Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    daha bir kere sike hakkinda konus(A)madi. kapi kapi dolasip para yalvaracagina cikip sike davasina sahip ciksin. hakkini aramazsan böyle para icin kapi kapi dolasirsin
    denilene göre fifa icra kuruluna fifa disiplin kurulu baskanini sikayet etmisiz, eger dogruysa hic bir sey demesinler ama bu tür adimlari gercektirsinler
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      daha bir kere sike hakkinda konus(A)madi. kapi kapi dolasip para yalvaracagina cikip sike davasina sahip ciksin. hakkini aramazsan böyle para icin kapi kapi dolasirsin
      Konuşmakla bir yere varılsaydı Hacıosmanoğlu çoktan kupayı getirmişti. Gücün olmadıktan sonra konuşsan neye yarar. Bu bir yaradır ve kapanmaz ama sürekli gündemde tutatark da yıllardır görüldüğü üzere hiçbir fayda getirmiyor. İç hukukta karşımızdaki camia ile baş etme gücümüz asla yok. Bunun siyasi tarafları elbette ki var lâkin bu kişilerde değişse sonuç değişmez. Adalet gelirse ancak dışarıdan gelir. O da bu saatten sonra gelir mi soru işareti...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ne var yahu? Rakibin de olsa, düşmanın da olsa arayıp tebrik etmen gerekir.
        Hayat devam ediyor, hepimiz insanız arkadaşlar. Kendinize gelin
        Arbeit Macht Frei !

Yorum

• İlk olarak C.Guleryuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne var yahu? Rakibin de olsa, düşmanın da olsa arayıp tebrik etmen gerekir.
          Aziz kazansaydı onu da mı tebrik edecektik o zaman ?

Ali Koç da Aziz kadar şikeci ve kirli, o da aynı yönetimdeydi, o da şikeye sahip çıktı. Yani o da bizim kupamızın hırsızı.

Tüm bunlarla beraber, Aziz kadar "kötü" ve "seviyesiz" bir figür değil. Ne bileyim, enteresan bir şekilde hoşuma gitti Ali Koç'un kazanması, en azından karşımda Aziz Yıldırım gibi sürekli iftira atıp yalan söyleyen birini görmektense en azıdnan ne dediği belli olan bir duruşu olan birini görmeyi tercih ederim. Belki şike kavgası daha seviyeli bir platformda devam eder.
          İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak C.Guleryuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne var yahu? Rakibin de olsa, düşmanın da olsa arayıp tebrik etmen gerekir.
            oradan geldi mi herhangi bir tebrik mesajı bize, ketum durması gereken taraf biziz şikeciler değil.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• adalete fener yak kampanyasının mimarını, bu kampanyayla 500bin imza toplayıp, parti liderleri ile görüşeni, Uefa'ya sponsor olanı klübümüz herhalde tebrik etmeyecektir. Gerçi son yıllarda yönetimler bize neler neler yaşattılar, buda olursa şaşırmam.
              Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Usulsüz alınan üyeler ihraç edilmiş.

Ali Koç'u; arayıp tebrik edebilir, ama kulüp sayfasından edemez.
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 04.06.2018, 12:43.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• üyelikten çıkarılanların listesi var mı acaba
                  Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bende 2014de üye oldum ihocu diye benide çıkarmasınlar üyelikten şaka gibiyiz gerçekten

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bu konuda Muharrem Usta çok konuştu. Ama tek bir icraat yapmadı.
                      Ağaoğlu ise geldi ve icraatını yaptı. Az konuşup çok iş yapan adamları severim.
                      Gevezelik edip ''Yapacağım'' diyerek insanları beklentiye soktuktan sonra iş yapmayan adamları ise sevmem.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu konuda Muharrem Usta çok konuştu. Ama tek bir icraat yapmadı.
                        Ağaoğlu ise geldi ve icraatını yaptı. Az konuşup çok iş yapan adamları severim.
                        Gevezelik edip ''Yapacağım'' diyerek insanları beklentiye soktuktan sonra iş yapmayan adamları ise sevmem.
                        Kongre üyeleri konusunda mı hocam ?

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Muharrem usta destekçisiydim.
                          Başkan gereğinden fazla saldırıyor.
                          Kesinlikle irdelemeli ama bu kadar saldırgan olmamalı.

Muharrem usta çok büyük hatalar yaptı. Ama maddi olarak trabzonspora çok para verdi.
                          15 milyon euro civarıda borç vermi herhalde.
                          SAnırım ahmet başkanın kucka burak,sosa teklifini kabul etmeme nedeni; muharrem ustaya olan borcu ödemeyecek olmasıdır.

Başkan muharrem ustayı eleştirip iho dönemine atıf yapmaması yanlış.
                          En azından usülsüz üyeleri atmış. İhodan da ses geldi hemen.
                          Eğer iho nun döneminde ki para akışını, usulsüz transferleri de incelerse samimiyetine inanırım.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende 2014de üye oldum ihocu diye benide çıkarmasınlar üyelikten şaka gibiyiz gerçekten
                            Hem genç hem de 2014 yılında üye olmuşun şüpheli, listenin ilk sıralarında olma ihtimalin yüksek
                            Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• tam liste açıklandı.

sen de varsın berkan maalesef...
                              (kötü haberi ben vermek istemezdim ama)
                              İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende 2014de üye oldum ihocu diye benide çıkarmasınlar üyelikten şaka gibiyiz gerçekten
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• 2013te basvuru yapmistim uyeligim 2014te onaylandi simdide ihrac edildik.lan gece gunduz iho'ya soven bir adamim ne usulsuzlugu.boyle sacma is mi olur.ustelik trabzon'lu da degilim.yapacaginiz isin ben..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X