Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazı olaylar bağırarak gelir, herkes aylar evvel yazdı (Ekim 2022)

Ülkede sadece bağıran kazanıyor, stadımız hala 1 yıllık kiralık olduğu için gidip Filli boya ile boyama sponsorluğu yapabildik,

Başkanım, tam zamanı gidip stadı almalısın ve 20 milyon euroya Qnb Arena yapmalısın,

YA DA BAŞKAN KİM OLACAKSA, 15 milyon euro önemsiz bir rakam-TRABZONU ANLAYANA!
    1. Ağaoğlu Başkan kalmalı, 2023-24 stratejisi açıklamalı ve en büyük yetki ile uygulamalı

2. Ağaoğlu olmayacaksa olan kişi bunları yapmalı

Bu ülkede güçlü-bağıran kazanıyor. Şu an 5-6 aydır kaostayız diye HER ŞEY KESİLDİ bize…

Emlak Konut GYO, Galatasaray Florya Metin Oktay tesislerindeki arsasını sattı. Satış 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye gerçekleşti. Buraya yapcağı projeden 4 milyar gelir bekliyor. YANİ 3 MİLYAR HİBE ALDI, icardi-zaniolo niye alındı anlaşıldı, bize de bu para verilse 2 süperstar alır lider olurduk!
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Agaolu gitmesi kötü oldu bizi en çok mutlu eden Başkan di. Avci ya desteğe gidenler Başkan kalsin diye desteğe gitmemiş. Umraim başkanı aramayiz, insallah 20 oyuncu transfer edip lig baslamadan gonderilen capsiz gelmez
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• yanlışları olmuş olsa da bu şekilde bir ayrılık olmamalıydı, en azından taraftardan kötü bir tepki görmeden ayrılmış olması sevindirici tarihimizin en büyüklerinden biri olarak anılacak artık hep.

Yorum

• İstifa etmesi tüzüğe uygun birşey mi?

Kendisi benim gözümde her zaman efsane başkan olacak.

Yorum

• Özlemi dindiren bizi ist kulüplerine karşı başa baş mücadele ettiren kupalar kazandıran büyük başkan Ahmet Ağaoğlu tarihimizdeki yerini almıştır. Belki de bırakması iki taraf için de daha hayırlıdır. Yolu açık olsun hep güzel hatırlanacak
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Biliyorum ki Abdullah Avcıyı hiç benimsemedin ve istemedin hatta istifanın ardındaki en büyük etken bana kalırsa bu , sırf bu yüzden bile teşekkürü hakediyorsun başkan emeğin için sağol yolun açık olsun.
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Benim 43 yıllık hafızamda en başarılı Trabzonspor başkanı olan Ahmet Ağaoğlu'na teşekkür ederim.

Hem sahada hem de masada Trabzonspor'un haklarını böylesine cansiperane savunan bir başkan bir daha görürmüyüz bilmiyorum.

Konuşamadığı çok şey olduğuna eminim.

Mesela 19-20 şampiyonluğunun elimizden alınıp, iktidarın takımı başakşehir'e nasıl peşkeş çekildiği ve bu ceberrut ortamda kendisinin elinden bir şey gelmemesi.Eminim o gece evine gidip hüngür hüngür ağlamıştır.

Keşke şampiyonluk sezonundan sonra bıraksaydı.Keşke birkaç gün önce o açıklamayı yapmadan bıraksaydı. Keşke biraz daha cesaretli olsaydı.Keşke keşke...

Bence bu kısa bir ara.Ülke bir gün normale döndüğünde, daha sağlıklı bir ortamda yeniden başkan olacaktır.Başkanı birçok şeyden dolayı eleştiririm ama önceliği Trabzonspor olduğundan şüphe etmediğim ender yöneticilerden birisi olması benim için tüm hatalarını örtmeye yetecek kadar önemlidir.

Yolu açık olsun,eminim yeniden görüşeceğiz.
                DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Aklıma takılan bir soru var. Tüzüğe eklenen gelir gider dengesi eksi ise başkan cebinden öder maddesi iptal mi edildi. Buna neden uyulmadı da bu noktaya gelindi inanılır gibi değil. Böyle bir tehlike varsa Yusuf Bardhi neden alındı?

Yorum

• Tekrar aday olmayacak mı? Belki de tek kalması gereken kişi mi gidiyor şimdi?

Her şey için teşekkürler. Eksikleri olsa da, 40 yıllık ömrümde izlediğim en başarılı dönemdi. Efsanelerimize şahit olamadım ama gördüğüm en başarılı başkan ve Trabzonsporlu kendisi.

Yorum

• İlk gitmesi gereken Avcı ama Başkan gidiyor anlamıyorum. Başkandan da haz almam ancak biraz daha kalması lazımdı. Yolu açık olsun hayatımda yaşamadığım sevinçleri yaşattı
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• siyasetin biletini kestigini dusunuyorum.caresiz biraktilar.resmi siteden yaptigi son aciklama olmasaydi daha iyi olurdu ama hersey ragmen kendisi benim gordugum en basarili baskandi.iho ve muho felaketlerinden sonra bizlere sayisiz mutluluk yasatti.o donem yavas yavas kaybolmaya yuz tutmus buyuk takim imajimizi tekrar kazandirdi.bana gore ertugrul dogan ve avci kendisinden once gitmesi gerekenlerdi ama baskan sorumlu davranip yasanan basarisizligi ustune alarak istifa etti.koltuk meraklisi olmadigini gosterdi.
                        hersey icin cok tesekkurler, adini altin harflerle tarihe yazdirdi.yolu acik olsun.keske yeni ekip kurup tekrar aday olsa ama bu kokusmus duzende bunu yapmak cok zor.

Yorum

• Yolun açık olsun başkanım. Verdiğin emeklerden, tuttuğun sözlerden dolayı Allah razı olsun. Ben şahsım adına senden razıyım.
                          2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• Başarısız bir teknik direktör başarılı bir başkanın istifasına neden oldu. Teşekkürler başkanım emeğin için.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• hersey icin tesekkurler baskanim bize yasattiklarin icin bu hikaye boyle boyle bitmemeliydi gun gelir tarih yaptiklarini yazar.dogan avci onderliginde onlarin gobekten bagli olduklari sonunu hazirladilar.biletini 2 sezon onceki 2- 2 lik alanya macinin ardindan kesmislerdi dik durdun o sezon kupa finalinde seref tribununde 2.golun ardindan yaptigin o kral hareketi yapacak baskan yoktu mevcut durumda mesaji oyle bir aldilarki acilari o zamandan bu yana gecmedi.dik durmasan gecen seneki sampiyonlukda gelmeyecek yine onumuz kesilecekti ilk sinyali aldiginda cikip sakin ha onceki sezonda yasananlari birileri tekrarlamaya calismasin bu sefer yemezlere getirdin bu kamera onunde gorunendi arka planda verdigin mesajlari yonetim kurulundaki klubun icindeki herkes biliyor, hakemler kesemediler onumuzu yapamadilar operasyonu .seni uyarmistik baskanim yaninda gozuken kisiye bu kadar guvenme diye yonetim kurulunun icinden de uyarildin ama kulak tikadin en buyuk hatan bu oldu sponsorluk icin verilen sozlerin hicbirisi tutulmadi havaalani konusundaki soylemin bardagi tasiran son damla oldu malum guruh tarafindan koseye sıkıstirildin kimildamayacak duruma geldin getirildin el birligiyle operasyon cektiler sana ipleri birakmayacaktin bu cakallarin eline gozun acildiginda oynanan filmi gordugunde cok gecti artik.secime kadar dayan denildi sana son olarak bu klubu cikarsiz amasiz sevenler tarafindan ama icerden hancerlenmen koydu en cok, ozel islerine kadar önun kesildi ,buyursun daha iyisini yapacak ucak kaldirip indiren isi showa döken adam simdi istedigi oldu, bu zihniyet ihonun baska modelidir basarili olma ihtimali cok dusuktur bu kafa yapisinin.uzun lafin kisasi zaten klup tarihine gectin de kapilarin ardinda yasananlar gun gelir yazilir duzen degisirse asıl tarih o zaman yazar seni .bu surec surpriz degildi sezon basinda daha lig baslamadan yazdik cizdik bunlari uyardik sen uyandiginda hersey icin cok gecti , hersey icin tesekkurler gunun birinde baska sartlarda yollar kesisir umarim yine ,bu sefer yanindaki adamlari daha dikkatli secer haddinden fazla kimseye guvenmemen gerektigini ogrenmis sekilde daha tecrubeli olarak oturursun o koltuga..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Her şey için teşekkürler başkan.
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X