İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha bir kere sike hakkinda konus(A)madi. kapi kapi dolasip para yalvaracagina cikip sike davasina sahip ciksin. hakkini aramazsan böyle para icin kapi kapi dolasirsinTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak C.Guleryuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe var yahu? Rakibin de olsa, düşmanın da olsa arayıp tebrik etmen gerekir.
Hayat devam ediyor, hepimiz insanız arkadaşlar. Kendinize gelin
Ali Koç da Aziz kadar şikeci ve kirli, o da aynı yönetimdeydi, o da şikeye sahip çıktı. Yani o da bizim kupamızın hırsızı.
Tüm bunlarla beraber, Aziz kadar "kötü" ve "seviyesiz" bir figür değil. Ne bileyim, enteresan bir şekilde hoşuma gitti Ali Koç'un kazanması, en azından karşımda Aziz Yıldırım gibi sürekli iftira atıp yalan söyleyen birini görmektense en azıdnan ne dediği belli olan bir duruşu olan birini görmeyi tercih ederim. Belki şike kavgası daha seviyeli bir platformda devam eder.İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
İlk olarak C.Guleryuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe var yahu? Rakibin de olsa, düşmanın da olsa arayıp tebrik etmen gerekir.
Hayat devam ediyor, hepimiz insanız arkadaşlar. Kendinize gelinBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuda Muharrem Usta çok konuştu. Ama tek bir icraat yapmadı.
Ağaoğlu ise geldi ve icraatını yaptı. Az konuşup çok iş yapan adamları severim.
Gevezelik edip ''Yapacağım'' diyerek insanları beklentiye soktuktan sonra iş yapmayan adamları ise sevmem.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Muharrem usta destekçisiydim.
Başkan gereğinden fazla saldırıyor.
Kesinlikle irdelemeli ama bu kadar saldırgan olmamalı.
Muharrem usta çok büyük hatalar yaptı. Ama maddi olarak trabzonspora çok para verdi.
15 milyon euro civarıda borç vermi herhalde.
SAnırım ahmet başkanın kucka burak,sosa teklifini kabul etmeme nedeni; muharrem ustaya olan borcu ödemeyecek olmasıdır.
Başkan muharrem ustayı eleştirip iho dönemine atıf yapmaması yanlış.
En azından usülsüz üyeleri atmış. İhodan da ses geldi hemen.
Eğer iho nun döneminde ki para akışını, usulsüz transferleri de incelerse samimiyetine inanırım.
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende 2014de üye oldum ihocu diye benide çıkarmasınlar üyeliktenşaka gibiyiz gerçekten
Ne güzel balıktın sen KOFANA
Yorum
-
tam liste açıklandı.
sen de varsın berkan maalesef...
(kötü haberi ben vermek istemezdim ama)
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende 2014de üye oldum ihocu diye benide çıkarmasınlar üyeliktenşaka gibiyiz gerçekten
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum