Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayın başkanın dedikleri iyi düşünülmeli. Kafalarında bir proje olabilir ve bu projeye rağmen 3-4 seneden bahsettiğini düşünüyorum. Böyle bir zamanda gelip sorumluluk aldılar arkalarında durulabildiği kadar durulması gerekiyor. Hiçbir şey olmasa bu yönetimin samimiyetine inanmak istiyorum. Rıza hoca konusunda lu anda bir şey yapmamaları benim açımdan bir eksi değil ama kolun artık kangren olduğu bir gerçek. Yani rızanın gideceği kesin. Sene sonunda bitecek bu iş. Umarım umduğum gibi Şenol hoca yahut başka biriyle temastadırlar. Bu takım henüz çöpe atabileceğimiz durumda değil. Özkan hoca acı çekileceğini söyledi. Varsın öyle olsun bundan önce de farklı bir şey yoktu zaten. Yeter ki yapılan işler gönülden gelsin ben uefada elde edilebilecek başarıyı Türkiye başarısına on kere tercih ederim.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Ağaoğlu: "Tekrar ediyorum biz işin o tarafına daha gelmedik bile. Yani hiç bir futbolcuyla önümüzdeki sezon için bırakın konuşmayı kafamızda öyle bir düşünce de yok şu anda. Yani şimdi nasıl gidip adamın karşına oturup konuşacaksınız mesela. Yabancı futbolculardan bahsediyorum. Yani gel şöyle bir şey yapalım işte sen şu iş senin maliyetin yüksek bizim de durumumuz ortada hani senden biraz indirim bekliyoruz. Ben onların yerinde olsam söyleyeceğim ilk şey 'abi sen zaten bana para ödemiyorsunuz ki. Yani ödenmeyen paradan mı bir indirim istiyorsunuz. Yani neyin indirimini isteyorsunuz ki zaten bana ödeme yapmıyorsunuz ki... kulübüme ödeme ödeme yapmıyorsunuz'. Milan kulübüne birikmiş bizim 10 milyon euro, 10 milyon euronun da üzerinde bir bonservis bedeli... Şimdi kimle neyi konuşacaksınız. Bu tabloyu biraz olsun rahatlatmadan böyle bir şeyin içerisine girmenin de zaten hiç bir anlamı yok."

Başta acemice şeyler söylendiği için taraftarın da kafası karıştı. Şimdi yavaş yavaş olayları toparlayıp bir plan üzerinden gitmeye çalıştıkları muhakkak.

Yapması kolay mı? Çok çok zor. Ama "yapıcaz" diyorlar. Ve zaman ile özellikle destek, hiç değilse köstek olunmasın istiyorlar. Zaman gösterir zaten ak koyunu kara koyunu.
      En son My tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 14:54.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu nasıl iştir anlamıyorum. Hadi yalan haber uyduruldu ve saatinde yalanlandı oldu bitti. Peki bunun açıklaması nedir?

Açıklama: Yerel medya, ulusal medyadan daha tehlikeli.
        www.x.com/zykmda

Yorum

• Havaalanındaki tesisler satılmalı, Akyazı'ya taşınmalı.

Yorum

• Ağaoğlu doğruları söyledi diye sosyal medyada yerin dibine sokulmuş. Demek ki hiç akıllanmaya niyetimiz yok. Bize Aralık'ta Hacıosmanoğlu gerek...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ağaoğlu doğruları söyledi diye sosyal medyada yerin dibine sokulmuş. Demek ki hiç akıllanmaya niyetimiz yok. Bize Aralık'ta Hacıosmanoğlu gerek...
              Hocam gelsin İho. Fişi çeksin hepimiz kurtulalım.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• süperlig basligi nerede yâhu kayboldu gitti ne oldu hee ??
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Rıza Çalımbay'ı neden kovmuyor sayın Başkan ? Bu takımın bir onuru, şerefi var.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bütün gerçekleri söylüyor eyvallah da oyunculardan indirim isteyip ikna edemeyecek kadar da mı gücü yok başkanın? Bu bağlamda potansiyel olarak takımdan 7-8 futbolcu ayrılacak. Bir ya da iki değil. Yerlerini alt yapıdan dolduracaklarına inandıkları gençler ya da maliyetsiz ucuz ama kaliteli futbolcu bulacakları kadar bir listeleri, araştırmaları var mı?
                    En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 16:28.

Yorum

• Rıza'nın gönderilmemesi zaten delik deşik olan bütçeye iki maç içn bir de burda tazminatla bir delik daha açmamak. Benim düşüncem bu.

[MENTION=51597]Timur Bey[/MENTION] Güç nedir Timur? Para mı? Usta parasız ve ya güçsüz müydü mesela? Buna rağmen bunca dosyanın FİFA'da ne işi var o zaman. Artık iş gücü mücü felan geçti kardeşim bütçe delik deşik. Adam diyor ki bir futbolcudan felan indirim isticeksin de zaten adama para ödemiyorsun ki neyin indirimi İlkin şu ödemeleri borçları az biraz düzeltelim sonraki iş bunlar. Ayrıca gideceklerin yerini altyapıyla doldurucaz da demedik dedi.

Herkes başlangıçta doğru tespitlerle başlıyor da baskı arttıkça görüyoruz işte neler oluyor. Usta'nın ilk gelişiyle son yaptıkları mesela. İnşallah söylemleriyle eylemleri tutturabilirler.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rıza'nın gönderilmemesi zaten delik deşik olan bütçeye iki maç içn bir de burda tazminatla bir delik daha açmamak. Benim düşüncem bu.

[MENTION=51597]Timur Bey[/MENTION] Güç nedir Timur? Para mı? Usta parasız ve ya güçsüz müydü mesela? Buna rağmen bunca dosyanın FİFA'da ne işi var o zaman. Artık iş gücü mücü felan geçti kardeşim bütçe delik deşik. Adam diyor ki bir futbolcudan felan indirim isticeksin de zaten adama para ödemiyorsun ki neyin indirimi İlkin şu ödemeleri borçları az biraz düzeltelim sonraki iş bunlar. Ayrıca gideceklerin yerini altyapıyla doldurucaz da demedik dedi.

Herkes başlangıçta doğru tespitlerle başlıyor da baskı arttıkça görüyoruz işte neler oluyor. Usta'nın ilk gelişiyle son yaptıkları mesela. İnşallah söylemleriyle eylemleri tutturabilirler.
                        Güç tamamen dengeli davranabilmektir. Maalesef bizim yöneticilerimiz bunu başaramadı. Ben gerekli ödemelerin yapılıp oyunculardan indirim istenmesi taraftarıyım. Bu çok abes bir hamle değildir. Tabii paralarını ödemeden indirim isteyemezsin. Ödemeler gerçekleştikten sonra başkan oyuncuları ikna etmeyi denemelidir. Herkes aynı değil. Oyuncuları buna inandırmalı ama diyorsanız ki bu saatten sonra para babası da başkan olsa oyuncuların güveni yok. O halde açacağı yeni defter için çok daha dikkatli hareket etmeli başkan. Çünkü bu takımın atacak kurşunu tükendi.
                        En son Timur Bey tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 17:09.

Yorum

• Taraftar kulüp iflâs bayrağını çekene kadar rahata huzura ermeyecek, rahat durmayacak. Ne zamanki iflâs bayrağı çekilir o zaman sen sağ ben selâmet.
                          Ezici bir çoğunluk yönetimin ilerleyen günler/aylarda neler yapacağı konusunda kendi zihninde oluşturduğu algıya göre yönetimi eleştiriyor.
                          Yâni ne zihnindekinin algıdan ibâret olduğunun farkında ne de algının gerçekten farklı olduğunun farkında.
                          Bir evlilikte dırdırcı kadın ya da alkolik koca neyse bizim hâlimizde o.
                          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 18:03.
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Bugün verdiği röportajda olaya hakim bir görüntü çizdi,iyi bir başlangıç olmadı saha sonuçları açısından bir anda eleştirilmesi mantıklı değil.
                            Arkasında durmak ve destek olmak zorundayız.
                            Başka da bir çözüm yolu yok.
                            • Memento mori

Yorum

• Bu ligde tiyatrodan başka bir şey yok. Ligden çekilelim. 18.dk da Aatıf'ı atamayan Fırat Aydınus Şikebahçe kazanana kadar Bursa'dan adam attı.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu ligde tiyatrodan başka bir şey yok. Ligden çekilelim. 18.dk da Aatıf'ı atamayan Fırat Aydınus Şikebahçe kazanana kadar Bursa'dan adam attı.
                                Kardeşim bizler çekilsek başkaları(!?) bizim yerimize kaptan köşküne geçer yine bu gemiyi batırmamıza müsade etmezler bu sefer de hepten ayar oluruz, diyeyim sana
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X