Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizi hiçbir takım ilgilendirmez. Kendi işimize bakmalıyız. Borç 841 milyon bunlarla ilgilenmeliyiz. Bize ne Rizeden yahu ?

Gören sanır herşey güllük gülistanlıkta tek derdimiz rize kaldı. Tövbe yarabbi.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Komşu şehrin takımlarına ne fazla yaklaşılmalı ne de fazla uzaklaşılmalı ortada durmak kâfi...Futbolda dostluk ayağına rekabeti öldürürsen bölge futbolu gelişmez...Eskiden Avni Aker'de oynanan Rize maçlarını hatırlıyorum gayet zevkli sinir stresli havada geçiyordu yol tarafındaki kale arkasını dolduruyorlardı o atmosferde takım olarak bize karşı hırslı oynuyorlardı...Genelde biz yeniyorduk ve zevkli oluyordu...Rekabet budur işte bu olmalı...

O yüzden dostluk falan filan bunlar boş işlerdir dostluk saha dışında olur sahada kimseyi tanımayacaksın...Galibiyet almanın tadı olmaz...Rizeliler stadı eskisi gibi neden dolduramıyoruz sorusunun cevabını bulmalılar...Ve o Ümit Ozanlı kadronun olduğu senelerdeki güçlü takımı kurmalılar...Asansör olacaksan çıkıp durma süperlige be kardeşim...Samsun için de geçerli bu yazdıklarım.
      En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 03.05.2018, 19:30.
      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak Harvelli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Komşu şehrimizin futbol takımı olan Trabzonspor’un yeni kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu başkanımız Sayın Kemal Yardımcıyı arayıp, tebrik etmek amacıyla Gazişehir maçını izlemek istediklerini ifade etmiş bulunmaktadır. Başkanımız Sayın Yardımcı ‘tebrik etmek için gelmek isteyenlere tesislerimizin kapıların her daim açık olduğunu ve tesislerimize gelenlere Rize çayı ikram ettiklerini ifade etmiştir.

Şunların yaptığı açıklamaya bak Allahım ne günah işledikte şu çapsızların şu laflarından sonra bide ayaklarına gidiyoruz gerçekten şaka gibi.
        Alakası yok çarpıtılmış. Resmi açıklama yapıldı. Önce oraya bak be kardeşim. Sadece o kısmı almışsın. Devamını oku
        En son 5361 tarafından düzenlendi; 03.05.2018, 19:20.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Koyulaştırdığım yer için soruyorum, neden?
          Böyle bir mantık olamaz kardeşim.
          Sezon boyunca Rize 20 kere mağlup olmuş da, onu ligden düşüren Trabzonspor mağlubiyeti mi yani?
          Ben de diyorum ki, Rizespor'u fener düşürdü, çünkü fener de Rize'yi yendi...
          fener, Rize'yi yenmeseydi, Rize düşmeyecekti...

Rizeliler fenere niye kızmıyor da Trabzon'a kızıyor?
          Kimse, kimseyi düşürmez, düşen kendi düşer...
          Bunun sonu yok...
          Bu konuda bizim doğru olanı yapmamız neden insanları geriyor anlamıyorum,bizim etrafımızda İstanbul takımlarının kullandığı şehirler olması mı bize faydalı olur yoksa kendi şehrini desteklemeleri mi?

Arada yanlış anlaşılmalar olur,Trabzon tarihi olarak bölgenin merkezi ve bütün bölge şehirlerin toplanma noktası,bunu yapmak zorundasın.
          Ayrıca ben bu konuda İstanbul takımlarını tutan Rizelilerin aramızı bozma çabalarını boşa çıkaran her girişimi destekliyorum,etrafımda Rizeli İstanbul takımını tutanlarla bu tartışmaya girdiğimde neden küme düşme maçına Rize'ye gitmedin diye sorduğumda cevap yok ama tuttuğun İstanbul takımının en uzak deplasmanına gidiyorlar.

Bu konunun siyasi bir konu olduğunu düşünmek Trabzon'un tarihi ve bölgesel misyonunu görmezden gelmektir.
          • Memento mori

Yorum

• Arkadaşlar ne bekliyordunuz ki başkandan?

Bizim taraftar gibi asansör muhabbeti mi yapacaktı?

Talimat gelmiş anlaşılan. O da mecbur olduğu işi yapıyor işte.

Ben yönetime karşı mesafeli olmaktan yanayım. Hiçbir şeyin garantisi yok bence.

Yarın bizim yönetimden birisinin malum partinin seçim otobüsünün üzerinde görülmeme garantisi de yok bence

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi
              Sen kimsin,yetkin ne ve bu konuda bu kadar buyurgan konuşma hakkını kim veriyor?7Çözümün bir parçası olmuyorsan,sorunu büyütme yaptığının ne Trabzonspor'a ne faydası var ne de tavrın saygı çerçevesi içinde.
              Rizeli görünümlü fenerlerin anlayacağı dil budur.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar ne bekliyordunuz ki başkandan?

Bizim taraftar gibi asansör muhabbeti mi yapacaktı?

Talimat gelmiş anlaşılan. O da mecbur olduğu işi yapıyor işte.

Ben yönetime karşı mesafeli olmaktan yanayım. Hiçbir şeyin garantisi yok bence.

Yarın bizim yönetimden birisinin malum partinin seçim otobüsünün üzerinde görülmeme garantisi de yok bence
                Gerçekten merak ediyorum bizim Rize şehri ile komşuluk ilişkisi,Trabzon şehrinin bölgedeki merkez olması,Trabzonspor'un taraftar dağılımına bakınca çok sayıda Rizeli kardeşimizin olması değil de neden herkes siyasi olarak düşünüyor.
                Bundan 100 yıl önce biz Rizelilerle düşman mıydık?Sonra birilerinin hatrı olsun diye barıştık falan mı?
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gerçekten merak ediyorum bizim Rize şehri ile komşuluk ilişkisi,Trabzon şehrinin bölgedeki merkez olması,Trabzonspor'un taraftar dağılımına bakınca çok sayıda Rizeli kardeşimizin olması değil de neden herkes siyasi olarak düşünüyor.
                  Bundan 100 yıl önce biz Rizelilerle düşman mıydık?Sonra birilerinin hatrı olsun diye barıştık falan mı?
                  Anlamsız bir çekişme var. Ben de nedenini bilmiyorum.

Yoksa coğrafya aynı, insan aynı, alışkanlıklar aynı. Spor kulübü yüzünden bütün şehre düşman olmak çok abes.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rizeli görünümlü fenerlerin anlayacağı dil budur.
                    Rizeli görünümlü fenerli gelip,Trabzonspor ile Rizespor'un arasının düzelmesini neden istesin BMN forumunda,hadi senin söylediğini kabul edelim,neden kavga etmek yerine şehrinin veya bölgenin takımı Trabzonspor'u değil de bir şikeci bir İstanbul takımını tuttuğu konusunu tartışmaya açıp,yaptığı yanlışlığı yüzüne vurmuyorsun?
                    Kovunca elimize ne geçecek?

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlamsız bir çekişme var. Ben de nedenini bilmiyorum.

Yoksa coğrafya aynı, insan aynı, alışkanlıklar aynı. Spor kulübü yüzünden bütün şehre düşman olmak çok abes.
                    Bak ne güzel işte siz de söylüyorsunuz anlamsız ve kimseye faydası olmayan bir saçmalık bu durum.Sorunu çözmesi gereken de yetki ve makam sahipleri,bu konuyu çözmek için ne yapıyorsalar destek olmalıyız.
                    Muharrem Usta,Çorumspor'a iki defa kupada hasılatın tamamını bıraktı.
                    Samsunspor ile aynı tribünde maç izlenmesini sağladı.
                    G.Hane ile adeta bir bir takım gibi maçlar yaptık.
                    Ardahan'dan gelen taraftar yağmurda ıslanmasın diye numaralıya alındı.

Bu Trabzon şehrine tarihin yüklediği bir misyon bir görev,nasıl görmezden geleceksiniz?
                    En son sasone tarafından düzenlendi; 03.05.2018, 19:39.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi
                      Sen kimsin,yetkin ne ve bu konuda bu kadar buyurgan konuşma hakkını kim veriyor?7Çözümün bir parçası olmuyorsan,sorunu büyütme yaptığının ne Trabzonspor'a ne faydası var ne de tavrın saygı çerçevesi içinde.
                      Gençliğine çocukluğuna ver. Zaten yeterince sorun var ülkede. Bir de iki şehir kanlı bıçaklımı olsun. Saha da rakip olursun kıran kırana olur sahada kalır. Ama sosyal medyada burada yazılanları okudukça moralim bozuluyor.

Yorum

Rizeli görünümlü fenerli gelip,Trabzonspor ile Rizespor'un arasının düzelmesini neden istesin BMN forumunda,hadi senin söylediğini kabul edelim,neden kavga etmek yerine şehrinin veya bölgenin takımı Trabzonspor'u değil de bir şikeci bir İstanbul takımını tuttuğu konusunu tartışmaya açıp,yaptığı yanlışlığı yüzüne vurmuyorsun?
                        Kovunca elimize ne geçecek?
                        Rizespor denen küçük camia Trabzonspor'a sorun bile yaratamaz. Ortada sorun falan yok. Başkanın malum zata yaranma çabaları ve Rizeli fenerlerin saçmalıkları var.

Yorum

• Nefret ediyorum siyasetten ve siyasilerden.

Yorum

• Ben Rizede 8 sene kalmış biri olaraktan Rize hakkında sokarım,çıkarırım gibi laflar kullanan zavallıları kınıyorum.

Yorum

• Rizespor camia diyerek onları küçümsemenin ve kendini de sarsılmaz sanmanın bir manası yok,kiminin parası kiminin duası.Trabzon şehri,insanı ve doğal olarak da Trabzonsporlular sorun çözücü olmak zorunda,sorun yaratmak ve bunu da ya sen kimsin senle neden muhatap olayım tarzı küçümseyen bir kafayla yapmak bize zarardan başka bir şey getirmez.
                              Trabzon şehri etrafındaki şehir ve insanlardan kopuk olmadı hiç bir zaman,olursa eksik kalır.
                              Sürekli malum zata yaranma lafı dolanıyor.
                              Malum zat Rizeli olmasa biz Rize ile kavgalı mı olalım yani?
                              En son zekeriyya tarafından düzenlendi; 03.05.2018, 22:06.
                              • Memento mori

Yorum

Rizespor küçük camia diyerek onları küçümsemenin ve kendini de sarsılmaz sanmanın bir manası yok,kiminin parası kiminin duası.Trabzon şehri,insanı ve doğal olarak da Trabzonsporlular sorun çözücü olmak zorunda,sorun yaratmak ve bunu da ya sen kimsin senle neden muhatap olayım tarzı küçümseyen bir kafayla yapmak bize zarardan başka bir şey getirmez.
                                Trabzon şehri etrafındaki şehir ve insanlardan kopuk olmadı hiç bir zaman,olursa eksik kalır.
                                Sürekli malum zata yaranma lafı dolanıyor.
                                Malum zat Rizeli olmasa biz Rize ile kavgalı mı olalım yani?
                                Malum zat Rizeli olmasa kulüp bu açıklamayı yapmaz zaten. Ağaoğlu'nun ne Trabzonspor ne de Rize umurunda. Derdi siyasete şirin gözükmek. Aynı şeyi gider ayak Usta'dan yaptı. Tekrar söylüyorum ortada sorun falan yok. Rizelilerin saçmalığı var. Trabzonspor'u şike ile itham eden bir camia ile sevişmek istiyen bir yönetim anlayışı kabul edilemez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X