Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim Başkan önemli açıklamalar yapmış yine.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burak imkansiz. Onurun bir sucunu gormedim. Bir gariplik var.
      O süreçte Buraka çok fazla mobbing yapıldığı söylendi bir kesim tarafından
      O da bir patlama yaşayıp taraftara oyundan çıkarken o hareketi yaptı diye yorumlandı

Tabi içeriği bilmiyoruz
      Kimse doğruları söylemiyor herkes işine geldiği gibi olayi aktarıyor
      Kulüp hele taraftarın bu kadar sahiplendiği kulüp biraz da şeffaf yönetilmeli.
      Diğer türlü bir deli laf atıyor kirk akıllı çıkaramıyor.

Örneğin Erdal hoş Rıza Çalımbay zamanında onurun konyaya maça gitmediğini söyleyip durdu hem de defalarca. Onur en son Erdal Hoş'u aramış ve tribünde oldugunu kadroya alınmadigini soylemis. Erdil hoş bunun üzerine canlı yayında özür diledi.

Bu taşı kuyuya atan ya kötü niyetli ki bana göre öyle. Ya da çok saf
      En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 09.03.2021, 01:00.
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        muhtemelen hocaya 'sen kimsin?' çektiler. Hiçbir bilgim yok, tamamen fikir.
        Benim fikrim de, çok fazla para alıyorlardı bir şekilde gönderilmeleri gerekiyordu
        Bu şekilde çözüm bulundu.
        Sorloth telefonlara çıkmıyor hikayesine benziyor
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak imkansiz. Onurun bir sucunu gormedim. Bir gariplik var.
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Örneğin Erdal hoş Rıza Çalımbay zamanında onurun konyaya maça gitmediğini söyleyip durdu hem de defalarca. Onur en son Erdal Hoş'u aramış ve tribünde oldugunu kadroya alınmadigini soylemis. Erdil hoş bunun üzerine canlı yayında özür diledi.
            Bunu bilmiyordum. İlginç.

İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim fikrim de, çok fazla para alıyorlardı bir şekilde gönderilmeleri gerekiyordu
            bu zaten bence net olan tek şey.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Katılıyorum. Aynı mermer kafa devam ediyor.
              Senin kurduğun kadro Avcının elinde olsaydı şampiyonluğun bir numaralı adayı biz olurduk. Senin hatan teknik direktör seçimleri oldu ve senin döneminin sonu oldu

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi
                Edit
                Bana göre daha medeni şekilde ikisi ile de vedalasilabilirdi.
                Onurun çok hatası olmuştur. Totti gibi yonetimden biri gibi davranmaya başlamıştı. Ancak bu boşluğu yaratan da yönetimlerin ta kendisi idi. Hakem tarafından bicildigimiz maçlarda hiçbir yönetici konuşmazken onur çıkıp konuşmak zorunda kalıyordu. Şike konusunda tek bir yönetici eski-ye i ağzını acmazken onur konusmak zorunda kalıyordu.
                Bu kadar yük bir futbolcuya verilmez, verilirse bir süre sonra kendini takımın sahibi gibi görmeye başlar ister istemez.

Ha ben onuru hep tek başına şikebahçeyi sampiyonluktan etmesiyle hatırlayacağım, yeri ayrıdır başkadır. Bana göre de efsanedir
                En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 09.03.2021, 01:13.
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

Bana göre daha medeni şekilde ikisi ile de vedalasilabilirdi.
                  Onurun çok hatası olmuştur. Totti gibi yonetimden biri gibi davranmaya başlamıştı. Ancak bu boşluğu yaratan da yönetimlerin ta kendisi idi. Hakem tarafından bicildigimiz maçlarda hiçbir yönetici konuşmazken onur çıkıp konuşmak zorunda kalıyordu. Şike konusunda tek bir yönetici eski-ye i ağzını acmazken onur konusmak zorunda kalıyordu.
                  Bu kadar yük bir futbolcuya verilmez, verilirse bir süre sonra kendini takımın sahibi gibi görmeye başlar ister istemez.

Ha ben onuru hep tek başına şikebahçeyi sampiyonluktan etmesiyle hatırlayacağım, yeri ayrıdır başkadır. Bana göre de efsanedir
                  Bence de Onur Trabzonspor un kendisine etiket verdiği ÜST SEVİYE FUTBOL İNSANLARI içinde şike sürecinde kahpelik yapmayan-dik duran-bedel ödeyen 1 numaralı semboldür.

Alex-Sergen-Volkan-Belöz klüplerinde daha fazlasını yaptı, kimi kovuldu ama itibarsızlaştırılmadılar.

ONURUMUZSUN...
                  Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

Başkanın diğer bir hikayesi-yalanı da- 2 yıl önceki devre arası transfer sezonunda “transfer yasağı geldi, transfer yapamıyoruz” söylemiydi.

Yorum

• son 1 yılda yaptıklarıyla ortalığın içine etmiştir.

hele ki sezon başında newton gibi bir adama güvenip aldırdığı oyuncular takımı sabote etti.

bana göre newton menajer şirketleri ile çalışıp paraları cebine attı takımı da batırdı.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        son 1 yılda yaptıklarıyla ortalığın içine etmiştir.

hele ki sezon başında newton gibi bir adama güvenip aldırdığı oyuncular takımı sabote etti.

bana göre newton menajer şirketleri ile çalışıp paraları cebine attı takımı da batırdı.
                        Ben bu dediğini yapabilecek kapasitede işin teknik tarafında olan kimseyi görmedim bugüne kadar. Ama işin yönetim tarafında bunu çokça yapan yönetici ve idareci mevcut
                        trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Pazartesi FIFA'ya başvuru yapıcam demişti başkan ne oldu sesi soluğu çıkmıyor? Çıkıp siyaset engelledi diyemiyor mu

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pazartesi FIFA'ya başvuru yapıcam demişti başkan ne oldu sesi soluğu çıkmıyor? Çıkıp siyaset engelledi diyemiyor mu
                            Aynen ne oldu o iş.

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

çıkıp siyaset engelledi diyemiyor mu ya
                              En son jönts tarafından düzenlendi; 09.03.2021, 22:43.

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pazartesi FIFA'ya başvuru yapıcam demişti başkan ne oldu sesi soluğu çıkmıyor? Çıkıp siyaset engelledi diyemiyor mu
                                Hakikaten ne oldu o iş ya. Başkan kuru sıkı mı attı yoksa??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X