Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana göre daha medeni şekilde ikisi ile de vedalasilabilirdi.
    Onurun çok hatası olmuştur. Totti gibi yonetimden biri gibi davranmaya başlamıştı. Ancak bu boşluğu yaratan da yönetimlerin ta kendisi idi. Hakem tarafından bicildigimiz maçlarda hiçbir yönetici konuşmazken onur çıkıp konuşmak zorunda kalıyordu. Şike konusunda tek bir yönetici eski-ye i ağzını acmazken onur konusmak zorunda kalıyordu.
    Bu kadar yük bir futbolcuya verilmez, verilirse bir süre sonra kendini takımın sahibi gibi görmeye başlar ister istemez.

Ha ben onuru hep tek başına şikebahçeyi sampiyonluktan etmesiyle hatırlayacağım, yeri ayrıdır başkadır. Bana göre de efsanedir
    aynen renktaş. onur'un bir kısım taraftarımızdan gördüğü muamele beni üzen bir durum. insta dan takip ediyorum kendisini bir olumsuz tavrını görmedim trabzonspor a veya yönetime hatta her maçını bir taraftar gibi takip de. ünal hoca ya sitemi vardı birtek ondan sonra ünal hoca yürüdü gitti zaten

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pazartesi FIFA'ya başvuru yapıcam demişti başkan ne oldu sesi soluğu çıkmıyor? Çıkıp siyaset engelledi diyemiyor mu
      Böyle olacagini zaten hepimiz bilmiyormuyduk.

Yorum

• ya açiklama yapmisiz basvurmusuz, yoksa yanlis mi anladim ?
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Spor bakanının tepkisine bakılacak olursa,siyasetin haberi yok bu olaydan. O zaman niye günahını alıyorsunuz bilmeden etmeden adamın. Özür dileyin şimdi.

Yorum

• uefa resmi sitesinden türkiye de şike yapıldığını onaylamış. daha neyi bekliyorsunuz?
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Spor bakanının tepkisine bakılacak olursa,siyasetin haberi yok bu olaydan. O zaman niye günahını alıyorsunuz bilmeden etmeden adamın. Özür dileyin şimdi.
              Ya ne özrü, at çamuru dön git. Boş konuşana kimse sen ne yapıyorsun demiyor nasıl olsa.

Yorum

• İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kulüp asla Eskişehir, Bursa seviyelerine düşmez. Paylaştığım videoda Usta bir şeyden bahsediyor. O bahsettiği vasatlık bugün en büyük Usta savunucuları tarafından Ağaoğlu'na yapılıyor. Hiçbiri babamın oğlu değil, olsa da fark etmez. Doğruya doğru, yanlışa yanlış... Aslında ben burada Usta da överim, övülecek işler de yaptı ama Usta fanboyları bunu hak etmiyor.

Üç sezondur öyle ya da böyle zirveye oynuyorsun, heyecanlısın, bir planın parçasısın. En hafif tabirle taraftarımızın büyük bir kısmı nankörlük içinde şu an. 15 milyon euro maaş bütçesiyle üç sezondur zirveye oynuyorsun. 03-04/04-05 ve 9-10/10-11/11-12 harici ben böyle bir dönem hatırlamıyorum. Hatırlayan beri gelsin.

2005 sonrası berbat bir dönem yaşadık. 2011 sonrası berbat bir dönem yaşadık. Böyle giderse yine yaşayacağız.

Trabzonspor taraftarı dönüp bir kendine, kulübüne bakacak. Ben kimim, biz kimiz, kimlere karşı hangi imkanlarla neler yapmaya çalışıyoruz diye bir soracak. Bizim taraftara baksan 50 yılın 48'inden şampiyon olmuşuz da bu sezon b*ka sarmış işler.

Halı sahaya 14 adam topla desen akşam 2 kişi eksik diye mesaj atacak adamlar koca koca herifler hakkında MAÇ SATTI diyor. Utanmıyor da hiç. Madem senin kulübünün yöneticisi maç satıyor destekleme kardeşim o kulübü, ya da git tesisleri bas hesap sor nasıl maç satarsınız diye? Klavyeden konuşuyor herkes.

Şöyle bir şey sorayım herkese. En kötü başkan desem, bir çok kişi IHO der muhtemelen. IHO'nun Trabzonsporluluğundan şüphesi olan var mı aramızda? Benim yok şahsen. Herkes bu kulüp için 'kendince' doğru bildiği yoldan bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kimisi doğru kimisi yanlış yapıyor ama biraz mantıklı olmak lazım.

Bu yönetim konusunda düşüncem sabit. Pandemi işi aksattı biraz ama genel kurul yapılır, varsa camiayı ikna eden yeni biri seçimi kazanır. Onu da elimizden geldiğince destekleriz. Ben o gün çıkıp mesela 'yaaaaa Ağaoğlu şöyle şöyle bla bla bla' konuşmam. Ama bu kafa devam ettiği sürece başkanın kim olduğunun pek önemi yok. Yenisi gelecek, 8 artısının yanında 2 eksisini masaya koyup carlayacağız yine.

Bunun sebebi de Trabzonspor'un aşırı büyüyen küçük bir kulüp olması. Trabzonspor, Trabzon şehrine de taraftarına da büyük geliyor. Yeni nesil bir tık daha iyi bu konuda, inşallah düzelecek.
                Ellerine Sağlık Dostum! Cok sevdim bu yazıyı gerçekten müthiş.

Kimlerle savaştığımızı unutuyor herkes.
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Pazartesi FIFA'ya başvuru yapıcam demişti başkan ne oldu sesi soluğu çıkmıyor? Çıkıp siyaset engelledi diyemiyor mu
                  İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hakikaten ne oldu o iş ya. Başkan kuru sıkı mı attı yoksa??
                  İlk olarak Gurbetçi_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Böyle olacagini zaten hepimiz bilmiyormuyduk.
                  Özür dilemek de bir erdemdir Beyler [emoji4]
                  *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                  ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• 10 gün hak mahrumiyeti almış,Cnn alt yazı geçti.
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Erdoğan Türkiye'sinde herhangi bir kurumun bağımsız kararlar alması mümkün değil bunu bi kere tatlı su trabzonsporluları beyninin bi köşesine sabitlenmiş mesaj gibi monte etsin..

Bakın gördünüz mü Ağaoğlu çok delikanlı adam Erdoğan'ı ve şürekasını bile tınlamıyor çatır çatır FİFA'YA başvuruyor hani bağımsız değildi şeklinde veryansın ederek başkanın muhaliflerine kıt aklıyla laf soktuğunu ve başkanı pakladığını zanneden aklıevveller kulübün FİFA ile ilgili açıklamasının içeriğini okumamışa benziyor..Açıklamanın içeriğinde TFF kurullarının bağımsız bir şekilde karar alamadığını ve bu kararların gerekçelendirilmediğinden dem vurulurken bunu kanıtlamak için topu taca atıp Erdoğan TBMM'sinin dandik bir kurulunun kararına atıfta bulunuyor..Yani Ağaoğlu diyor ki bizim söylediklerimizin hepsini siyasetçiler de vurguluyor dolayısıyla biz haklıyız..Öyle bir gündem oluşturuluyor ki öyle bir algı yaratılıyor ki sanırsın Ağaoğlu "siyasilere rağmen" birtakım kararlar alıyor ve ilgili merciilere başvuruyor..FİFA'ya yaptığın başvuruda bile siyasilere şirin gözükmek için siyasi bir kurulun henüz alıp alınmadığı belli olmayan kararını kanıt olarak sunuyorsun..Buna ne gerek var sayın başkan?

Bir kurumun bağımsızlığını sorgulaman için ortaya mantıklı argümanlar net doneler koyman lazım..Ben sana birincisini söyliyeyim sevgili başkan yarım ağızla tornistan yaparak olmaz bu işler..Gidersin FİFA'ya dersin ki benim kulübümün bulunduğu lig organizasyonunda TFF başkanı rakibimin kongre üyesi...TFF'nin pfdk tahkim etik kurulu gibi ilgili birimleri de kulüplerin amigoluğuna soyunan birtakım hukukçulardan oluşuyor..Hepsinin ismini cismini kariyerini FİFA kriterlerinin aksine aldıkları kararları dosyalayıp FiFA'ya gönderirsin..Altına da not düşersin TFF başkanları seçimle değil atamayla iş başına geliyor cesaretin varsa da altına atayanın ismini yazarsın..Türk futbolunu bir spor adamı değil müteahit/inşaat mühendisi veya siyasetçi yönetiyor demek çok mu zor..

Bir diğer konu gene ilgili açıklamada kulüpler birliğinin desteğini aldım diyor Ağaoğlu..Çok komiksin Ağaoğlu..

Bizim başkan gemicidir tornistan kavramını iyi bilir..İşin gücün tornistan başkan..İşin gücün U dönüşü..Daha geçen gün bjknin çingene başkanından küsküyü yiyip sonra da adama telefonda yanlış anlaşıldım diyen adamsın..Yabancı serbestliğinin kısıtlanması konusunda da tornistana yatmıştın..Borcu azalttık dediğin günden 1 ay sonra mali raporlarda borcun yükseldiğini görünce de çıtını çıkaramamıştın..

Daha önce de yazdığım gibi Türk futbolunu kurtarmak sana kalmadı..Senin görevin Trabzonspor'u şampiyon yapmak..Her açıklamanda falso var..U dönüşü yapacaksan tornistana yatacaksan hiç konuşma daha iyi..Yakışmıyor..
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Tatlı su anarşisti, kendini devrimci zanneden, ağzından Troçki'yi falan eksik etmeyen bir eleman vardı. Yanımda 'kaos istiyorum' demişti de ağzının ortasına bir tokat atıp al sana kaos demiştim. Gözleri dolu dolu, kıçına baka baka gitmişti. Aklıma geldi.

Heyecanlı gençler var, yaşları genç, yaşları genç değilse beyin yaşları genç, bazı konularda da sonuna kadar haklılar ama işerin nasıl yürüdüğünü öğrenecekler.
                        En son jönts tarafından düzenlendi; 10.03.2021, 16:50.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Spor bakanının tepkisine bakılacak olursa,siyasetin haberi yok bu olaydan. O zaman niye günahını alıyorsunuz bilmeden etmeden adamın. Özür dileyin şimdi.
                          Spor bakanı ne demiş acaba bahsedebilir misiniz ?

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Özür dilemek de bir erdemdir Beyler [emoji4]
                            Ben ironi yapmıştım arkadaşa istinaden.

başkanı yerden yere vurduk hakkını da verdik. Fakat dediğim gibi Trabzonspor tarihindeki en güzel eylemi yapmıştır. Saygılr.

Yorum

• Yok yav Besiktas sike yapmamistir, Senol hocam oyle diyor.

Yorum

• Spor bakanı bayağı darlanmis yanlız. Ulan anasını ya iyi ne edelim oturup Sesimiz çıkmasın mi. Birde domalalim isterlerse.. Bence bu devam etmeli böyle sopayı göstermek lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X