Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    22184 Abdulkadir Hacıosmanoğlu5903 22185 Seyfettin Hacıosmanoğlu5904 22186 Mustafa Hacıosmanoğlu5905 22187 Mehmet Hacıosmanoğlu5906 22188 Naci Hacıosmanoğlu5907 22189 Mehmet Hacıosmanoğlu5908 22190 Refik Hacıosmanoğlu5909 22191 Recep Hacıosmanoğlu5910 22192 Fatih Hacıosmanoğlu5911 22193 Kemalettin Hacıosmanoğlu5912 22194 Okan Hacıosmanoğlu5913 22195 Aykut Hacıosmanoğlu5914 22196 Yücel Hacıosmanoğlu5915 22197 Muharrem Hacıosmanoğlu5916 22198 Necmeddin Hacıosmanoğlu5917 22199 Cumali Hacıosmanoğlu5918 22200 Muradiye Hacıosmanoğlu5919 22201 Sami Hacıosmanoğlu5920 22202 Emine Hacıosmanoğlu5921 22203 Refaattin Hacıosmanoğlu5922 22204 Adil Hacıosmanoğlu5923 22205 Cavit Hacıosmanoğlu5924 22206 Muteber Hacıosmanoğlu5925 22207 Sümeyye Hacıosmanoğlu5926 22208 Zeki Hacıosmanoğlu5927 22209 Erkan Hacıosmanoğlu5928 22210 Muhammet Hacıosmanoğlu5929 22211 Büşra Hacıosmanoğlu5930 22212 Leyla Hacıosmanoğlu5931 22213 Tuncay Hacıosmanoğlu5932 22214 Sevgi Hacıosmanoğlu5933 22215 Hamit Hacıosmanoğlu5934 22216 Meliha Hacıosmanoğlu

şu listeye donkunmadıktan sonra aradan günahsızları çıkarmanın gereği yok..
    Yapılan tam bir fiyasko. Kulübü yönetenlerin okuyup anlama sorunuda var herhalde. Tüzüğün 10/C maddesinde “Üyeliğe kabul döneminde, başvuruda bulunan üye adaylarının, bir önceki yılın üye sayısının yüzde beşi kadarı üyeliğe kabul edilir. Bu oran, ilgili dönem içerisinde bir defaya mahsus olmak üzere, divan genel kurulunun görüşü alınarak yönetim kurulu tarafından arttırılabilir.” Zaten sayı yüzde beşi aştığında o zamanın yönetim kurulu üye alımını imzalı belgeli olarak onaylamış... Mevcut yönetimin yaptığı büyük hukuksuzluk.
    İtiraz dilekçesi yayınlamışlar o bile komedi

O değilde şu forumda ihoya ettiğim laflardan dolayı az ceza almadım şimdi bunlarla aynı listede adımı yazmışlar.
    En son Berkan tarafından düzenlendi; 04.06.2018, 20:07.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulüp dilekçe örneği yayınladı resmi siteden, onu doldurmanızdan başka bir şey de istemiyor anladığım kadarıyla.
      Usulsüz işlemler yapılmışsa incelenip müdahale edilmesi, hoşnut olmamız gereken bir iş değil mi?
      22184 Abdulkadir Hacıosmanoğlu5903 22185 Seyfettin Hacıosmanoğlu5904 22186 Mustafa Hacıosmanoğlu5905 22187 Mehmet Hacıosmanoğlu5906 22188 Naci Hacıosmanoğlu5907 22189 Mehmet Hacıosmanoğlu5908 22190 Refik Hacıosmanoğlu5909 22191 Recep Hacıosmanoğlu5910 22192 Fatih Hacıosmanoğlu5911 22193 Kemalettin Hacıosmanoğlu5912 22194 Okan Hacıosmanoğlu5913 22195 Aykut Hacıosmanoğlu5914 22196 Yücel Hacıosmanoğlu5915 22197 Muharrem Hacıosmanoğlu5916 22198 Necmeddin Hacıosmanoğlu5917 22199 Cumali Hacıosmanoğlu5918 22200 Muradiye Hacıosmanoğlu5919 22201 Sami Hacıosmanoğlu5920 22202 Emine Hacıosmanoğlu5921 22203 Refaattin Hacıosmanoğlu5922 22204 Adil Hacıosmanoğlu5923 22205 Cavit Hacıosmanoğlu5924 22206 Muteber Hacıosmanoğlu5925 22207 Sümeyye Hacıosmanoğlu5926 22208 Zeki Hacıosmanoğlu5927 22209 Erkan Hacıosmanoğlu5928 22210 Muhammet Hacıosmanoğlu5929 22211 Büşra Hacıosmanoğlu5930 22212 Leyla Hacıosmanoğlu5931 22213 Tuncay Hacıosmanoğlu5932 22214 Sevgi Hacıosmanoğlu5933 22215 Hamit Hacıosmanoğlu5934 22216 Meliha Hacıosmanoğlu

İhraç edilen isimlerin arasında yukarıdaki isimler yok mesela en basitinden. Çünkü onlar üye alımının %5 lik kesimde. Yani bir temizlik yapıyorsunuz bari bunu doğru yapın. En basitinden üyelerin aidat ödemelerine tek tek baksınlar, kendi hesaplarından mı ödeme yapmışlar yoksa birinin hesabı 100 üyenin aidatını mı ödemiş ?

Zamanında bizim üyelikleri kulüp red etseydi bugün gene sıkıntı olmayacaktı. Aradan 4 sene geçmiş sen yanlış üye olmuşsun diyip üyelikten çıkarıyorlar. Yarın itiraz dilekçesini atacağım bakalım sonuçları ne olacak

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Merhaba arkadaşlar,
        Öncelikle belirtmeliyim o utanç listesinde adı olanlardan biri de benim.
        Kendi paramla, bizzat başvurarak üye oldum, aidatları yine kendi kredi kartımla yaşadığım ülke üzerinden ödedim.
        Kendi siyasi ve ticari çıkarlarını kulüp çıkarlarının önünde tutan İHO'nun adamıymış gibi lanse edilmek yeteri kadar gurur kırıcı zaten.
        Ama BMN gibi bir ortamda bile şu yapılan uygulamayı doğruymuş gibi savunan kişileri görmek daha da yaralayıcı.
        En ufak bir ahlak kırıntısı bulunan, empati nedir bilen ve vicdan muhasebesi yapabilen birey dilekçenin ve yapılan uygulamanın kişilik haklarına aykırı olduğunu anlar zaten.
        Benim seçme hakkım elimden sorgusuz sualsiz alındı.
        Kulüp bana diyor ki yeniden üye yapalım seni?
        E yıllarca bekleyeceğim oy kullanmak için, yıllardır verdiğim aidatın canı cehheneme ama kulübe destek olmak amacıyla yaptığım tsclub harcamalarım için bile pişmanlık uyandırdı bu durum ben de.
        Burada BMN'de yazdığım yazılarda İHO hakkındaki fikirlerimi defalarca belirtmiş biriyim üstelik.
        Sonuç olarak, Yönetim ve Divan Kurulu tarihin en rezil kararlarından birine imza atmıştır.
        Onların bana dayattığı o küçük düşürücü, edinmiş olduğum haklarımdan feragat etmemi isteyen dilekçeyi de imzalamayacağım.
        Hukuki olarak kendilerini güvenli sahaya almaktan öte bir şey değil nihayetinde.
        Bana lütfen birileri, kulübün üyelik işlerimleriyle ilgilenen birimin telefonunu, varsa yönetime ulaşacağım bir mail faks vs iletebilir mi?
        Başkan olmadan önce 4 yıllık aidatını yatırmayan adamlar benim üyeliğime son verirken durup bekleyecek halim yok.
        Teşekkür ederim sabırla okuduğunuz için.
        Ama sabah uyandığımda listede adımı gördüğümde çılgına döndüm.
        Bu usulsüzlüğün hesabı sorulmalı.
        Saygılarımla.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yaptıkları tek kelimeyle şuursuzca.
          En son Berkan tarafından düzenlendi; 04.06.2018, 23:20.

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bu üye işi tam kelimeyle acayip.
            Düşünün, size oy vermiş kişileri hükümsüz sayıyorsunuz. Bi nevi kendini inkar.
            Ya da "sizin oylarınıza ihtiyacım yoktu, zaten aday da tekdi, zaten seçilecektim. kimsiniz"
            Etik açıdan ne kadar doğru? Hem üye yapılma süreci hem iptal edilmesi. Ayrı konu gerçi, tartışılır.

Onun da ötesinde ortada hukuksuz bir durum var sanki. Parti seçimi, genel milletvekili seçimi olsa rey kullanma hakkı olmayan, "özürlü" lerin oy kullanması gibi. Seçim iptal olur mu bilmiyorum ama yönetimde hukukçular vardır ve boşa iş yapmazlar.
            Özetle etik olmadığı çok açık.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bu çok yanlış bir uygulama yönetimin yaptığı yanlış burada kendi gayretleriyle üye olmuş arkadaşların da dediği gibi listelerin tamamını İHO nun kıyakçıları gibi göstermiş oldular. Bir de sonuçta bu insanlar İHOnun adamı olsalar bile hepsi taraftar arkadaşların üyeliğini düşürene kadar bundan sonraki süreçte kontenjanın hiçbir şekilde delinemeyeceği bir yapı oluştur tüzük ile de garantiye al. Taraftarlarla ilgili birşey ile uğraşana kadar kulübü zarara uğratan kişilerle ilgili hukuki işlem yap. Ayrıca bundan önce yapılacak onca iş var ne gerek vardı ki.
              “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• Tamam kurunun yanında yaşta yanmış olabilir. Umarım kısa zamanda düzelir. Burada herkes usulsüz kayıtlardan ve bunların tehlikelerinden şikayetçiydi. Temizlik bir yerden başlamış oldu. Temennim sorunsuz küskünlüğe ve hak kaybına yol açmadan bu işin tamamlanması
                Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• 1-Kongre üye sayısı düşürülmeli

2-Kongre üyelik bedeli en az 10 bin tl olmalı

3-Normal üyelik sistemi getirilip bu üyelere kongre üyeleri seçtirilmeli

Sağıma bakıyorum kongre üyesi soluma bakıyorum kongre üyesi...Herkes kongre üyesi...Komik rakamlara yoldan geçeni kongre uyesi yapmışlar böyle bir kepazelik başka bir büyük kulüpte yoktur..Devrim gibi bir tüzük değişimi yapacaksın...10 15 sene sonra mevcut sistemle bu kulübe adam gibi başkan bulamazsın..
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Üye olunacağı zaman tüzüğe göre "dönemlik üye kotası doldu." denmesi gerekirken gelen herkes üye yapılmış. Şimdi de kotanın dışındakiler ihraç edildi.

Burada suç üye yapanın mı, ihraç edenin mi?

Karşı bir dava açılacaksa bu üye yapan yönetime karşı açılmalı. Zira kensi isteğiyle, birilerinin adamı olmadan, kendi parasıyla üye olan tarftarları tüzüğe uygun olmayan şekilde üye yaparak mağdur etmişlerdir.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Üye olunacağı zaman tüzüğe göre "dönemlik üye kotası doldu." denmesi gerekirken gelen herkes üye yapılmış. Şimdi de kotanın dışındakiler ihraç edildi.

Burada suç üye yapanın mı, ihraç edenin mi?

Karşı bir dava açılacaksa bu üye yapan yönetime karşı açılmalı. Zira kensi isteğiyle, birilerinin adamı olmadan, kendi parasıyla üye olan tarftarları tüzüğe uygun olmayan şekilde üye yaparak mağdur etmişlerdir.
                      Son derece katılıyorum. Trabzonspor'u kurtarmaya gelmiş bir başkana neden bu denli her konuda saldırılıyor anlamış değilim.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu iş daha önceden belliydi zaten olan şey usulsüzdü. Sürpriz bir durum yok. Ben de arkadaşlar gibi öğrenciydim o zaman. Bu durum hakkında bilgi almak Hayrettin Bey'e mesaj atmıştım. Çünkü kulüp içinde bu tip işlerde bilgi sahibi birisi yok. Kuralları saçma bulabiliriz ama burası bir dernek ve tâbi olduğu kurallar var.

Cadı avı olan bir durum da yok. Keşke olsa. Ama yasal bir dayanağı olamayacağından malesef PARALI ASKERLERİN %5'lik kota içinde kalan kısmı için bir girişim yapılamaz.

İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Üyelik ödemesini kendine ait kartla yapanlar incelendikten sonra problemli gorunmesse tekrardan üyeliği kabul edilmeli.
                          Birileri kudurmaya başlamış ama Trabzonspor sizin tapulu maliniz değil.O zaman herkes önüne geleni kulübe üye yapıp,kongrede ağırlık koysun.
                          Bu arkadaşları usulsüz olarak kulübe üye yapanlarda gerekli cezayı almalı hatta kendi üyeliklerinde iptal edilmeli.
                          Kulübe üyelik şartları da düzeltilmeli.Tamam kulüp taraftarın ama önüne gelen üye olup ,kongrede konuşma yapıyor.
                          Adam daha kombine almamış ,kürsüde millete akıl veriyor.
                          Bundan sonra üye olacakların hepsi titizlikle incelenmeli.
                          Özellikle de kongrede konuşma yapabilmek ve başkan adayı olmak şartları agirlastirilmali

Yorum

• Trabzonspor takımı asbaşkanına bakın.Vah benim Trabzonsporum vah ne hallere kaldın sosyal medyadan yönetiliyorsun.

Yorum

• 13. sandık olayını incelemeliler.son seçimde bile sıkıntılı bir durum ortaya çıkardı.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Bu işi Muharrem Usta yönetimi göreve geldiğinde ele alması gerekiyordu. O zaman da defalarca söylendi İHO'nun usulsüz üyeleri konusunda adım atılması gerektiği. Ama hiç bir şey yapmadılar. İHO'dan sonra gelen yönetimin kulübün kimyasıyla oynayan İHO'nun pisliklerini temizleyip kulübü tekrar rayına oturtması gerekiyordu. Muharrem Usta'nın "geçmişi irdelememe" tarzıyla kim bilir temizlenmesi gereken ne pislikler daha arka planda kaldı.

Yalnız aylardır hiç ortalıkta görünmeyen İHO'nun birden ayaklanıp şu açıklamayı yapması neye hazırlandığının net göstergesi https://www.61saat.com/futbol/hacios...r-h547220.html Dünden beri ne kadar İHO'nun adamı varsa saldırıyor. Özellikle Haberts tabiri caizse kuduruyor.

Umarım yönetim sadece bu olayı %5 kuralı için yapmamıştır. Üyelerin tekrar başvurusu kabul edilecektir demişler o zaman bir anlamı kalmaz. Bu iş bir şekilde engellenmeli. %5'in içinden de tespit edilip üyelikler düşürülmeli. Adam 2000 tane daha var diyor. Tüm sülalesini üye yapmış şuna izin verilmesi asıl skandal olan. Bu kadar büyük bir tehdit kulüp içinde barınmamalı.

Bu üye meselesinin ciddiyetini umarım İHO'nun aday olduğu bir kongrede anlamak zorunda kalmayız. Bugünkü olaydan sonra İHO tarafından gelen tepkiler beni daha da endişelendirdi çünkü. Adam resmen buna hazırlanıyor.
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X