2013te basvuru yapmistim uyeligim 2014te onaylandi simdide ihrac edildik.lan gece gunduz iho'ya soven bir adamim ne usulsuzlugu.boyle sacma is mi olur.ustelik trabzon'lu da degilim.yapacaginiz isin ben..
Aynen abi benim durumda aynı şekilde. Öğrenciyken zamanında üye oldum fedakarlık edip adamlar üyelikten attı. Güler misin ağlar mısın
üyelikten çıkarılan isimlere baktım bir kaç sonuca ulaştım.. tuhaf ama gerçeklik payı olabilir.
birşeyler planlı yapılmış gibi..
öncelikle 2000 kişi çıkarılmış 2014 yılı için sadece
2000 kişinin 590 ı of doğumlu ??? diğer ilçelerden bu kadar yoğun katılım yok.
Kişilerle ilgili değil eklenme işleminin usulsüzlüğünden çıkartma işlemi yapıldığını söylüyorlar. Mağduriyet olmaması için çıkardıkları kişilerle irtibata geçmeleri gerekir.
"2014 yılının başından itibaren yapılan fazla üyeler için Divan Genel Kurulu’nun bu üyeliklere ilişkin bir gündem maddesi ve kabul kararı olmadan tüzük çerçevesinde yönetim kuruluna verilmiş üye yapma maksimum sayısının üzerine çıkıldığı ve tüzüğün 10/c maddesinin ihlal edildiği yönündeki görüşleri doğrultusunda yönetim kurulumuz tarafından bir karar alınmış bulunmaktadır. Buna karara göre tüzüğümüzün 23. Maddesi uyarınca o döneme ait fazla üyeler, üyelikten çıkartılmıştır.
Amaç; bu üyeleri tüzüğe uygun hale getirmek olup, bir mağduriyet yaşanmaması amacıyla ilgili kişilerin herhangi bir itirazda bulunmadan yeni baştan kulübümüze müracaat etmeleri halinde giriş aidatı ödemeden bu başvuruları işleme alınarak değerlendirilecektir.
Bu vesileyle yönetimimizin, tüzüğümüze aykırı olarak sergilenen hukuk dışı her türlü eyleme karşı olduğunu bir defa daha vurgulamak isteriz."
konu kongre üyeliği ise ben bizim takımı daha adaletli buluyorum. 1200 lira giriş ücreti 150 lira aidat var. adamların giriş ücreti on bin lira. gsde de böyle sanırım. bjkde 5. bir takıma pat diye on bin lira giriş ücreti verecek adam az bulunur. sen 25000 bin üye yapmışsın bunun mantıklı bir tarafı yok benim nazarımda
Erman Baş mıdır nedir onun gibilerin üyeliklerini iptal etmek lazım. Adam o kafayla beraber divan üyesi aynı zamanda. Böyle saçma sapan adamlara bir önlem alınmalı.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Üyelikten çıkarılanların hepsi birileri tarafından üye yapılan kişiler değil. Yonetimin de böyle bir iddiası yok zaten. Tüzükte en fazla üye sayısının yüzde 5'i kadar yeni üye yapilabilir deniyor. O dönemki yüzde 5'in dışında kalanlar da ihraç edilmis.
Burda alınacak, kızacak bir şey yok. Kaldı ki yönetim tüzüğe uygun olarak tekrar üye olabileceklerini söylüyor.
İhraç edilenler birilerinin üye yaptığı kukla kişiler değil. Yüzde 5'lik kesimin dışında kalan kişiler. Öncelikle bunu ayırt etmek gerek. "Ben kendi paramla üye oldum. Beni niye attılar?" şeklindeki tepkiler anlamsız kalıyor. Vira da aynı minvalde açıklama yapmış.
Kulübün yaptığı tüzüğe uygundur. Lanse ediliş şekli (birilerinin adamları ihraç edildi) olmamış. Zira yüzde 5 içinde olup "birilerinin" üye yaptığı kişiler hâlâ kulübe üyedir muhtemelen.
Bu üyelikten atılma işi kulube iş açacak o zamanın divan başkanı bu aşımı onaylamış zaten. Şimdi biri çıkıp Ağaoğlu'nun başkan olduğu seçim tekrarlansın o zaman diyip dava açarsa ne olacak? Sonuçta o zaman üye olanlar seçimde oy kullandılar öyle değil mi ?
İhocu kesimle aynı listede olmaktanda utanıyorum ayrıca.
Ayrıca kendi banka hesabından üye olup. aidatını ödeyenlere ne olacak ?
İlerde başka bi başkan gelip 1967 den beri üyelikler iptal derse ne olacak ?
En son Berkan tarafından düzenlendi; 04.06.2018, 19:04.
Herkesin aşağıladığı o utanç listesinde benim de adım var. Ben bunu hak etmedim. Eğer başvurum tüzüğe aykırı ise daha başvuru esnasında reddi gerekirdi.
Bu İHO’nun yaptığı kadar büyük bir usulsüzlük, İHO’nun yaptığından daha büyük bir saygısızlıktır.
En azımdan nezaket gösterip kararı bize tebliğ edebilirlerdi. Bu usulsüzlük karşısında hakkımı sonuna kadar arayacağım. Yok öyle haklarımdan feragat ettiğimi belirten bir dilekçe imzalayıp yeniden başvurmak.
Hiç umrumda olmasa bile ödenen paraların iade edileceği vs gibi bilgilendirme yapılmaması bile ayıbın ve nezaketsizliğin ayrı bir boyutu.
En son Alican ALİOĞLU tarafından düzenlendi; 04.06.2018, 19:30.
Bu üyelikten atılma işi kulube iş açacak o zamanın divan başkanı bu aşımı onaylamış zaten. Şimdi biri çıkıp Ağaoğlu'nun başkan olduğu seçim tekrarlansın o zaman diyip dava açarsa ne olacak? Sonuçta o zaman üye olanlar seçimde oy kullandılar öyle değil mi ?
İhocu kesimle aynı listede olmaktanda utanıyorum ayrıca.
Ayrıca kendi banka hesabından üye olup. aidatını ödeyenlere ne olacak ?
İlerde başka bi başkan gelip 1967 den beri üyelikler iptal derse ne olacak ?
Kulüp dilekçe örneği yayınladı resmi siteden, onu doldurmanızdan başka bir şey de istemiyor anladığım kadarıyla.
Usulsüz işlemler yapılmışsa incelenip müdahale edilmesi, hoşnut olmamız gereken bir iş değil mi?
Yorum