Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zaman çabuk geçti arkadaşlar

ne olduğunu anlamadan bu sene de ligi bitirdik işte ne oldu?

ne olsun işte başarısız bir klubuz
    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Buradan bu mu çıkıyor? Demek istediğim açık. şehrinin umrunda olmadığı bir takıma neden şirin görünüyoruz? Rizesporun başakşehirden farkı nedir?
      Bu dediğinden de “Şehrinin umurunda olan takımlara şirin görünelim” sonucu çıkıyor.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu dediğinden de “Şehrinin umurunda olan takımlara şirin görünelim” sonucu çıkıyor.
        Oradan dansöz gibi kıvırmayalım adam olalım anlamı çıkıyor sen nasıl anlarsan öyle devam et.

Yorum

• Tamam anladığım şekilde devâm ediyorum o hâlde, şimdi İstanbul takımları bizi taraftar sayımız, maddi gücümüzle değerlendirip küçümsüyor. Sen de onlarla aynı bakış açısına mı sâhipsin?

Son yazdığından da taraftar sayısı fazla olan kulüplere dansöz gibi kıvırabiliriz anlamı çıkıyor. Yâni taraftar sayısını davranış ölçümüz olarak alıyorsak...
          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 03.05.2018, 17:20.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

...
            Rizesporun başakşehirden farkı nedir?
            Başakşehir’in başarısı birilerinin umurunda, Rizespor’unki değil...
            En son bkandil tarafından düzenlendi; 03.05.2018, 17:19.

Yorum

Tamam anladığım şekilde devâm ediyorum o hâlde, şimdi İstanbul takımları bizi taraftar sayımız, maddi gücümüzle değerlendirip küçümsüyor. Sen de onlarla aynı bakış açısına mı sâhipsin?

Son yazdığından da taraftar sayısı fazla olan kulüplere dansöz gibi kıvırabiliriz anlamı çıkıyor. Yâni taraftar sayısını ölçü olarak alıyorsak...
              Sen hala oradasın, vurgu yapılan nokta birilerine yamanmak için rizeye şirin görünme çabaları. Rizenin büyüklüğü küçüklüğü onların problemi. Ayrıca rizenin bunca ilgisizliğe rağmen hala süper lige çıkması da bu yalakalık mevsiminin ürünü.

Yorum

Sen hala oradasın, vurgu yapılan nokta birilerine yamanmak için rizeye şirin görünme çabaları. Rizenin büyüklüğü küçüklüğü onların problemi. Ayrıca rizenin bunca ilgisizliğe rağmen hala süper lige çıkması da bu yalakalık mevsiminin ürünü.
                Bunlara şirin görünmeye değmez, taraftar sayıları az diye bir anlam çıkardım, demek anlam başkaymış.

Sana katılıyorum, Rize’nin büyüklüğü küçüklüğü bizim işimiz değil.
                7

Yorum

Bunlara şirin görünmeye değmez, taraftar sayıları az diye bir anlam çıkardım, demek anlam başkaymış.

Sana katılıyorum, Rize’nin büyüklüğü küçüklüğü bizim işimiz değil.
                  Eyvallah anlaştığımıza sevindim.

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu Rize olayı için kulüpten bir açıklama geldi mi?
                    Umarım böyle bir şey olmaz.

Kıymetli hemşehrilerim,
                    Bilindiği üzere geçen yıl Rizespor'umuz yaşamış olduğu bazı olumsuzluklar nedeni ile Süper lig'den düşmüş,''Yiğit düştüğü yerden kalkar''misali hemen ertesi yıl büyük bir özveri,azim ve kararlılık göstererek tekrar hak ettiği süper lige ,hem de Şampiyon olarak geri dönmüştür.Öncelikle bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum.
                    Geçen yıl yaşadığımız bu talihsiz düşme olayında komşu ilimiz Trabzonspor'un Bursaspor'la oynadığı son maçın da büyük etkileyici rolü olmuştur.Bu oynanan maçta bazı Trabzonspor yöneticilerinin bireysel aldığı fevri kararların ,komşu ilimiz Trabzonun ve Trabzonspor camiasının tamamına mal edilmesinin bizlere yakışmayacağı kanaatindeyim.Yani Muharrem Usta ve Ersun Yenal'ın fevri kararları, mahşeri vicdanlarda bizce herzaman saklı kalmak kaydıyla ,Ülkenin çimentosu olan iki komşu Karadeniz ilinin insanlarını hasım haline getirmemelidir.Milletimizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu şu sıkıntılı zamanlarda ,Rizemiz ,başarılı olduğu siyaset ve ticarette,komşumuz Trabzon da başarılı olduğu bürokrasi ve Spor'daki güçlerini birleştirerek örnek birer Karadeniz şehri olduğunu herkese göstermelidir.
                    Unutmayalım ki bu Ülke ,Karadeniz'in mert ,cesur ve yürekli insanlarından çok daha hizmet beklemektedir..
                    Saygı ve sevgilerimi sunarım..

Şuan bürokrasi de olan hava bu.Lütfen sizde düşman nefret söylemelerini bırakın.. Rizede bir şey olsun ilk Trabzon koşar. Trabzona olsun ilk Rize koşar unutmayın.

Yorum

• İlk olarak 5361 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kıymetli hemşehrilerim,
                      Bilindiği üzere geçen yıl Rizespor'umuz yaşamış olduğu bazı olumsuzluklar nedeni ile Süper lig'den düşmüş,''Yiğit düştüğü yerden kalkar''misali hemen ertesi yıl büyük bir özveri,azim ve kararlılık göstererek tekrar hak ettiği süper lige ,hem de Şampiyon olarak geri dönmüştür.Öncelikle bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum.
                      Geçen yıl yaşadığımız bu talihsiz düşme olayında komşu ilimiz Trabzonspor'un Bursaspor'la oynadığı son maçın da büyük etkileyici rolü olmuştur.Bu oynanan maçta bazı Trabzonspor yöneticilerinin bireysel aldığı fevri kararların ,komşu ilimiz Trabzonun ve Trabzonspor camiasının tamamına mal edilmesinin bizlere yakışmayacağı kanaatindeyim.Yani Muharrem Usta ve Ersun Yenal'ın fevri kararları, mahşeri vicdanlarda bizce herzaman saklı kalmak kaydıyla ,Ülkenin çimentosu olan iki komşu Karadeniz ilinin insanlarını hasım haline getirmemelidir.Milletimizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu şu sıkıntılı zamanlarda ,Rizemiz ,başarılı olduğu siyaset ve ticarette,komşumuz Trabzon da başarılı olduğu bürokrasi ve Spor'daki güçlerini birleştirerek örnek birer Karadeniz şehri olduğunu herkese göstermelidir.
                      Unutmayalım ki bu Ülke ,Karadeniz'in mert ,cesur ve yürekli insanlarından çok daha hizmet beklemektedir..
                      Saygı ve sevgilerimi sunarım..

Şuan bürokrasi de olan hava bu.Lütfen sizde düşman nefret söylemelerini bırakın.. Rizede bir şey olsun ilk Trabzon koşar. Trabzona olsun ilk Rize koşar unutmayın.
                      Koyulaştırdığım yer için soruyorum, neden?
                      Böyle bir mantık olamaz kardeşim.
                      Sezon boyunca Rize 20 kere mağlup olmuş da, onu ligden düşüren Trabzonspor mağlubiyeti mi yani?
                      Ben de diyorum ki, Rizespor'u fener düşürdü, çünkü fener de Rize'yi yendi...
                      fener, Rize'yi yenmeseydi, Rize düşmeyecekti...

Rizeliler fenere niye kızmıyor da Trabzon'a kızıyor?
                      Kimse, kimseyi düşürmez, düşen kendi düşer...
                      Bunun sonu yok...
                      En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 03.05.2018, 17:50.
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bir Sami Kuk vardı ne oldu ona ya
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon boyunca Rize 20 kere mağlup olmuş da, onu ligden düşüren Trabzonspor mağlubiyeti mi yani?

Bunun sonu yok...
                          Bu kadar basit. Tersinden düşünürsek de Rizespor bizden hatır şikesi beklentisinde miydi diye sormak gerekir.

Komşuyuz, dostuz bunun dışında maçlarla ilgili beklentilere girilmesi dürüstlüğe sığmaz.
                          En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 03.05.2018, 17:59.
                          7

Yorum

Rize süper lige yükseldiği zaman rizenin kent merkezini ve o çok coşkulu! taraftarını televizyon canlı verdi. Toplasan 100-200 kişi.

Yani Rizede Rizeyi sallayan yok, bize mi kaldı Rizeyi kurtarmak dost ilişkileri kurmak.

Bitik bir şehir, bitik bir camia, olmayan taraftarları. Pehhh.

Yamanacam diye ne hale geldi bizim başkanlar.
                            1. Bir uzun yıllar hasretlik yok. Düşmek çıkmak bir anda oldu. Bundan öceki çıkışında ki duruma bak
                            2.İstersen sende maça gel asıl kutlama ve kupa töreni o zaman. Bilerek yapılmadı fazla şey..

Bu yüzden olabilir mi..

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunun sonu yok...
                              Burada sonuna kadar sapına kadar haklısın.. Özelikle fb bjk gs li olup en çok trabzona sallayanlar.Sorun son maça denk gelmesi

Yorum

• Komşu şehrimizin futbol takımı olan Trabzonspor’un yeni kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu başkanımız Sayın Kemal Yardımcıyı arayıp, tebrik etmek amacıyla Gazişehir maçını izlemek istediklerini ifade etmiş bulunmaktadır. Başkanımız Sayın Yardımcı ‘tebrik etmek için gelmek isteyenlere tesislerimizin kapıların her daim açık olduğunu ve tesislerimize gelenlere Rize çayı ikram ettiklerini ifade etmiştir.

Şunların yaptığı açıklamaya bak Allahım ne günah işledikte şu çapsızların şu laflarından sonra bide ayaklarına gidiyoruz gerçekten şaka gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X