Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 sezon için evet.
    Benim için sıkıntılı olan taraf, başkanın bu sene de kendine başarılı demesi.
    Yanlış yaptığında inadına o yanlışı savunmanın akıl ile tarif edilebilir bir tarafı yok.

Bu sene başında para verdiği her adam rezil kere rezil çıktı.
    Yanlış yaptık, düzelteceğiz. bu kadar.

Bu rezilliğe rağmen biz doğru yaptık denmez.
    Aptal değiliz hiçbirimiz.
    Bu sene için söylediği düşünmüyorum.

Bu sezon için de bence temelden yanlış olan tek transfer var, o da Diabate. Diğerleri nasıl ki Ekuban, Nwakaeme, Sorloth menajer önerisiyle iyi çıktıysa bunlar da kötü çıktı. Scout falan yalan. Ama Diabate bile bile lades. Bu adam daha önce Türkiye'de oynadı, yapamadı. Biliyorsun. Bir de bonservis ödedik, çok yanlış.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sene için söylediği düşünmüyorum.

Bu sezon için de bence temelden yanlış olan tek transfer var, o da Diabate. Diğerleri nasıl ki Ekuban, Nwakaeme, Sorloth menajer önerisiyle iyi çıktıysa bunlar da kötü çıktı. Scout falan yalan. Ama Diabate bile bile lades. Bu adam daha önce Türkiye'de oynadı, yapamadı. Biliyorsun. Bir de bonservis ödedik, çok yanlış.
      Sadece menejer tavsiyesi ile, izlemeden, izletmeden iş yapıyorlarsa bıraksınlar komple.
      Ya da işi komple Avcı'ya devretsinler, Avcı'nın muhasebesini tutsunlar.

Diabate-Plaza ikilisi bu zamanda hem de para bağlayarak halt etmeler.

Yorum

Sadece menejer tavsiyesi ile, izlemeden, izletmeden iş yapıyorlarsa bıraksınlar komple.

Ben öyle yaptılarını düşünüyorum, son 20 yılımız gibi.

Elbette izlenen oyuncular da vardır ama oran çok düşük bence. Marlon'u, Bero'yu, Plaza'yı, Suk'u, Constant'ı vs. izleyerek alamazsın çünkü. Ha izleyerek aldıysak daha büyük problem var.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla birileri bir seyler uydurmus olsa da bu baskanin saçma sapan konustugunu degistirmiyor... Avci da hiç takmiyor iste hocalik iste sâhiplenme budur... yoksa o da bilirdi ordan bi "bogazina takilirim" patlatmasini.... baskan bunu istiyor ama yok bu sefer karsisinda goygoycu Ünal yok...
          baskan sen kankan koç ile kakarakikiri yap ugrasma bizimle, yeter, gideceksen git kalacaksan da adam akilli baskanlik yap, 8'den 2 çikarmayla olmuyor bu isler, fuzuli konusmalarindan biktik... 5 berâberlik üst üste hatirlamiyordum dedin, geçen bir baslikta biri yazmis oysa ki riza çalimbay varken sen de baskanken 5 berâberlik almisiz üst üste, o seriyi de Avci'nin basaksehir takimina karsi bozduk ama yenerek degil yenilerek.... rezil seni
          Başkanın konuşmalarında da yine bir şey yok aslında. Büyütüyorlar.

Yorum

Scout ekibinde kim var, ne görevleri var, sorumlulukları nedir bilmiyoruz. Bu birimin ana sitede tek tek görevleri ile belirtilmesi gerekirdi. Ama Trabzonspor kurulduğundan beri işe yaramaz, bilinmez bir yapıdır bu gözlemci ekibi.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Menejer tavsiyesi elbet alınır. Yaşadığımız devir bazı şeylere mecbur kılıyor, eyvallah!
              Ama kulübün bir süzgeci nasıl olmaz?
              Kulübün oyuncu alırken tek kıstası yönetimdeki adamların kanaati midir yani?
              Olur mu öyle saçma sapan şey.

Teknik satın alma diye birşey var arkadaş .
              Bu tarz meselelerde kurumların birden fazla bilir kişisi olur.
              Heyetleri olur.

Bu işteki karşılığı, öncelikle scout ekibi, sonra da teknik ekip olmalı.

En azından Avcı ile son süzgeç çalışıyor.
              Abuk sabuk tipler girmesin kulüpten içeri.

Yorum

• Bu kongrenin Aralık ayında yapılması tam saçmalık..
                Keşke kongreler yaz dönemine alınsa artık.
                Yeni sezona yeni yönetimle başlamak camiaya iyi gelirdi.
                Ağamınoğluyla şampiyonluk yoluna çıkılmaz. Maazallah rahatsız olur.
                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• https://www.youtube.com/watch?v=6_52W-ymY1g

Yorum

• Ligin sonları yaklaştıkça kadro zafiyeti ortaya çıkmadı başladı. Tek farkla kazandığımız maçlar olmasaydı herhalde 10.sırada olurduk.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• <section>Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'de deplasmanda Göztepe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Karşılaşmada iki takımın da fırsatlar yakaladığını aktaran Ağaoğlu, "10 kişi kaldıktan sonra biraz zorlandık. Buna rağmen bir puan almayı becerebildik. Şampiyonluk hedefinden uzaklaşınca bu tür maçların sıkıntılı geçmesi doğal. Yine son anda gelen bir puan iyi." dedi.

Ahmet Ağaoğlu, geçen hafta teknik direktörleri Abdullah Avcı üzerinden kendisine birtakım yakıştırmalar yapıldığını dile getirerek, "Hocayla aramızda sorun olduğuna dair dedikodular... Şu kadarını söyleyeyim, takımın teknik direktörü Abdullah Avcı'dır. Biz, hoca ile 3 yıllık anlaştık. Hocanın daha iki yılı var. İnşallah başarılı olur ve 2+2 ya da 2+3 olur. Çünkü Trabzonspor kalibresindeki takımlarda en önemli şey istikrar. Abdullah Avcı ile bu istikrarı yakalayacağımıza inanıyorum. Bana göre mevcut kadroya ve sezon başında yaşadığımız puan kayıplarına bakarsak yapabileceğinin en iyisini yaptı. Abdullah Avcı'nın 2 sene daha Trabzonspor ile sözleşmesi var. Benim mukavelemin bitmesine de 8 ay var. Biz gideriz hoca kalır. Bazı insanların da birtakım ince hesaplarının olması son derece doğal. Benimle yapacakları ince hesapları, kulüp üzerinden ve hoca üzerinden yapmasınlar. Bu, hem kulübe hem de hocaya zarar verir." dedi.

Kulüp yöneticilerinden Ertuğrul Doğan ile aralarında sorun olduğuna yönelik haberlerin üretildiğini anlatan Ağaoğlu, "Trabzonspor camiası ve taraftarı, 10 Ağustos 2018 tarihini unutmasın. Trabzonspor borçlarından dolayı lisans çıkartıp lige iştirak edemeyecek konumdayken Ertuğrul Doğan orada canını dişine takarak o problemi çözen bir insandır. Çok değerli ve yararlı bir yöneticidir. Trabzonspor'a çok uzun yıllar hizmet edecek bir yöneticidir. Özetlersek ne Abdullah Avcı ne de Ertuğrul Doğan ile aramda herhangi bir sorun var. Camianın en fazla ihtiyacı olan şey sükunet ve istikrar. Trabzonspor taraftarı sükunet ve istikrarı bozmaya yönelik hiçbir provokatif habere prim vermesin." diye konuştu.

"Amacımız hazırlık kampına hocanın talep ettiği oyuncularla girmek"

Ahmet Ağaoğlu, transferde birkaç futbolcuyla görüşmelerinin sürdüğünü dile getirerek, "Transferde izlemenin ve hocanın belirlediği 4-5 isim üzerinden gidiyoruz. Bunlardan ikisiyle ön anlaşma sağlanmış durumda. Biriyle de önümüzdeki hafta içerisinde prensip anlaşmasına varacağız. Onun ötesinde hocanın ve izlemenin talepleri doğrultusunda görüşmelerimizi sürdürdüğümüz üç futbolcu daha var. Bütün amacımız sezon başlayıncaya kadar, yani hazırlık kampına hocanın talep ettiği oyuncularla girmek. Trabzonspor taraftarı gelecek olan oyuncularla heyecan duysun. Önümüzdeki sene oynayacağımız futbolla, vereceğimiz zirve yarışıyla heyecan duysun." değerlendirmesinde bulundu.

-------------------------

Parmak konusunda da bir açıklama beklerdim. Gazeteci de sormalıydı kesinlikle.

Onun haricinde yine de bir kesimi utandıracak açıklamalar yapmış. Kadroyu da eleştirdi, bu bir anlamda hata yaptık demektir. Tebrik ederim.

</section>
                      En son jönts tarafından düzenlendi; 28.04.2021, 21:08.

Yorum

• Çirkef karaktersiz Sergeni izliyormusun Başkan?

Yüzsüz Çebiyi?

Daha rakibinin hamlesini yapmadan bağırıp çağırıp zayıflatıyor, şike nasıl yapılır istanbul çetesi iyi bilir, ilk kez birbirlerini yiyorlar, sıra işi bittiyse demek

Bu ülkede şampiyonluğa giden yolu izle gör
                        En son Tekke tarafından düzenlendi; 29.04.2021, 04:15.
                        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Twitter’da 2-3.000 takipçisi olup kendini kanaat önderi zanneden aptal ergenlerin ortaya attığı komplo senaryosunu en azından yalanlamış olmasını çok olumlu buluyorum.

Tabi ki yaptığı boş konuşmalar yine ileride veya her an bu tip dedikodulara mahal verebilir. Dikkatli konuşması lazım ama nerdeeee.

Sanki bahsettiği şeylerin nedeni kendi yaptığı açıklama değilmiş de durup dururken ortaya atılmış gibi niye konuşuyorsun?
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ya o değilde Sergene,Çebiye ve bjkye bakıyorum..
                            Bide bizim geçen seneki halimize.
                            İnanmışlık var bi kere soyunma odalarında bile.
                            Bizim hocamız bırak açıklama yapmayı maçlarda korku,heyecandan bayılıyordu.
                            O meşhur otobüs görüntüsü filan.İnanmışlık bile veremediler takıma.
                            Yönetim desen bi kere hakem hakkında konuşmadı.
                            Ağaoğlu şampiyonluğu vermiştir diyince de kızanlar oluyor.
                            Bu işler camia işi. İstediğin kadar top oyna. Olmaz.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Sanırım olaya farklı bakıyoruz. Ben başkanın Çebi gibi, hadi onu geçtim hocamın Sergen gibi olmasını asla istemem. Onların olsun şampiyonluklar.

Yorum

• Başkan bu sene adam gibi kadro kur tarihe geç.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X