İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim ne derse desin bu adam tam bir Trabzonsporlu valla, çok sevindim böyle olduğuna, düşünce tarzımız çok örtüşüyor Başkan'la.
Bu Başkan varken de kimse TS'ye öyle atar gider yapamaz bence.
Etik vurgusu da çok güzeldi, bravo başkan başarılar.
Ama Agaoglu "34 yildir sampiyon olamiyoruz" söylemiyle ne yaptigini saniyor, anlayan varsa beri gelsin... ersun bunu dediginde ana avrat sövmüstük...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Benim perspektif ve beklentilerimle taban tabana zıt. Konuşmaları zaten ayrı bir hayal kırıklığı ama Trabzonspor'u seviyor. Başarılı olsun da varsın sevmediğimiz istemediğimiz yoldan olsun. Şansı düşük ama yapacak pek de bir şeyimiz yok. Başarılı olur inşallah.
Bu arada Tolunay gibi taraftara oynattığı oyunla Çernobil'i yaşatacak adam da gelmesin lütfen. Zaten gelirse yerlilerle çıkacak çatışmayı kadro dışıları yumruklaşmaları düşünemiyorum.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 00:20."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
O zaman yapacağı ilk icraat, işinde uzman dünyaca ünlü scoutlar ile anlaşmak olmalı. Bu iş başka türlü olmaz. Rıza Sakıp'ı isteyecek, menajerin biri Novak gibi hiçbir artısı olmayan dümdüz oyuncuyu tutup getirecek, yönetici oyuncuyu beğenecek alacak... Böyle olmaz. Dortmund da batıyordu, Kloop geldi Ağaoğlu'nun anlattıklarına benzer uygulamalarla yıldan yıla toparlayıp zirveye çıktılar.
Evet Sosa, Kucka, Cardozo gibi transferler bize göre değil, yıllardır yanlış politika izledik. Tamam ben de yıldız istiyorum ama gidip Milan'dan 5 milyon bonservisli Sosa'yı değil bedava Honda'yı alalım istiyorum ya da bedava Salibur'a imza parasını gömüp alalım diyorum. Hala aynı şeyi söylüyorum, taraftarı heyecanlandıracak bu tarz en azından 1 yıldız transfer hakkımız olmalı. Gelene geçene 4-5 milyon bastık aldık Başakşehir gitti Adebayor'u bedavaya aldı getirdi ya da Elia gibi topçuyu 1 milyona transfer etti, Sivas Robinho gibi yıldızı bizim Olcay'a verdiğimiz maaşa aldı getirdi oynatıyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta son çıktığı programda şartsız şurtsuz borcu aldığım rakamda bırakacağım demedi mi? Hatta üzerine maliyetli oyuncuların isterlerse satışına yardımcı olacağım demedi mi? Şimdi öğreniyoruz ki borcu indirme yöntemi oyuncu satışıymış. Çok da kötü konuşmak istemiyorum ancak müthiş bir demagog olduğu kesin. Transfer yasağı ve ekici nin son tazminat meselesini iyi gargaraya getirip gitti. Önümüzdeki süreçte Rodallega gibi sürprizlere hazırlıklı olalım. Usta ve ekibi göreve geldiğinde köftecilere bile borç varmış diye yakınıyorlardı, kendilerinin ne farkı varmış göreceğiz.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler 34 yıllık kısmı duydunuzda arada götürülen şampiyonluklarımız var dediğinde televizyonunuz mu karıncalandı
Dedigi gibiyse, 96 ve 2005 için de dâva açsin kupalarin iâdesini istesin...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
başkan haklı, gelirin çoğunu faize verirken 2, 3 milyon euro'lara vasat adam almanın anlamı yok. trabzonspor'a yetecek hazır futbolcunun bonservis fiyatı 10 milyon euro'dan başlar. iki seneden beri takımı sürekleyen isimler yazıcı, abdülkadir. diğer oyuncuların değeri düştü. en azından yeniden bir arama tarama ekibi kurulur, temeller atılır. onun kaymağını da 10 sene sonra yeriz.
elde malzeme de var. sıfırdan altyapı gündeme getirilmiyor. iki oyuncu hazır. iki tane daha eklesen altyapı takımı olarak anılıyorsun zaten.En son artvints tarafından düzenlendi; 11.04.2018, 01:33.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman yapacağı ilk icraat, işinde uzman dünyaca ünlü scoutlar ile anlaşmak olmalı. Bu iş başka türlü olmaz. Rıza Sakıp'ı isteyecek, menajerin biri Novak gibi hiçbir artısı olmayan dümdüz oyuncuyu tutup getirecek, yönetici oyuncuyu beğenecek alacak... Böyle olmaz. Dortmund da batıyordu, Kloop geldi Ağaoğlu'nun anlattıklarına benzer uygulamalarla yıldan yıla toparlayıp zirveye çıktılar.
Evet Sosa, Kucka, Cardozo gibi transferler bize göre değil, yıllardır yanlış politika izledik. Tamam ben de yıldız istiyorum ama gidip Milan'dan 5 milyon bonservisli Sosa'yı değil bedava Honda'yı alalım istiyorum ya da bedava Salibur'a imza parasını gömüp alalım diyorum. Hala aynı şeyi söylüyorum, taraftarı heyecanlandıracak bu tarz en azından 1 yıldız transfer hakkımız olmalı. Gelene geçene 4-5 milyon bastık aldık Başakşehir gitti Adebayor'u bedavaya aldı getirdi ya da Elia gibi topçuyu 1 milyona transfer etti, Sivas Robinho gibi yıldızı bizim Olcay'a verdiğimiz maaşa aldı getirdi oynatıyor.
rauball baskan oldu
önce watzke ceo oldu
kadro olusumunun basina mislintat isminde bir deha getirdi, takimin basina bert van marwijk...
bu olusum düsüsü durdurdu sonra klopp geldi ve cikisa gecti ama en az klopp kadar o kadrolari kuran mislintat´inda o basari masalinda hakki var
ceo lari watzkeyi dememiz bile gerekmez
ama mislintat arka kulislerde oldugu icin cok kez atlaniyor
ayni bizim tarihimizde barbun ziyanin hakki verilmedigi gibi, ama barbun ziya olmasaydi Trabzonspor hic bir zaman bu efsaneye dönüsemezdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Başkan diyor ki: Gelirler TL, ama futbolcu maaşları bonservisini euro... Yani giderin bankadan harici kısmı euro.
Başkan diyor ki, çok yüksek faiz yükümüz var bir de borçlar ödenmemiş yeniden yapılandırılarak 110 milyon ekstra yük gelmiş, sonra da diyor ki kredileri yapıladıracağız, 2 yıl ana para ödemesiz kredi kullanacağız. Yani diyor ki eskiler ne yapmışsa biz de aynısını yapacağız. Üstelik bugünün yüksek faizleri ile, üstelik 2 yıl sadece faiz ödeyerek.
Başkan diyor ki: Afrika da, Brezilya da bedavaya bir sürü yıldız adayı var, iyi çıkmazlarsa da zarar az olur diyor. İyi çıkmazlarsa sportif başarı da gelmeyecek ama...
Başkan yıllar önce aday olduğundaki söylemlerden uzak, dersine iyi çalışmamış, umarım başarılı olur...
Yorum
-
İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSosa kusura bakmasın demiş yahu, maliyeti bize uymuyormuş. Kulaklarıma inanamadım. Malın değerini niye düşürüyorsunuz sevgili başkan!
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük hata, aynı maliyetin fazlası Burak da da var, bakalım neler olacak..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak takir takir skor üretiyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum