Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeşim bizler çekilsek başkaları(!?) bizim yerimize kaptan köşküne geçer yine bu gemiyi batırmamıza müsade etmezler bu sefer de hepten ayar oluruz, diyeyim sana
    Bugünki maç gerçekten milat olmalı. Ben hayatımda bu kadar taraflı bir yönetim uzun zamandır görmedim. Hani bize de böyle art niyetli şeyler yapıldı ama bugünki neydi öyle ya. Fenerbahçe'nin 1 tane %100 2.si tartışılır 2 kırmızı kartı var. Bursa'ya öyle fauller yapıldı ki oyunu devam ettirdi. İnanılır gibi değil o pozisyonlar. Hayır adamlara hiçbir şey yaptırmadı hakem.
    Bursa'dan defanstan attığı Titi'ye de 1 saniye önce Şener bariz hakemin gözü önünde faul yapıyor.

Bu maçtan sonra bu hakem bir gün daha hakemlik yapmamalı. Gerçekten geçmiş olsun Bursaspor'a. Bizim başımıza gelse ben şuan çıldırıyor cam yumrukluyordum.

Yazık boşu boşuna şu ligi izleyip deliriyoruz.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugünki maç gerçekten milat olmalı. Ben hayatımda bu kadar taraflı bir yönetim uzun zamandır görmedim. Hani bize de böyle art niyetli şeyler yapıldı ama bugünki neydi öyle ya. Fenerbahçe'nin 1 tane %100 2.si tartışılır 2 kırmızı kartı var. Bursa'ya öyle fauller yapıldı ki oyunu devam ettirdi. İnanılır gibi değil o pozisyonlar. Hayır adamlara hiçbir şey yaptırmadı hakem.
      Bursa'dan defanstan attığı Titi'ye de 1 saniye önce Şener bariz hakemin gözü önünde faul yapıyor.

Bu maçtan sonra bu hakem bir gün daha hakemlik yapmamalı. Gerçekten geçmiş olsun Bursaspor'a. Bizim başımıza gelse ben şuan çıldırıyor cam yumrukluyordum.

Yazık boşu boşuna şu ligi izleyip deliriyoruz.
      Ayrica Furkan'a asiri basit, kolay bir sekilde sari vermesi yok mu,, usaga aferin sinmedi adam gibi oynadi yasina ragmen, takimin en iyilerinde, fakirin Tolgay'i, yillardir Tolgay deyip duruyoruz alin size Tolgay iste kapin gelin...

ve niye avrupa diye tutturuyorum(z) bâzilari anlamistir umarim...

degil yapilanma, iflas miflas da olsa, avrupa'ya gitmeye gerek yok yük olur diyen net ve net serefsizdir, gibtir olup gidebilir... taraftar topçu baskan yönetici, kim olursa ne olursa olsun, fark etmez...

bunu sürekli bikmadan yazacagim... akilli olsun lan herkes, ne demek ulan Trabzonspor avrupa kupalarina gitmese de olur, ne demek ulllaannn ???
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Futbol neyin uğruna kurban edilmekte?..

7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Başkan ne yap et topla şu ekibi..
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Kayserispor başkaninın bildirisi mükemmmelllllllllllllllllll.Bizim takımında tek kurtuluş projesidir.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Futbol neyin uğruna kurban edilmekte?..

http://kayserispor.org.tr/01-05-2018-16-49
              Çok başarılı bir bildiri. Destekliyorum.
              Arbeit Macht Frei !

Yorum

• Bu dakikadan itibaren R.Çalımbay'ın kovulması değil, kendisinin nezakette bulunup istifa ederek yönetimin işini kolaylaştırmasıdır doğru ve normal olan. Tabi doğru ve normal olan! Arka planda böyle yapmış da olabilir ama bilemiyoruz; belki de kabul edilmedi ve "Sonuna kadar git" denildi kendisine.
                Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Borç borç diyeceksin, oyuncu da satmayacaksın? Neyin kafası?
                  Oyuncular ve hocayla ilgili henüz karar vermemişler, aman acele etmeyin, Ağustos'un son günleri ne güne duruyor?

Hocam lig devam ederken ne demesini bekliyorsunuz?
                  Evet, şu isimleri göndereceğiz, hocayı yollayacağız vb. demesi mi lazım?
                  Merak etmeyin, Rıza gidecek. Ayrıca Sosa'nın gönderilmeye çalışılacağına eminim. Gider mi? Orasını bilemem.
                  Okay'ı serbest kalma maddesi ile alırlarsa Kucka gönderilmez, kalır. Burak da bu takımda kalır.
                  Hubocan'ın opsiyonu kullanılmalı derim. Bu takımda oynar. Ama mevcut maaşı ile kalacaksa hiç kalmasın!
                  Bunlar dışında N'Doye, Castillo, Rodellega gibi isimlerden gidecekler olabilir. (N'Doye zaten sözleşme bitiyor)Sonuç olarak böyle bir kulüpte başkanlık yapmak kolay değil. Evet bu takıma zorla gelmediler, isteyerek geldiler.
                  Ama böyle duyarsız bir camiaya geldiğini eminim o da bilmiyordu. Taraftar bile yardım kampanyasına duyarsız.
                  En azından büyük çoğunluğu böyle...

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İleriye dönük olarak da takıma kazanç sağlayacak bir sürü şey var. Özellikle Akyazı üzerine düşmeliler, MAY tesislerinden devletten iyi para alabiliriz. Bedavaya da bir tesis koparsınlar bir zahmet. Stadın isim hakkı gibi gelirler de var daha birçok proje gerçekleştirilebilir. Özverili çalışmaları lazımi inşallah düzlüğe çıkacak bu kulüp.
                    İyi hoş söylüyorsunuz ama Akyazı ve tesis işleri ''Siyasi'' işler!
                    Bu işlerden Trabzonspor'a kar ettirmek öyle kolay şeyler değil. Siyasetçiler karşılıksız iş yapmıyor.
                    Elbette Trabzonspor'a yardım ederler. Ama karşılığı ne olur? Fifa ve Cas konusunda bizlerden ne talep ederler?
                    Avrupa atılan bazı adımlar sonrası ''Vestel Sponsporluğu'' antlaşması bir andan nasıl çöp oldu?
                    Bazı gerçekleri görelim. Borçlardan beli bükülmüş, künde pozisyonuna getirilmiş bir Trabzonspor var.
                    Ya kendi yağınızda kavrulup çile çekerek bu borçları yüklenip Avrupa'da davaya devam edeceksiniz ya da kucağa geleceksiniz.
                    Kusura bakmayın biraz argo bir tanımlama oldu. Fakat durum tam olarak budur. Bu hale getirenler görevi tamamladılar.
                    Sağ olsunlar! İki yakaları da bir araya gelmesin.

Yorum

• Şu Yazının okuyupda farkında olan kim var ki Türkiye'de çok merak ediyorum. Erol Bedir'i böyle bilmezdim. Röportajlarında futbol gerçeklerine yabancı klasik yönetici sanıyordum. Yazıyı kimin yazdırdığını bilmiyorum ama çok okkalı bir bildiri olmuş.
                      İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Futbol neyin uğruna kurban edilmekte?..

http://kayserispor.org.tr/01-05-2018-16-49
                      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Hoca ve oyuncularla ilgili karar almaya başlasanız iyi olacak, mesela Okay'ın sözleşmesindeki serbest kalma maddesini biraz para verip kaldırtmak zor olmasa gerek ? En azından 12 milyon euro civarına yükseltemez misiniz ? Para yok madem Usta'nın yakasına yapış, maddeyi kendisi koydurdu kendisi kaldırtsın. O kadar emek harca adam et, 6 milyona uçup gitsin. Çok düşük fiyat.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sen ziyaretlere devam et sahada kıyım var!
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Aynen bu böyle gider. Olan taraftara olur. Bu takım 1000 yıl geçse de düzelmez. Başta Fener düşmanlığı yüzünden zaten hiç ileriye gidemeyiz. Fener ile düşman olmak başka BJK ve GS ile de mesafeyi korusana!Burak Yılmaz BJK diyorlar şimdiden. Eğer öyleyse GS ve BJK'nin arka bahçesi mi koskoca Trabzonspor diye sorarım o yöneticilere!!!
                            İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen ziyaretlere devam et sahada kıyım var!
                            Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                            Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                            Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu nasıl iştir anlamıyorum. Hadi yalan haber uyduruldu ve saatinde yalanlandı oldu bitti. Peki bunun açıklaması nedir?

Enteresan bir şekilde Günebakış gazetesi devam ediyor. İstanbul medyası ve yahut fb gazetesi felan değil. Trabzon yerel gazetesi. Günebakış kime yakın dersiniz

Moğolların zararı ve Ağaoğlu

Ali Öztürk

07 Mayıs 2018, 11:15<ins class="adsbygoogle" style="display:block" data-ad-client="ca-pub-1289757460179694" data-ad-slot="6275137073" data-ad-format="auto" data-adsbygoogle-status="done"></ins>
                              Trabzonspor Yönetimi, hafta sonu Rizespor yönetimini ziyaret etti. Bu ziyaret aynı zamanda yeniden Süper Lig’e dönen Rizespor’u tebrik ziyaretiydi. Bu vesileyle iki kulüp arasında 1 yıl önce yaşanan gerginlik ve iki şehir arasındaki kırgınlık bir nebze de olsa giderilmiş oldu. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun sözleri Trabzonspor camiasında hâlâ sorunlar yaşandığını ortaya koydu.

Olayın sosyal boyutuna, yani Trabzon ve Trabzonspor boyutuna geçmeden önce iki başkanın karşılıklı konuşmalarını yorumlamak istiyoruz. Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, bilge ve bir aydın tavrıyla iki kulüp arasına bu fitneyi iki teknik direktörün soktuğunu söylemek istedi. Sorunu, dönemin teknik direktörlerine yani Hikmet Karaman ve Ersun Yanal arasındaki zıtlıklara yönlendirdi. Bize göre de doğruydu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise yine Muharrem Usta takıntısını öne çıkardı. Daha önce Muharrem Usta’nın ‘Yıldız futbolcuları satmakta zorlanırsan ben aracı olayım. Aranın farkını da cebimden kapatıp kulübe 15 milyon dolar kazandıralım’ biçimindeki yazılı taahhüdünü de çarpıtmıştı. Kulüpten halen 63 milyon lira alacağı olan Usta’ya karşı takıntısının nedenini bilemediğimiz Ağaoğlu o süreçte ‘Usta yıldız futbolcuları satıp alacağını almak istedi’ biçiminde gerçek dışı sözler sarf etmişti. Ağaoğlu Rizespor yönetimiyle buluşmasında ise Usta’nın başkanlığını Moğollar’a benzetmiş ve ‘Muharrem Usta’nın iki şehir arasında yaptığı tahribatı Moğol ordusu yapmadı’ diyebilmiştir. Öncelikle belirtmeliyiz ki bu sözlerin sahibi bir başkan asla birleştirici olamaz. Söylemleri, Trabzonspor’a fayda sağlayacak söylemler değildir. Ya Usta ile görülecek bir hesabı vardır veya Usta’nın kulübe yaptığı ve hâlâ borç olarak bıraktığı 63 milyon lira karşısında ezilmektedir. Bir dünya kulübünü esnaftan toplayacağı bin liralarla kurtarmaya çalışan bir başkan ancak böyle konuşabilir.

Moğollar, İslam tarihinde İslam kültürüne ve ümmete en büyük zararı vermiş bir millettir. İslam diyarını yakıp yıkmışlar ve ümmet, yıllar yılı toparlanamamıştır.

İslam düşmanı Moğollar’dan örnek vererek Muharrem Usta’yı o kategoride değerlendirmek elbette siyasi olarak mümkün değildir. Zira Muharrem Usta muhafazakar ve mukaddesatçı, Sayın Ağaoğlu ise liberal ve sol eğilimli bir insandır.

Demek ki mukayeseyi Trabzonspor’a verilen zarar çerçevesinde yapmıştır. Biz bu boyuta da katılmıyoruz. Kulübün bugün geldiği noktayı Muharrem Usta yönetimine yıkmak sosyal ve ekonomik değil, siyasi bir düşmanlıktır. Zira İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde bırakılan borcu alalım, dövize çevirip bakalım. Karşımıza bugünkü borç çıkacaktır. Yani borcun buralara kadar yükselmesi Sadri Şener ve İbrahim Hacıosmanoğlu dönemleriyle alakalıdır. Hacıosmanoğlu’nu Trabzonspor’un başına kimlerin getirdiğini ve bugün sütten çıkmış ak kaşık gibi ortalarda kimlerin dolaştığını Ağaoğlu bilmese de camia bilmektedir.

Yok eğer Moğollar örneği Rizespor’un küme düşürülmesiyle alakalı bir bahaneyse Ağaoğlu önce Trabzonspor camiası ile muhasebe yapmalıdır.

Evet... Muharrem Usta o süreçte yapması gerekenlerin tamamını yapmamıştır. Lakin derin Trabzonspor ‘Rize düşmeli!... Rize’ye haddi bildirilmeli’ tamtamları çalmıştır. Gazete olarak o günlerde Trabzon-Rize işbirliğini gündeme getirip komşuluktan bahsedince, uyarılarımız ‘siyasi’ olarak nitelendirilmiştir. Yani, Derin Trabzonspor, Rizespor’un ve Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu öfkeden ötürü düşmesini istemiştir. Medical Park Stadı’nda Bursaspor gol attığında alkışlayanları kameradan izlemelisiniz Sayın Ağaoğlu!.. Bir de Muharrem Usta’nın düştüğü hali. Trabzonspor taraftar gruplarının çılgınca Bursa desteğini Muharrem Usta değil başkaları yönlendirmiştir. Sen hiçbir şey bilmeden ve Usta’ya karşı önyargılarınla konuşuyorsun. Sen önce Trabzonspor camiasıyla bir iç muhasebe yapmalısın.

Sonuç olarak, ‘‘Muharrem Usta’nın o dakikada iki şehir arasında yaptığı tahribatı Moğol ordusu yapmadı” sözünün altında bir gün ezileceksin. Usta bu kulübe zarar vermedi ama bu anlayışla sanki sen çok büyük zarar vereceksin.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Alaattin Hatayoğlu‏ @a_hatayoglu <small class="time"> 13 dk.13 dakika önce</small>

2 Yıl para almayan ve bunu sorun dahi etmeyen Onur Recep Kıvrak ve Geldiği günden beri para almayan Burak Yılmaz,Yabancıların Sosa,Kucka vs alayının canı cehenneme,Para almadan sahaya bile çıkmıyorlari Uefa yada Fifa'ya şikayet ediyorlar..Onur ve Burak'a laf edenler biraz insaf.!
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X