnlikle satılmamalı cenk gibi 27 yaşındaki topçu kaça gitmiş sen abdülkadiri o paraya veriyorsan görmemiş aç gözlü adamsın derler abdül kafayı kullanırsan 50 ye bile satarsın bizde kalıp hizmet etmeli görmemiş gibi davranmasın Trabzonlu yöneticiler

Ünalı hoca yapan yönetimden bir şey olmaz arkadaşlar üzgünüm altyapı hocası olarak alınır da yabancı iyi bir teknik direktör almıyor

Ünal altı ay sonra yolcudur fazla durmaz gene aynı hikaye
                              En son erenslash tarafından düzenlendi; 08.06.2018, 19:30.
                              "Annuit cœptis"

Yorum

• ekonomik bir projesi var ama sportif bir projesi olmadığını düşünüyorum

sadece ekonomik projen olursa küme düşersin.

maaş konusunda net açıklamalar yapmalı.bir üst sınır koymalı.yabancı oyuncular bu durumu görüp şimdiden takım aramaya başlamalı.belirsizlik zaman kaybı demektir.

2 ay önce geldin.zaman vardı.hemen sözleşmesi bitmiş oyuncuları taramak lazımdı.şu anda teker teker bu oyuncular başka kulüplere imza atıyor.

10 üzerinden 6-7 lik bir seviye tutturmak için yani dibi görmemek için bazı hamleler yapılması lazım.şu anda en az 7-8 oyuncu sayabilirim alınabilir bonservisi elinde ve başka takımlara imza atmış oyuncu.1 ay sonra elinde bonservisi olan oyuncu kalmayacak aga
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 09.06.2018, 03:09.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X