Buna katılıyorum, defolsun-gitsin vs bizim milletin hepsinde bu var. Siyasette Erdoğan gitsin de Kıbrıs’ı versek olur diyen milyonlar var(burada Erdoğan’a bir övgü yok ey okuyanlar)...Ağaoğlu gitsin, tamam, ama yerine plan ne?Meşhur hikayedir, GAZA GETİRİLİP Avrupa’da eğitime gönderilip laylay loma düşen jöntürkler 30 sene uğraştı Abdülhamiti devirmek için, devirince de mal gibi kaldılar ve dünyanın en aptalca işiyle dünyaya savaş açan faşist katil Almanlarla savaşa girdiler(karşıda Abd İngiltere Rusya İtalya vs vs herkes var)Yetmedi Çanakkale de tüm askerleri limon von sanders emrne verip 1-2 gün Almanlar zaman kazansın diye 250 bin şehit verdirdi, diğer cephelerde deBu değişmez kardeşim,
mevcut rahatı yerinde olanlar dışardan gaza getirilir(ülke iyi demiyorum eyy muhalifler) daha iyisi olsunu arayıp yapıcı eleştirmez, ölllll gitttttt defooolll DEDİRTİLİR...
Ağoğlu gitse de gelenin PLANI YOKSA isimler boş bana göre
mevcut rahatı yerinde olanlar dışardan gaza getirilir(ülke iyi demiyorum eyy muhalifler) daha iyisi olsunu arayıp yapıcı eleştirmez, ölllll gitttttt defooolll DEDİRTİLİR...
Ağoğlu gitse de gelenin PLANI YOKSA isimler boş bana göre

Yorum