İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Üç sezondur öyle ya da böyle zirveye oynuyorsun, heyecanlısın, bir planın parçasısın. En hafif tabirle taraftarımızın büyük bir kısmı nankörlük içinde şu an. 15 milyon euro maaş bütçesiyle üç sezondur zirveye oynuyorsun. 03-04/04-05 ve 9-10/10-11/11-12 harici ben böyle bir dönem hatırlamıyorum. Hatırlayan beri gelsin.
2005 sonrası berbat bir dönem yaşadık. 2011 sonrası berbat bir dönem yaşadık. Böyle giderse yine yaşayacağız.
Trabzonspor taraftarı dönüp bir kendine, kulübüne bakacak. Ben kimim, biz kimiz, kimlere karşı hangi imkanlarla neler yapmaya çalışıyoruz diye bir soracak. Bizim taraftara baksan 50 yılın 48'inden şampiyon olmuşuz da bu sezon b*ka sarmış işler.
Halı sahaya 14 adam topla desen akşam 2 kişi eksik diye mesaj atacak adamlar koca koca herifler hakkında MAÇ SATTI diyor. Utanmıyor da hiç. Madem senin kulübünün yöneticisi maç satıyor destekleme kardeşim o kulübü, ya da git tesisleri bas hesap sor nasıl maç satarsınız diye? Klavyeden konuşuyor herkes.
Şöyle bir şey sorayım herkese. En kötü başkan desem, bir çok kişi IHO der muhtemelen. IHO'nun Trabzonsporluluğundan şüphesi olan var mı aramızda? Benim yok şahsen. Herkes bu kulüp için 'kendince' doğru bildiği yoldan bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kimisi doğru kimisi yanlış yapıyor ama biraz mantıklı olmak lazım.
Bu yönetim konusunda düşüncem sabit. Pandemi işi aksattı biraz ama genel kurul yapılır, varsa camiayı ikna eden yeni biri seçimi kazanır. Onu da elimizden geldiğince destekleriz. Ben o gün çıkıp mesela 'yaaaaa Ağaoğlu şöyle şöyle bla bla bla' konuşmam. Ama bu kafa devam ettiği sürece başkanın kim olduğunun pek önemi yok. Yenisi gelecek, 8 artısının yanında 2 eksisini masaya koyup carlayacağız yine.
Bunun sebebi de Trabzonspor'un aşırı büyüyen küçük bir kulüp olması. Trabzonspor, Trabzon şehrine de taraftarına da büyük geliyor. Yeni nesil bir tık daha iyi bu konuda, inşallah düzelecek.
Yorum