Yaklaşık 4 yıldır kulübün başkanı, 4 sezonda da takım gayet başarılı işler çıkardı her ne kadar yanlışları olsa da hiçbir zaman başkana gerekli övgünün yapıldığını görmedim. Abdullah Avcı bu kulüp için çok büyük bir nimet bunu kabul etmeliyiz ama unutmayalım onu bu kulübe getiren de Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi hocaya şu anki konforu yaratan da aynı kişiler. Kendi adıma teşekkür ediyorum başkanım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Özellikle benim gibi orta ve üstü yaştakilerin Trabzonspor travmaları çoktur. Eskişehir maçı sonrası son sözleri "yine bizi şampiyon yapmayacaklar" diye kalbine yenik düşen Mustafa abi gibi her birimizin yüreğinde derin acılar gizli. Ve bunu ilk Erdal Hoş'dan duyduğumda özellikle bizim kuşağın "aha yine" travmasının hiç de öyle basit bir şey olmadığını ve bunları atlatılamadığını anladım. Ben daha böyle bir sezon yaşamadım hayatımda. Bu kadar doğru yönetilen ve sonuca gidebilen bir sezonu da "yineyle" kaparsak sanırım kafayı yerim. Tüm yelkenlerim suya iner.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaklaşık 4 yıldır kulübün başkanı, 4 sezonda da takım gayet başarılı işler çıkardı her ne kadar yanlışları olsa da hiçbir zaman başkana gerekli övgünün yapıldığını görmedim. Abdullah Avcı bu kulüp için çok büyük bir nimet bunu kabul etmeliyiz ama unutmayalım onu bu kulübe getiren de Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi hocaya şu anki konforu yaratan da aynı kişiler. Kendi adıma teşekkür ediyorum başkanım.
Hüseyin Çimşir ile şampiyonluğu verdi.
Eddie Newton ile sezonu kaybetti.
Abdullah Avcıyı getirerek, 3.hatayı yapmamış oldu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzellikle benim gibi orta ve üstü yaştakilerin Trabzonspor travmaları çoktur. Eskişehir maçı sonrası son sözleri "yine bizi şampiyon yapmayacaklar" diye kalbine yenik düşen Mustafa abi gibi her birimizin yüreğinde derin acılar gizli. Ve bunu ilk Erdal Hoş'dan duyduğumda özellikle bizim kuşağın "aha yine" travmasının hiç de öyle basit bir şey olmadığını ve bunları atlatılamadığını anladım. Ben daha böyle bir sezon yaşamadım hayatımda. Bu kadar doğru yönetilen ve sonuca gidebilen bir sezonu da "yineyle" kaparsak sanırım kafayı yerim. Tüm yelkenlerim suya iner.
böyle bir sezon yaşanmadı
henüz getirecekleri ile birlikte yaşanmadı
her Trabzonspor'lu belleklerinde her anı ile saklı tutacağı bir sezonBMN KOCAELİ
Yorum
-
İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaklaşık 4 yıldır kulübün başkanı, 4 sezonda da takım gayet başarılı işler çıkardı her ne kadar yanlışları olsa da hiçbir zaman başkana gerekli övgünün yapıldığını görmedim. Abdullah Avcı bu kulüp için çok büyük bir nimet bunu kabul etmeliyiz ama unutmayalım onu bu kulübe getiren de Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi hocaya şu anki konforu yaratan da aynı kişiler. Kendi adıma teşekkür ediyorum başkanım.
süreçteki hamleleri yapan da A.Ağaoğlu ve yönetimi
şükran ce saygı ileBMN KOCAELİ
Yorum
-
Sahadaki futbol işini bir akla emanet edince kendi de rahat etti biz de rahat ettik. Gerçi suçlamak da zor aklı başında biri gelip hayır bu iş böyle olur demediği için kendisi müdahil oldu belki de bilemiyorum. Sonuç olarak güven veren bir teknik direktöre güvendi ve yapabileceği işlere odaklanınca çok güzel işler ortaya çıkmaya başladı. Niyetinden zaten şüphemiz yoktu da şimdi çok başka oldu. Bir tek sorunu var o da ara sıra yaptığı garip çıkışlar ama onu da öyle kabul etmek lazım demek ki. Altmışını geçti artık başkan söylemeyle düzelseydi şimdiye düzelirdi I herhalde. Yine de dikkat etmesi önemli zira medya bayılıyor bir cümle üzerinden polemik yaratmaya.
Ek olarak başkanım bu sosyal medya ekibimize ne oldu bizim? O güzel forma tanıtımlarını yapan adamlar mı gitti maaşlar mı yatmıyor? En muhteşem sezondayız daha kaliteli ve daha aktif olmalıyız diye düşünüyorum.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat abi ;
böyle bir sezon yaşanmadı
henüz getirecekleri ile birlikte yaşanmadı
her Trabzonspor'lu belleklerinde her anı ile saklı tutacağı bir sezonBir daha böyle bir sezon yaşar mıyız onu bilmiyorum ama artık o sezon bu sezon olmalı yani bunca emeğe, çabaya olmalı (inşallah)
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Sayın başkana karşı başta herhangi bir ön yargım veya sempatim yoktu. Geçen zamanda kendisine inişli çıkışlı bir sevgi besledim. Baştan söyleyeyim genel olarak beğendiğim bir başkan. Özetlersek:
İlk geldiğinde ekonomik istikrar ve kadro planlaması konusunda başarılı işler yapıldı. Lige renk katan gelecek adına umut veren bir takım izledik. artı yazar+++
İkinci senesinde iyi takımın üstüne bir de Sorloth hamlesi ile takım level atladı ve sezona iyi başlandı. Ancak devam eden süreçte yapılan anlamsız hatalar ile elimize kadar gelen şampiyonluk maalesef Başakşehir gibi camiasız bir kulube kaptırıldı. Onların da arkasında kimlerin olduğunu şampiyonluk kupası kaldırılırken açıkça gördük de neyse. O sene kazanılan Türkiye kupası ve ikincilik ile başarılı gözükse de büyük bir fırsat varken kaçan şampiyonluktan dolayı sezonun ilk yarısı için artı sonra hocanın gönderilmesi ile başlayan süreç itibari ile eksi yazar. +++---
Devam eden sezondaki Eddie hoca ile başlanan ve Marlon baker Diabate ve Sorlothun yerine alınan tarihimizde izlediğim netttttt en yeteneksiz golcü olan Afobe ile başlanan felaket bir sezon... Ligin ilk yarısı boyunca 20 takım içerisinde en kötü futbol oynayan takım bizdik maalesef. Sonrasında A.Avcı hocanın gelmesi ile en azından gemi limana yanaştırıldı ve ligi 4. olarak güvenli ve başımız dik tamamladık. O sezondan arda kalan en önemli artılar A.Avcı, Berat, Bakasetas ve yerleşmiş bir oyun planı oldu. Bir de tek maçla kazanılan süper kupa. Başkanın da en başarısız olduğu dönem kesin olarak bu dönemdir. Eksi yazar ----
VE bu sene gerçekten yeniden doğdu takım. İhtiyacımız olan hoca bulundu kadro istikrarı sağlandı gerekli takviyeler yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Devre arasında bile nokta atışı transferler ile şampiyonluk şansa bırakılmıyor. Visca gibi bu ligin Waka ile beraber tartışmasız en iyi kanat oyuncusu alındı. Hoca şehir ile uyum içerisinde. Yönetim takımı tamamen hocanın eline bırakmış transferler yine hocanın istediği nokta atışı isimler. İstanbul büyükleri ile olan fark en az 14 puan. En yakın rakip Konya ile 7. Bu sene başkan ustalık dönemine girdiğini gösteriyor. Kesin olarak artı yazar başkanıma. ++++
Yani Ahmet başkanım hataları da olsa iyi bir grafik çiziyor. Fena olmayan transferleri, altyapıdan çıkan ve şans bulan belli seviyedeki oyuncular, geç de olsa doğru hoca takviyesi, ekonomik istikrar ile öne çıkıyor. Futbolda %100 doğru diye bir şey yok. Önemli olan genel olarak doğru işler yapmaktır. Başkan da bu konuda fena sınav vermiyor.
Yolumuz açık olsun başkanım.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan transferde ertugrul dogan ve abdullah avciyi dinlemenin ekmegini yiyorsun. Senin aksam pazarindan aldiklarinla bir ara karsilastir bence.
Hatasindan ders aldi sanirim artik. Boyle devam
Yorum
-
İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörloth mesela. Akşam pazarı ürünüydü.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörloth için sanırım şöyle demişti; Önerdiler, hocaya sorduk alın dedi, aldık. Pek araştırılmış bir transfer gibi de değildi sanırım. Tamamen yanlış hatırlıyor da olabilirim.
İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamsik'i alıp kazandığın şampiyonluğu Hüseyin kişisine güvenip geri verme Başkan.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum