Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• başkanın bu konudaki tavrı son derece doğrudur.. ama bu tavrı başı öne eğerek yapmamalı.. rizespor daha çok çıkar iner.. indiğinde üzüntümüzü belirtiriz , çıktığında sevincimizi.. bir komşu kente ve büyük camiaya yakışan budur..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Malum zat Rizeli olmasa kulüp bu açıklamayı yapmaz zaten. Ağaoğlu'nun ne Trabzonspor ne de Rize umurunda. Derdi siyasete şirin gözükmek. Aynı şeyi gider ayak Usta'dan yaptı. Tekrar söylüyorum ortada sorun falan yok. Rizelilerin saçmalığı var. Trabzonspor'u şike ile itham eden bir camia ile sevişmek istiyen bir yönetim anlayışı kabul edilemez.
      Bize şike suçlamasını yapan Rize'ye haciz getirtti ve başkanları da eski başkanları değil,yeni bir başkanları var.Zaten sağduyulu Rizeliler olayın tamamen eski Hocanın başarısızlığını kapatmak için yaptığı bir çarpıtma olduğunu kabul ediyor.
      Ben olaya siyaseti katanları anlamıyorum,gerçekten bu artık sıktı.

Muharrem Usta'ya da aynısı yapıldı,Samsun,Çorum,Ardahan,G.Hane örneklerini verdik ama ısrarla aynı laflar,şimdi de Ahmet Ağaoğlu'na yapılıyor.
      Olaya olduğu gibi bakabilsek Trabzon şehrinin etrafındaki şehirlerin tarihi bir merkezi olduğunu,ekonomik merkezi olduğunu,aynı kültürel yapının paylaşıldığını ve bunun siyasetle uzaktan yakından alakası olmadığını görür.
      Biz futbol yüzünden neden komşu bir şehirle kavga edelim,bu kadar geri insanlar mıyız?

O makama gelen kim varsa bu saçmalığı bitirmek zorunda olduğunu biliyor,çünkü zaten yeterince sorunumuz varken bir de bu gereksizi,anlamsız tartışmaları yüklenmenin mantığı yok.
      • Memento mori

Yorum

• Kuyruk acısı olan onlar.
        fener yalakası olan onlar.
        Bizlere iftira atan onlar.
        Çaplarınca bizi karalayan onlar.
        Terbiyesizlik yapan onlar.

Durum bu iken bize ne oluyor? Özür dilemesi gereken elemanların ayağına gitmek biraz saçma olmuş.

Sonuç olarak "onlar" demiş miydim?
        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• İlk olarak 5361 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1. Bir uzun yıllar hasretlik yok. Düşmek çıkmak bir anda oldu. Bundan öceki çıkışında ki duruma bak
          2.İstersen sende maça gel asıl kutlama ve kupa töreni o zaman. Bilerek yapılmadı fazla şey..

Bu yüzden olabilir mi..
          Böyle şeyler ayarlama ile olmaz, ne heyecanınız vardı ne coşkunuz, çünkü her şey ısmarlama paket servis.
          Haa maçta tabi ki görürüz kalabalığı, miting alanı gibi süslenir her yer. Sms le zoraki davetiyeler gider, kumanyalar filan. Ama tavuk dönere alışsalar iyi olur para da kalmadı..

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rizespor küçük camia diyerek onları küçümsemenin ve kendini de sarsılmaz sanmanın bir manası yok,kiminin parası kiminin duası.Trabzon şehri,insanı ve doğal olarak da Trabzonsporlular sorun çözücü olmak zorunda,sorun yaratmak ve bunu da ya sen kimsin senle neden muhatap olayım tarzı küçümseyen bir kafayla yapmak bize zarardan başka bir şey getirmez.
            Trabzon şehri etrafındaki şehir ve insanlardan kopuk olmadı hiç bir zaman,olursa eksik kalır.
            Sürekli malum zata yaranma lafı dolanıyor.
            Malum zat Rizeli olmasa biz Rize ile kavgalı mı olalım yani?
            Aynen. Anadolu da 7 şampiyonluğu olan kulüp taraftarına yakışmaz yıkıcı olmak. Dışardan gören ne der. Anadolunun 3 İstanbul takımını dize getirmiş kulüp taraftarının 30 dk uzağında olan takıma neler diyorlar diye gülmezmi kimse. Ne bilim büyüklük sahip çıkma yapıcı olmak lazım. Yanlış diyorsam uyarın.

Yorum

• Siyasi yöne kayan ve alakasız mesajlar silinmiştir,
              Üslubumuza dikkat ederek, birbirimize karşı seviyeli ve forum formatımıza uygun olan spor ekseni içerisinde kalarak yorumlar yapmaya özen gösterelim. | LÜTFEN!
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak 5361 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aynen. Anadolu da 7 şampiyonluğu olan kulüp taraftarına yakışmaz yıkıcı olmak. Dışardan gören ne der. Anadolunun 3 İstanbul takımını dize getirmiş kulüp taraftarının 30 dk uzağında olan takıma neler diyorlar diye gülmezmi kimse. Ne bilim büyüklük sahip çıkma yapıcı olmak lazım. Yanlış diyorsam uyarın.
                Dışardan birisi ne der çekincesi için değil,Trabzon şehrine,tarihine ve insan karakterine uyan bu olduğu için söylüyorum.İnanmadığım bir şeyi asla savunmam.
                Rizesporlular maçın kızgınlığı ile yanlış bir şeyler de söylemiş olabilir,gönüller kırılmış olabilir ama bunlar futbolun,sporun içinde olan şeyler.Bunu alıp iki komşu şehrin,içi içe geçmiş iki şehrin arasına nifak sokmaya çalışmak iyi niyetli değil.
                • Memento mori

Yorum

• Bilindiği gibi Çaykur Rizespor’un geçen sezon Süper Lig’den düşmesiyle ilgili olarak; bazı çevrelerin dayanaksız iddialarıyla gerçek sporseverleri derinden üzen olumsuz gelişmeler yaşanmıştır.
                  İki komşu kente ait camiaların dostluğuna leke düşürecek her türlü söylem ve eylemden rahatsızlık duyduğumuzun altını özellikle çizerken, Çaykur Rizespor’un Başkanı Sayın Hasan Kemal Yardımcı’nın, bu durumun ortadan kalkmasına katkı verecek beyan ve çabalarını çok önemsediğimizi belirtmek isteriz.
                  Eski günlerdeki dostluk ilişkilerinin temelini yeniden atacağını inandığımız bu girişimin yanı sıra, bu konuda Trabzonspor olarak üzerimize düşen her türlü göreve hazır olduğumuzu, bu güzide kulübümüzün şampiyon olarak Süper Lig’e dönüşünü kutlamak üzere yarın 14.00’de Sayın Yardımcı ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret edeceğimizi kamuoyuyla saygıyla paylaşıyoruz.

Ahmet AĞAOĞLU

Trabzonspor Kulübü Başkanı
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Rizeli ''ADAM'' geldi. [MENTION=39909]Sercan Keleş[/MENTION]

Yorum

• Mahalle abileri küçük çocuğa para verir, git şuna küfret der eğlenirler. Böyle bir durumda çocuktur der geçersin ya da yapıştırırsın şamarı. Kızabilirler, kendilerine göre haklı gerekçeleri vardır olabilir ama İstanbullu ağzıyla konuşmasınlar. Saldıracaksan Rize kimliğinle saldır, çık sahaya yen bizi PTT'den çıkmış gibi sevin ama civciv formalarıyla taklitçilik yapma.

Rize bizden Bursa'yı düşürmemizi istedi, 2 aydır kontak kapatmış gelene geçene yenilmiş takım Bursa'ya da yenildi Rize düştü yapacak bir şey yok. Rize için saldırsaydık anlayışına göre bu kez Rize için şike yapmış olacaktık. Ligde kalmak isteseler biz onları ligde tutardık, yine iyi oyuncular verir güçlendirirdik, yardım istemediler düştüler. Ben boş konuşan adam sevmem, bunlar benim için boş muhabbetler ve yanımda konuşulmadığı sürece benim için hiçbir sıkıntı yok.

Kasımpaşa maçına Rize başkanı gelecekse tamam ama tek taraflı ziyareti eleştiririm. Bizimkiler gidecekse onlar da gelsin. Yoksa ne gerek var, kendi işimize bakalım. Ben Avrupa kupası kuralarında küçük topların içinden TRABZONSPOR yazısını okuyup heyecan yapmak istiyorum, odak noktasını kaçırmayalım.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Tasması başka camianın elinde olanlar, şehir takımlarını desteklemek yerine tasma sahiplerini destekleyenler elbet rize çayı ikram eder (!)

Başkan ziyarete giderken Moloz'a uğrayıp bir kasa Trabzon açıklarında tutulmuş "Kalkan" balığı ile gitmeli, eli boş gitmek olmaz.
                        .

Yorum

• Şu olay var ya baştan aşağı siyasi ve Trabzonspor'dan Rizespor üzerinden rövanş almak.

İncir çekirdeğini doldurmayacak mevzuya meze oluyoruz resmen.

Rizelileri de çok severim. Amca çocuklarımızdır derim. Ama mevzu hakikaten Rizespor, Rize felan değil. Başkanın da siyasete boyun eğmesi onun ilk eksisi.

Siyaset karşısında kaç kişi dik durabilir bu da ayrı bir mevzu.

Tayyip Erdoğan'ın ve Ak Parti'nin başka bir takıma bu kadar zararı dokunmuş mudur bilmiyorum.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Benim Rizelilere karşı bir kinim yok açıkçası ama adamlar içlerindeki fenerlilerin dolduruşuna geliyorlar. Ki zaten fenerliler daha fazla orada eminim. En basitinden 12 yıl önceki maçta bile tribünde fener forması giyen adam var videoda dakikayı 1.50 yapınca görürsünüz.

İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rizeli ''ADAM'' geldi. <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Sercan Keleş<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->

Eyvallah abicim. Bu saçma sapan tartışma yüzünden Rize'nin süper lige çıkmasını hiç istemiyordum ama Trabzonspor olarak biz sorunlardan kurtulamıyoruz. Daha saçma sapan takımlarda gelecektir
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kuyruk acısı olan onlar.
                                fener yalakası olan onlar.
                                Bizlere iftira atan onlar.
                                Çaplarınca bizi karalayan onlar.
                                Terbiyesizlik yapan onlar.

Durum bu iken bize ne oluyor? Özür dilemesi gereken elemanların ayağına gitmek biraz saçma olmuş.

Sonuç olarak "onlar" demiş miydim?
                                +1967
                                Arbeit Macht Frei !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X