Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
-
-
Herif.Yorum
-
Yorum
-
Yok, benim bahsettiğim yangın başka.
Yoksa Başkan Rıza Çalımbay’ı (
) da getirebilirdi hoca olarak, şükretmek lazım.
Yorum
-
Beyler kimse farkında değil ama bence şampiyonluktan daha önemli bir olay var.
Bu kadroyu dağıtacaklar mı 2010 2011 gibi mi olacak yoksa önümüzdeki senelerde de şampiyonluğa oynayacak oyuncu grubu mu olacak.
Ben en çok bu konuyu merak ediyorum bakalım ne olacak.
Eğer takımın bir kaç oyuncusu satılır yerine alınanlar aynı performansı göstermezse hazin sonun başlangıcı olur.
Çok iyi düşünmeliler.
Hazır istanbul takımları kötü durumdayken şu oyuncu grubu 1 şampiyonluk daha alabilir.Yorum
-
-
Yönetim yavaş yavaş şampiyonluk için kollarını sıvarken, bir yandan da gelecek sezon için çalışmalarına başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul'da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve asbaşkan Ertuğrul Doğan ile bir araya geldi. Bu buluşmada kadroda bulunan futbolculara gelen teklifler ve yeni sezon için yapılacak transferler için yol haritası belirlendi. 2022-2023 sezonu hayırlı olsun mesajı verildi.Beyler kimse farkında değil ama bence şampiyonluktan daha önemli bir olay var.
Bu kadroyu dağıtacaklar mı 2010 2011 gibi mi olacak yoksa önümüzdeki senelerde de şampiyonluğa oynayacak oyuncu grubu mu olacak.
Eğer takımın bir kaç oyuncusu satılır yerine alınanlar aynı performansı göstermezse hazin sonun başlangıcı olur.
Çok iyi düşünmeliler.
Hazır istanbul takımları kötü durumdayken şu oyuncu grubu 1 şampiyonluk daha alabilir.
2010-2011'de Sadri Şener yönetiminin yaptığı kadroyu dağıtma hatasını bu yönetim yapmaz. Yukarıda gönderdim haberi.
Bizans takımları bir girdap içinde dönüp dursunlar. Önümüzdeki 2-3 sezona daha ambargo koyarız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Kadrodan giden oyuncular önemli değil, yerine aldıkların önemli bence. 95-96 sezonundan sonraki sene kadro korundu fakat şampiyon olunamadı. 2010-2011 sonrası kadro korunsa da şampiyon olunabilir miydi emin değilim. Şike operasyonu olmasaydı olunamazdı bence yine. Bundan önce iyi kadromuz olduğu dönemler hep yıkım yaşadık. İlk defa hem iyi kadro hem şampiyonluk gelecek bakalım neler olacak.Beyler kimse farkında değil ama bence şampiyonluktan daha önemli bir olay var.
Çok iyi düşünmeliler.
Hazır istanbul takımları kötü durumdayken şu oyuncu grubu 1 şampiyonluk daha alabilir.Yorum
-
1975-84 arası olduğu gibi süper ligde Trabzonspor hegemonyası olacak.kadrodan giden oyuncular önemli değil, yerine aldıkların önemli bence. 95-96 sezonundan sonraki sene kadro korundu fakat şampiyon olunamadı. 2010-2011 sonrası kadro korunsa da şampiyon olunabilir miydi emin değilim. şike operasyonu olmasaydı olunamazdı bence yine. Bundan önce iyi kadromuz olduğu dönemler hep yıkım yaşadık. Ilk defa hem iyi kadro hem şampiyonluk gelecek bakalım neler olacak.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
Kadroyu koruduğun halde bir ihtimal şampiyon olamayabilirsin ama kadroyu korumazsan çok büyük ihtimal olamazsın.Kadrodan giden oyuncular önemli değil, yerine aldıkların önemli bence. 95-96 sezonundan sonraki sene kadro korundu fakat şampiyon olunamadı. 2010-2011 sonrası kadro korunsa da şampiyon olunabilir miydi emin değilim. Şike operasyonu olmasaydı olunamazdı bence yine. Bundan önce iyi kadromuz olduğu dönemler hep yıkım yaşadık. İlk defa hem iyi kadro hem şampiyonluk gelecek bakalım neler olacak.Naber?Yorum
-
Şimdi sıra taraftarda. Şampiyonluk geldi ve artık İstanbul lobisi üstümüze çullanacak. Biz ne başkanı ne hocayı ne yöneticileri kendi aramızda tartışmaya açmamalıyız. Bir karar alıyorlarsa gönül rahatlığıyla almalılar. Yeri geldi eleştirilmek pahasına transfer yapmadılar, yeri geldi taraftarın nefret ettiği oyuncuları, tepki pahasına getirdiler ama kulübü zarara sokup günü kurtaracak refleksler göstermediler.
Bazen başkan da saçmalıyor, farkındayım. Ama biz eleştirilerimizi yıkıcı yapmayacağız ki bu düzen yıkılmasın. Eğer başarırsak bu hoca bize 2. yıldızı alacak, göreceksiniz. Baktılar ki seneye de yıkamıyorlar KUNTZ kim diye ortalığı alt üst edip, hocayı milli takıma almak için çalışma yapacaklar. Hep B-C-D planlarımız olmalı, hep."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan SümerYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum