Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Onur Akyüz
    • 28.05.2005
    • 10735
    • mimar
    • İstanbul

İlk olarak My tarafından gönderildi
    Bu camiadan adam olmaz arkadaşlar. Bu yapıdan doğru iş çıkmaz. Benden demesi.

Hem küfredip hem de böyle şeyler yazabilmek için insanda kösele gibi yüz olması lazım ki sanırım o arkadaşta bu var. Baksana hem de şikayet eden kişiyi bulmak üzereymiş. Heralde bulup bir de ona sövecekler.

Ağzı bozuk babasının ettiği küfrün bizim camiamızla ne alakası var.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Doğukan Uçan
      • 11.04.2011
      • 23668
      • Güney Amerika

adam geldiğinden beri takım zirveye oynuyor. geçen seneden beri çok büyük yanlışları var fakat bu sene kesinlikle görevi bırakmaması lazım.

ağaoğlu giderse 5.hafta lige havlu attığımız senelere döneriz.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• My
        • 09.06.2004
        • 24460
        • Aydın

İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi
        Hem küfredip hem de böyle şeyler yazabilmek için insanda kösele gibi yüz olması lazım ki sanırım o arkadaşta bu var. Baksana hem de şikayet eden kişiyi bulmak üzereymiş. Heralde bulup bir de ona sövecekler.

Onur şimdi bunun neresine cevap vereyim kardeşim.
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Trabzonspor 61
          • 03.02.2009
          • 1957
          • İstanbul

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
          adam geldiğinden beri takım zirveye oynuyor. geçen seneden beri çok büyük yanlışları var fakat bu sene kesinlikle görevi bırakmaması lazım.

ağaoğlu giderse 5.hafta lige havlu attığımız senelere döneriz.
          Adaylara bakmak lazım. Daha iyisi varsa gelsin. Bence yok su an icin

Yorum

• Sefer A.
            • 27.05.2008
            • 24773
            • 61
            • Fransa

mevzû ne ki anlamadim
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Doğukan Uçan
              • 11.04.2011
              • 23668
              • Güney Amerika

İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi
              Adaylara bakmak lazım. Daha iyisi varsa gelsin. Bence yok su an icin
              aynen öyle
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• gurur6134
                • 22.06.2013
                • 17937
                • radyo tv sinema
                • İstanbul

Yonetime baskana kizip trabzonsporun rakibini destekleyecek adamin burada da trabzonsporlada isi yok birde utanmadan bunu soyleyebiliyor yaziklar olsun..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• memozcan
                  • 19.10.2009
                  • 14159
                  • İstanbul

başkanın yapması gereken listesini yenileyip haziranda seçime gitmek..

yoksa az bi tökezlemede aralık ayında camia kaynayacak ve gelecek sezonu da kaybedeceğiz..
                  Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!

Yorum

• Çağatay96
                    • 02.04.2018
                    • 2777
                    • Öğrenci
                    • İstanbul

tff. ye edilen küfür , küfür degildir.. bir gerçektir.

babasını sikayet eden güya ts lu ise ilginc ve merak uyandırıcı bir konu

Yorum

• Tekke
                      • 31.05.2004
                      • 2443
                      • Bankacı
                      • İstanbul

Başkan kim olacaksa Tff ve mhk da üye koymalı, saf gibi mücadele dönemi biteli 10 sene oluyor

Bu ülkede herşeyin temeli siyaset(yani bürokrasi)..

ne yaparsan yap konu ile ilgili bürokraside söz sahibi değilsen yok olursun, başaramazsın demiyorum YOK OLURSUN!!!
                      En son Tekke tarafından düzenlendi; 12.05.2021, 23:24.
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Onur Akyüz
                        • 28.05.2005
                        • 10735
                        • mimar
                        • İstanbul

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
                        mevzû ne ki anlamadim
                        Bir divan kurulu üyesi hatay maçında tff ve mhk’ye küfretmiş. Oğlunun söylediğine göre de bir Trabzonsporlu bu küfürlü mesajı tff’ye şikayet etmiş. Bu olay üzerinden Trabzonspor camiası için bir genelleme yapılmış oldu.

Bizim camiadan adam olmaz filan denmiş. Ben de sen küfür ettikten sonra başına geleni ne genelliyorsun demek istiyorum. Seni şikayet etmiş adama da zamanında başka bir terbiyesizlik yapmış bile olabilirsin.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sefer A.
                          • 27.05.2008
                          • 24773
                          • 61
                          • Fransa

Bir divan kurulu üyesi hatay maçında tff ve mhk’ye küfretmiş. Oğlunun söylediğine göre de bir Trabzonsporlu bu küfürlü mesajı tff’ye şikayet etmiş. Bu olay üzerinden Trabzonspor camiası için bir genelleme yapılmış oldu.

Bizim camiadan adam olmaz filan denmiş. Ben de sen küfür ettikten sonra başına geleni ne genelliyorsun demek istiyorum. Seni şikayet etmiş adama da zamanında başka bir terbiyesizlik yapmış bile olabilirsin.
                          ben hiçbir sey anlamadim haber varsa atin da bileyim ey renkdaslar =) ekran görüntülü yorum atildiysa görmedim onu da belirteyim...
                          isimler nedir kimdir kimin oglu kimin babasi kimi sikâyet etti kim küfretti kim genelledi

Yorum

• zanoylu
                            • 29.12.2004
                            • 3021
                            • memur
                            • Sinop

...

Yorum

• Onur Akyüz
                              • 28.05.2005
                              • 10735
                              • mimar
                              • İstanbul

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
                              ben hiçbir sey anlamadim haber varsa atin da bileyim ey renkdaslar =) ekran görüntülü yorum atildiysa görmedim onu da belirteyim...
                              isimler nedir kimdir kimin oglu kimin babasi kimi sikâyet etti kim küfretti kim genelledi
                              Önemli bi şey değil ya Sefer, ben şahısları da tanımıyorum.

Biri küfür ediyorsa sonuçlarına katlanır, bunu böyle insanların tff nefretini kullanarak genel olarak camiaya bir tepkiye çevirmeye, destek bulmaya çalışmayı doğru bulmuyorum.

Böylesine ucuz bir konu üzerinden bu camia adam olmaz lafını kabul edemem.

Yukarıda olayın ekran alıntısı var. Neyse önemsiz bir mesele.
                              En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 13.05.2021, 03:21.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sefer A.
                                • 27.05.2008
                                • 24773
                                • 61
                                • Fransa

Önemli bi şey değil ya Sefer, ben şahısları da tanımıyorum.

Biri küfür ediyorsa sonuçlarına katlanır, bunu böyle insanların tff nefretini kullanarak genel olarak camiaya bir tepkiye çevirmeye, destek bulmaya çalışmayı doğru bulmuyorum.

Böylesine ucuz bir konu üzerinden bu camia adam olmaz lafını kabul edemem.

Yukarıda olayın ekran alıntısı var. Neyse önemsiz bir mesele.
                                anlasildi, o ekran görüntüsü hangi site araciligiyla buraya konduysa gözükmüyor bende, Türkiye disindaki ülkelerde çalismiyor mu ne...
                                ondan dolayi meseleye uzak kaldim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...