Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önemli bi şey değil ya Sefer, ben şahısları da tanımıyorum.

Biri küfür ediyorsa sonuçlarına katlanır, bunu böyle insanların tff nefretini kullanarak genel olarak camiaya bir tepkiye çevirmeye, destek bulmaya çalışmayı doğru bulmuyorum.

Böylesine ucuz bir konu üzerinden bu camia adam olmaz lafını kabul edemem.

Yukarıda olayın ekran alıntısı var. Neyse önemsiz bir mesele.
    anlasildi, o ekran görüntüsü hangi site araciligiyla buraya konduysa gözükmüyor bende, Türkiye disindaki ülkelerde çalismiyor mu ne...
    ondan dolayi meseleye uzak kaldim
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Başkan, nasılsın başkan?
      Geçen sene şampiyonluğu ellerimizle verdik, bu sene de Nwakaeme'nin sayesinde 4. olduk!
      Ne diyorsun?
      Bir sonraki vizyonumuz nedir?
      Mesela gelecek sezona şampiyonluk parolası ile mi başlayacağız? Yoksa nasipte varsa, kısmetse vs... parolası ile mi?

Başkan hayat nasıl geçiyor?
      Var mı bir umut başkan?
      Ölmeden bir şampiyonluk görebilir miyiz ha?
      Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
      -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
      Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
      -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Uğurcanın son maçıymış, bilen biliyor, Sörloth da biz ağzımızı ayırırken son maçı demişlerdi, çoktan satılmışmış meğerse...

Ne Yusufun 18 m eurosu ne Sörloth un 10 m eurosu doğru harcandı, çarçur oldu, küçüldük iyice...

Uğurcan kesin satılmış belli, kendi de düştü oyundan, helal olsun pırlanta gibi çocuk ama gelen 20 m euro da çarçur olduğu an Trabzonspor = Alanya/Sivas

Başkanda azıcık büyük Trabzonspor hevesi varsa Sörloth söylentilerini ciddiye bindirir ve geri kiralar(Bjk Abubakar-Gs Onyekuru çok örnek var)
        En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 14.05.2021, 16:20.
        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Bazı adamlar vardır, bazı takımlarda EFSANE olur, efsane olunca arkada çer çöp bile adam olur...

Bunu ilk Şotada gördü bu ülke, ligi sürklase etti adam, defansta Cengiz Osman kalede nihatla

Hagi geldi sonra, Suat hatta vasat Ergün kazma Bülent yıldız oldu(kötü değiller ama tonlarca bu ayarda adam)

Alex de bu grupta bence, Selçuk Nobre vs yıldız oldu

Muslera da böyle.

Bu adamlar varsa takımlar müthiş motive oluyor..

Sörloth APAÇIK FENOMENDİ bu grup gibi , Trabzon ona o Trabzon a iyi geldi

https://twitter.com/Tsevsenko/status/1393155544458858498?s=20

En son Tekke tarafından düzenlendi; 14.05.2021, 16:31.
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Sayın Ağaoğlu, Beşiktaşı izliden mi? Maddi durumu iyi değilken kadrosu senin geçen sezonki kadrodan daha kötüyken şampiyon oldular!!!

Ya sen ne yaptın? Hüseyin Çimşirle ve Gökhan Kandemirle bu camiaya yapacağın en büyük kötülüğü yaptın.

Aziz Yıldırım istese bile Trabzonspordan geçen sezon şampiyonluğu alamazdı. Ama onun bile başaramayacağını sen başardın!!! Bizi şampiyonluktan ettin.

Bizler seni asla unutmayacağız sayın Ağaoğlu. Senin hakkında çok güzel sözler ediyorum.

Yorum

• Hataları var ama önceki baskanlarla kiyasladigimizda hem sportif hem ekonomik olarak daha basarili. Öyle böyle transfer hataları olsa da takım yine 4. sırada bitirdi. Başkanı takdir etmek lazım.

Ancak bir şekilde Sorlothu geri getirirse doğrudan madalya takılmalı başkana öyle büyük başarı olur.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam geldiğinden beri takım zirveye oynuyor. geçen seneden beri çok büyük yanlışları var fakat bu sene kesinlikle görevi bırakmaması lazım.

ağaoğlu giderse 5.hafta lige havlu attığımız senelere döneriz.
                Beşiktaşın maddi durumu bizimkinden daha kötü. Takım ama şampiyon oldu. Buna ne diyeceğiz???!

Yorum

• Bir şans daha verilir ancak ben tam 10 aydır dergiyi iptal ettim-Trabzon çağrı merkezini engelledim(cepten aradılar nEdenini anlattım) -Tsclub a girmedim

Geçen sene 3 adet Keşan forma hediye ettim Trabzonspor lu olmayanlara...

Şu an bir ışık var, eğer yaza Sörloth gelirse hepsine dönerim(kimse aptalca Sörloth spor demesin), Bjk NEDEN ŞAMPİYON oldu? Şansa bırakmadı LİGİ BİLEN ABOBAKARI getirdi, transferde YALANDAN DURUM İDARE EDİLİRSE 5 kuruş vermem çevreme de verdirmem...
                  Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hataları var ama önceki baskanlarla kiyasladigimizda hem sportif hem ekonomik olarak daha basarili. Öyle böyle transfer hataları olsa da takım yine 4. sırada bitirdi. Başkanı takdir etmek lazım.

Ancak bir şekilde Sorlothu geri getirirse doğrudan madalya takılmalı başkana öyle büyük başarı olur.
                    Dördüncülüğü Ağaoğluna sakın bağlamayın!!! Bu çöp kadroyu Ağaoğlu değil Abdullah Hunter Avcı dördüncü yaptı!!!

Unutmayın!! Avcı gelmeden önce küme düşüyorduk!!!

Ağaoğlunun bu takıma tek bir katkısı yok. Kimse burada Ağaoğlunu savunup hataya düşmesin.

sakın Ekonomiyi düzelti de demesin. Beşiktaş daha kötü bir ekonomik durumla şampiyon oldu!!!

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dördüncülüğü Ağaoğluna sakın bağlamayın!!! Bu çöp kadroyu Ağaoğlu değil Abdullah Hunter Avcı dördüncü yaptı!!!

Unutmayın!! Avcı gelmeden önce küme düşüyorduk!!!

Ağaoğlunun bu takıma tek bir katkısı yok. Kimse burada Ağaoğlunu savunup hataya düşmesin.

sakın Ekonomiyi düzelti de demesin. Beşiktaş daha kötü bir ekonomik durumla şampiyon oldu!!!
                      Başarıda da başarısızlıkta da yönetim ve başkanın payı vardır. Her şeyi tek adama bağlamak bence doğru değil.Sonucta hocayı getiren de Başkan.

Geneli değerlendirmemiz lazım tek tek adımlara odaklanmayalim.

Yorum

• Başkanı savunmak için kimden izin almak gerekiyor? İrtibat bilgisi falan bırakın bari.

Yorum

• Garip bir ülke:

Ahmet N Çebi: Trabzonlu, dönüşmüş Bjk Bşk ve Şampiyon oldu

Şenol Hoca: Trabzonlu diye 2002 den sonra hep engellendi, 2011 sonrası dönüştü-stada ismimi vermeyin bile dedi, en iyi zamanında Trabzonlu herkesi kesti, İstanbul yedeklerini milli yaptı, Milli Hocalığı perçinledi, hergün İstanbula güzelleme çakıyor

.Berat-Soylu: Trabzonlu, biri dyp den diğeri cemaatten dönüştü Ülkenin en güçlü 2 adamı oldu

Ekrem: Trabzonlu, eski Akp li dönüşti Chp den rekorla İstanbulu kazandı

Haluk Ulusoy: Trabzonlu, Çebi ile aynı, Tff Başkanı oldu

M A Yılmaz, Ergun Gürsoy say babam say, satana makam...

Trabzonu ve Trabzonspor’u satan-dönüşen uçuşa mı geçiyor, buna bir el atın ey ahali???
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Nevzat Aydın: Seneye yönetimin değil Abdullah Avcı’nın transfer listesiyle girip, Aralık’ta da daha güçlü bir yönetimle yola devam edersek şampiyonluk hayal olmaz.

Aynı fikirdeyim. Hocanın istediği oyuncuları al, kongrede aday olacaksan da güçlü bir listeyle aday ol artık.

1. ligde bile lobisi olmayan adam şampiyon olamıyor, en azından şehrin tamamını arkana alacaksın. Bu ülkede bu siyasi güce sahip kaç tane şehir var? Futbol camiasını bile bu şehir yönetiyor. Sadece tek bir sezon kimse cebini, çıkarını düşünmesin yeter. Trabzon kadın kollarını göreve davet ediyorum. Heriflerde iş yok.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkanı savunmak için kimden izin almak gerekiyor? İrtibat bilgisi falan bırakın bari.

Trabzonspor şampiyon olsun diye okul harçlığını Trabzonspora hediye eden çocuklardan

İki ekmek alacağına bir tane alıp diğer ekmek parasını Trabzonspor şampiyon olsun diye bağışlayandan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X