Bilmem gsli midirler ama aynı tayfadanlar
Karyağdı'yı yazacaktım ama ne alâka diyen olur diye yazmadım
Tivitırda kim ne yazdı hiç haberim yok
Ama adı geçen isimler sene başı diyetisyen kuzenimin de kuyusunu kazanlar, tıpa tıp aynı... hattâ kuzenim Ertuğrul Doğan'ı hiç tahmin etmiyordu ama bir baktık engellemiş kendisini, ben profiline girebiliyorum ama kuzen giremiyor... bu dünden beri yazılan isimlerin hiçbirine şaşırmadım
Ama bu başkanın 100% suçlu olduğunu da göstermez
Ve gerçekten gücü falan sanıldığı kadar yok
Birçok şeyden haberi bile yok bile
Tabi bu hoca konusundan bahsetmiyorum ha, ve bu olayda herkes suçlu, ama ne desek boş...
Birileri yarıştan çekilmemiz için böyle bir şeyi gerçekleştirmemiz için baskı oluşturmuş olabilir inanırım valla her şey ama heerr şey olabilir
Hocanın böyle sessiz sedâsız gitmesi kendisine de bayağı bir eksi puan yazar
Karyağdı'yı yazacaktım ama ne alâka diyen olur diye yazmadım
Tivitırda kim ne yazdı hiç haberim yok
Ama adı geçen isimler sene başı diyetisyen kuzenimin de kuyusunu kazanlar, tıpa tıp aynı... hattâ kuzenim Ertuğrul Doğan'ı hiç tahmin etmiyordu ama bir baktık engellemiş kendisini, ben profiline girebiliyorum ama kuzen giremiyor... bu dünden beri yazılan isimlerin hiçbirine şaşırmadım
Ama bu başkanın 100% suçlu olduğunu da göstermez
Ve gerçekten gücü falan sanıldığı kadar yok
Birçok şeyden haberi bile yok bile
Tabi bu hoca konusundan bahsetmiyorum ha, ve bu olayda herkes suçlu, ama ne desek boş...
Birileri yarıştan çekilmemiz için böyle bir şeyi gerçekleştirmemiz için baskı oluşturmuş olabilir inanırım valla her şey ama heerr şey olabilir
Hocanın böyle sessiz sedâsız gitmesi kendisine de bayağı bir eksi puan yazar
Yorum