Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Berat'a o soruyu soran terbiyesiz için açıklama yok.

Haklı kazandigin maç sonrası devletin kanalında holiganlik yapan Rıdvan Dilmen için açıklama yok.

Giresun maçında 35 ye Mert Hakan 2. sarıdan atılmamış , Hatay maçında Kim elle kesmiş penaltı verilmemis. Bu adamlar utanmadan dün ki maç sonrası algı yaratıyor da sen niye susuyorsun arkadaş. Bu sekilde susarak şampiyon falan olamazsın.
    Kesinlikle topa girmememiz gereken günler ve olaylar. Bırakalım kim kiminle kapışıyorsa kapışsın.
    Biz de Göztepe'yi yenip 3 puanı cebimize koyalım. Önümüze bakalım.

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle topa girmememiz gereken günler ve olaylar. Bırakalım kim kiminle kapışıyorsa kapışsın.
      Biz de Göztepe'yi yenip 3 puanı cebimize koyalım. Önümüze bakalım.
      Ben de artık böyle düşünüyorum. Dün diyorlar ki "Başkan haklı, 12'ye 10 oynadık.". Ben de "Oh, has oldu size" diyorum. Eskiden takılırdım, artık geçti o devir. Adamlar şike yaptı şike! Şimdi yok "hakemin jest ve mimikleri kötüydü" diyorlar. Penaltı mı? Penaltı! Kırmızı mı, kırmızı! Ee, daha ne...

Takılmayın dostlar. Biz Göztepe'yi yenelim, önümüze bakalım.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de artık böyle düşünüyorum. Dün diyorlar ki "Başkan haklı, 12'ye 10 oynadık.". Ben de "Oh, has oldu size" diyorum. Eskiden takılırdım, artık geçti o devir. Adamlar şike yaptı şike! Şimdi yok "hakemin jest ve mimikleri kötüydü" diyorlar. Penaltı mı? Penaltı! Kırmızı mı, kırmızı! Ee, daha ne...

Takılmayın dostlar. Biz Göztepe'yi yenelim, önümüze bakalım.
        Bu ülkede ALGIYI iyi yönetirsen minare de çalsan alkışlarlar.

Adamlar ŞİKE YAPTI ama muazzam yönettiler, asla kabul etmediler, hep reddettiler ve bizden az zararla yırttılar.

Yıllardır çalar-çırpar-ayartır-şikeler ama KAPTANI-HOCASI-ÜNLÜSÜ-BAŞKANI-ESKİ BAŞKANI-SEVEN KANAAT ÖNDERİNE açıklama yaptırıp algı yönetirler.

Trabzon şehrinin TEK YAPAMADIĞI algı işidir, dağı deler ama lafı sokar gerekirse yok olur Bayırlır şekil şüküle

ŞU ANDA onların yaptığını yapıp: çupamuzu verin vb sulandırmayla psikolojikmen dağıtma şansı var ama klüpte en ufak ışık yok bu anlamda

Şarkıcı Doğuşun küfrünü-Rafet el romanı-Abdülheyi-Kenan sofuoğlunu-Türütü-Cezayı kullanırdım ben olsam,kalanı siz bulun .)

Kenan Çoban:‘Trabzonspor’u tutanların yüzü her zaman gülmez ama başı hep dik gezer’

Doğuş: Babadan oğula nesil bunlar ....koduklarım (
        https://www.youtube.com/watch?v=ePkejT5Zjd4 )

Biz 3-4 senedir bitirdik bunları, şu video viral oldu, taşşağa alıyor herkes, ama bunu onlar gibi CAMİA olarak yapsak var ya:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2015759138601019&id=100005008569319
        En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 19.10.2021, 13:29.
        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Bunu daha önce söylediğim için saçma sapan tepkiler alıyordum, şimdi Fener'in hali görülünce anlaşılmıştır umarım. Operasyona, görünmez ellere, "bizi şampiyon yapmayacaklar" laflarına gönülden bağlanmış camialar başarılı olamaz. Bizim bu yönetim ile izlediğimiz yol doğru yol.
          Naber?

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeni Abdulkadirler derken?
            Şimdiki ne ki yenisi ne olacak?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmesi camiamız hayrınadır.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çöp transferlere yer açılması için Waka gibi önceki yönetimden kalan kim varsa gidecek,Kamil Ahmet bile gitti.

Borcu 3 yılda iki katına çıkar,Başakşehire şampiyonluk ver ve CL hakkını sahtekarlıkla kaybet ama taraftarın bir kısmı için en başarılı olan başkan,bu taraftara bu yakışıyor demek.
                'Waka gibi önceki yönetimden kalan...' Hahahahahahahahahahahahaha

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunu daha önce söylediğim için saçma sapan tepkiler alıyordum, şimdi Fener'in hali görülünce anlaşılmıştır umarım. Operasyona, görünmez ellere, "bizi şampiyon yapmayacaklar" laflarına gönülden bağlanmış camialar başarılı olamaz. Bizim bu yönetim ile izlediğimiz yol doğru yol.
                  Ezik camialar şampiyon da olmasın zaten.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Ağaoğlu; 'Bağırarak Trabzonspor’un hakkını yiyemeyecekler'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un son zamanlarda yapmış olduğu çıkışlara karşı sessizliğini koruyor.

Ağaoğlu, polemiklere girmenin takıma zarar verdiğini, kendilerinin suni tartışmaların içine girmemeye özen gösterdiklerini, takımdaki huzurun bozulmaması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştıklarını anlattı. Gelinen son durumda lider olduklarını söyledi. Çok bağıranların haklı olduğu dönemlerin de eskide kaldığını, Trabzonspor'un hakkını bu şekilde kimsenin yiyemeyeceğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, aynı zamanda Kulüpler Birliği başkanı sıfatıyla ortamın gerilmesine izin vermemek için sert açıklamalardan kaçınıyor. Fenerbahçe maçından sonra yaşananlar sonrasında camia Ağaoğlu’ndan açıklama beklerken, “öyle bir şey olmayacak” cevabı aldılar. Başkan Ağaoğlu, taktik olarak kimseyle tartışmaya girmeme kararı aldı. Kendisine “sessiz kalırsan tepemize çıkarlar” diyenlere ise, “kimse korkmasın yeri ve zamanı gelince konuşurum” dedi. Trabzonspor’un haklarının çok bağıran tarafından yendiği zamanların geçtiği sözünü verdi.

Ağaoğlu ayrıca oluşturulan gündemden lider takımın teknik adamları ve futbolcularının etkilenmemesi için özel bir çaba harcıyor.. Hem teknik direktör Abdullah Avcı’ya hem de futbolculara, yaratılanın suni bir gündem olduğunu anlattı.

En son My tarafından düzenlendi; 22.10.2021, 21:03.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• umarım mhk da trabzonu korur ve olası bir fenerbahçe yapılanmasına izin vermez.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ağaoğlu; 'Bağırarak Trabzonspor’un hakkını yiyemeyecekler'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un son zamanlarda yapmış olduğu çıkışlara karşı sessizliğini koruyor.

Ağaoğlu, polemiklere girmenin takıma zarar verdiğini, kendilerinin suni tartışmaların içine girmemeye özen gösterdiklerini, takımdaki huzurun bozulmaması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalıştıklarını anlattı. Gelinen son durumda lider olduklarını söyledi. Çok bağıranların haklı olduğu dönemlerin de eskide kaldığını, Trabzonspor'un hakkını bu şekilde kimsenin yiyemeyeceğini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, aynı zamanda Kulüpler Birliği başkanı sıfatıyla ortamın gerilmesine izin vermemek için sert açıklamalardan kaçınıyor. Fenerbahçe maçından sonra yaşananlar sonrasında camia Ağaoğlu’ndan açıklama beklerken, “öyle bir şey olmayacak” cevabı aldılar. Başkan Ağaoğlu, taktik olarak kimseyle tartışmaya girmeme kararı aldı. Kendisine “sessiz kalırsan tepemize çıkarlar” diyenlere ise, “kimse korkmasın yeri ve zamanı gelince konuşurum” dedi. Trabzonspor’un haklarının çok bağıran tarafından yendiği zamanların geçtiği sözünü verdi.

Ağaoğlu ayrıca oluşturulan gündemden lider takımın teknik adamları ve futbolcularının etkilenmemesi için özel bir çaba harcıyor.. Hem teknik direktör Abdullah Avcı’ya hem de futbolculara, yaratılanın suni bir gündem olduğunu anlattı.

https://www.haberlobi.com/agaoglu-ba...yiyemeyecekler
                        Gelisiyor galiba
                        Konustugu zaman kulübe zarar veriyordu
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Bazı yerlerde Şenol Güneş ismi dillendirilmeye başlandı bile.

Tarihin en büyük hatasını yaparsın başkan

Şenol ile TS amblemi bile yanyana gelmemeli başkan

İnfial yaratirsin, bu infial da Ünalın gönderilmesine benzemez emin ol
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• göztepe bizden görüp istiklal marşını olması gerektiği gibi bayrağa dönerek okuyor. biz neden değiştirdik bu işi?

kimin fikriyse değiştirmek onun kalıbına.....
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Dün Göztepe de gördük ki lig bir yarış, hele lidersen POPÜLARİTE açısından herkes çelme takmak ister hele Türkiye de isen o çelmecileri YEMLEYEN ÇOKTUR

Başkan, bunu yarışın doğal akışı diye görmeli, asla gündem olmamalı, İstanbul ahlaksızlarıyla ASLA POLEMİK yapmamalı, hiçbir rakibi-oyuncusunu-başkanını muhatap almamalı, sadece işini hakemleri gerekirse tff yi konuşmalı o da KLÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI sıfatıyla, Trabzonspor kimliği zaten linç edilmesi istenen kara listenin başında
                              En son HasanTezel tarafından düzenlendi; 24.10.2021, 17:14.
                              Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                göztepe bizden görüp istiklal marşını olması gerektiği gibi bayrağa dönerek okuyor. biz neden değiştirdik bu işi?

kimin fikriyse değiştirmek onun kalıbına.....
                                Gereksiz polemiklere ortam hazırlamaya gerek yok. Provakatörün teki çıkıp bayrağa dönüyorsun ne hissediyorsun diye soruyor sonra Baka'ya falan.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X