Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sanırım olaya farklı bakıyoruz. Ben başkanın Çebi gibi, hadi onu geçtim hocamın Sergen gibi olmasını asla istemem. Onların olsun şampiyonluklar.
    Bu konuya ben de katiliyorum.
    Tuttugun takimin bir durusu olacak. Baskani, hocasi,futbolcusu bir karakter koyacak ortaya.
    Ama.malesef ulkemizde bu karakteri koyanlar degil, karakter sıkintisi olanlar,aglayanlar, bagiranlar,cirkeflik yapanlar kazaniyor.

Yorum

• Trabzonsporun 2 senedir hakkı çatır çatur yeniyor ama tepki gösteren yok.Duruş buysa ben almıyım abi.Trabzonspor camiasının dik durduğuna daha şahit olmadım ben.Bu ülkede haklı olmanın bir önemi yok,sesin az çıkarsa eziyorlar seni.

Yorum

• Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Başkan Yardımcımız Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı İstanbul’da bir araya geldiler. Süper Lig’in 39. haftasını bay geçen takımımızda, Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ile Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve Başkan Yardımcımız Ertuğrul Doğan bir araya gelerek 2021 – 2022 sezonu öncesi planlamaları ve yapılan çalışmaları değerlendirdiler.

Yorum

• Yorum

• Başkan zorla gülümsüyor gibi... Avcı çok mutlu ne hikmetse.

Yorum

• Başkan zorla gülmüş, Ertuğrul Doğan’ın sol kolu koltukta, arkadaki çiçekler sabah sulanmamış… Demek ki saksı şampiyonluğu satmış.

Yorum

• adam 6 tane transfer istemiş başkan nasıl gülümsesin

Yorum

• Abdullah Avcı...beni buraya Ertuğrul Doğanın vizyonu getirdi..

Başkanın bu yaptığı doğru..Hocaya sorup transferi şekillendirmek..

bizim scout ve yerel futbol aklına kalsak faciaya devam ederiz..
                  en azından Hocanın tercihleri daha iyi ama hatasız diyemeyiz..(perrera ve Yusuf erdoğanı istemesi)

Başkanı hep eleştirdik ama yaptığı iyi şeyleride söyleyelim..(şikecilerde Ş olamazsa yüreğim biraz soğur)
                  samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkan zorla gülmüş, Ertuğrul Doğan’ın sol kolu koltukta, arkadaki çiçekler sabah sulanmamış… Demek ki saksı şampiyonluğu satmış.
                    Erdal Hoş, az önce şu fotoğrafla ilgili komplo üretenlere açık açık olmasa da gizli gizli güzel şeyler söyledi. TV ekranında söylenebileceği kadar işte...

Yorum

• Başkan ekonomik durumun farkında ama zannediyorum ki artık kötü kadronun başarı getirmeyeceğinin de farkında. Düzgün transferler sadece zorunluluktan olmasa gerek diye düşünüyorum. Aklın yolu bir nihayetinde.
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan ekonomik durumun farkında ama zannediyorum ki artık kötü kadronun başarı getirmeyeceğinin de farkında. Düzgün transferler sadece zorunluluktan olmasa gerek diye düşünüyorum. Aklın yolu bir nihayetinde.
                        Başkan hiçbir şeyin farkında değil, bu lig çok karmaşık zor da değil, zor olan Trabzonspor u şampiyon yapmamak

Geçen sene iyi 1 tane forvetle ama çöp 2 stoperle bile ligi dağıttık şampiyon olmayalım diye herkes bişeyler yaptı biz dahil...

Bjk, kıytırık Larin sakat Aboubakar ile, yani 1 as ve iyi 1 yan forvetle alıyor kupayı

Bu ligde şampiyonluk golcüden geçer APAÇIK BELLİ:

Burak
                        Tekke
                        Şota
                        Sörloth ile biz

Mgomez
                        Aboubakar
                        Dembaba
                        Cenk ile bjk

Gomis
                        Drogba
                        Burak
                        Vb ile cincon

Bu ligde FORVET FARK oluşturur, yedekte de papazın olmalı, seneye Canini yanına koy Enes ünalı, K karamanı, hatta adem büyükü vb 10 gol atacak dolu adam var 11 e gerek yok

İsteyene yol belli
                        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan hiçbir şeyin farkında değil, bu lig çok karmaşık zor da değil, zor olan Trabzonspor u şampiyon yapmamak

Geçen sene iyi 1 tane forvetle ama çöp 2 stoperle bile ligi dağıttık şampiyon olmayalım diye herkes bişeyler yaptı biz dahil...

Bjk, kıytırık Larin sakat Aboubakar ile, yani 1 as ve iyi 1 yan forvetle alıyor kupayı

Bu ligde şampiyonluk golcüden geçer APAÇIK BELLİ:

Burak
                          Tekke
                          Şota
                          Sörloth ile biz

Mgomez
                          Aboubakar
                          Dembaba
                          Cenk ile bjk

Gomis
                          Drogba
                          Burak
                          Vb ile cincon

Bu ligde FORVET FARK oluşturur, yedekte de papazın olmalı, seneye Canini yanına koy Enes ünalı, K karamanı, hatta adem büyükü vb 10 gol atacak dolu adam var 11 e gerek yok

İsteyene yol belli
                          Ben de bundan sonrasından bahsettim zaten. Yoksa tonla hata var bugüne kadar. Temennimiz bu hocayla birlikte her şeyi kendisinin bildiği düşüncesinden vazgeçmesi. Bir de merak ediyorum biz bu sene aynı sene iki ceza yenmiyor diye tazminat aldık da bu karar verilirken kulüp bunu bilmiyor muydu da itiraz etmedi acep.
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Aldığın adama bak, Koita. Rezil, Çapsız herif. Bir transfer sezonunu daha hiç edecek.
                            You Will Never Walk Alone
                            Liverpool F.C

Yorum

• Fazla soze gerek yok hersey ortada bu tabloya minimum 25 milyon avro daha + eklenir bu sezon sonunda ..daha iyisi gelene kadar en iyisi sadece trabzonsporda degil ligin genelinde, diger baskanlarin istatistikleride var linkde
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Su tüzük değişikliği ile seçimin hazirana alınması bu kadar mı zor?

Rezilsiniz rezil Aralık'ta kongre mi olur bu kadar mı camianın ileri gelenleri gerizekali, her gelen yönetim de çok iyi bir zamanmış gibi bunu değiştirmeye yeltenmiyor.

Allah'ım ne saçma sapan bir camiayız
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X