Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak imkansiz. Onurun bir sucunu gormedim. Bir gariplik var.
O da bir patlama yaşayıp taraftara oyundan çıkarken o hareketi yaptı diye yorumlandı
Tabi içeriği bilmiyoruz
Kimse doğruları söylemiyor herkes işine geldiği gibi olayi aktarıyor
Kulüp hele taraftarın bu kadar sahiplendiği kulüp biraz da şeffaf yönetilmeli.
Diğer türlü bir deli laf atıyor kirk akıllı çıkaramıyor.
Örneğin Erdal hoş Rıza Çalımbay zamanında onurun konyaya maça gitmediğini söyleyip durdu hem de defalarca. Onur en son Erdal Hoş'u aramış ve tribünde oldugunu kadroya alınmadigini soylemis. Erdil hoş bunun üzerine canlı yayında özür diledi.
Bu taşı kuyuya atan ya kötü niyetli ki bana göre öyle. Ya da çok safEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 09.03.2021, 01:00.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhtemelen hocaya 'sen kimsin?' çektiler. Hiçbir bilgim yok, tamamen fikir.
Bu şekilde çözüm bulundu.
Sorloth telefonlara çıkmıyor hikayesine benziyorNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak imkansiz. Onurun bir sucunu gormedim. Bir gariplik var.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Örneğin Erdal hoş Rıza Çalımbay zamanında onurun konyaya maça gitmediğini söyleyip durdu hem de defalarca. Onur en son Erdal Hoş'u aramış ve tribünde oldugunu kadroya alınmadigini soylemis. Erdil hoş bunun üzerine canlı yayında özür diledi.
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim fikrim de, çok fazla para alıyorlardı bir şekilde gönderilmeleri gerekiyordu
Sorloth telefonlara çıkmıyor hikayesine benziyor
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildiEdit
Onurun çok hatası olmuştur. Totti gibi yonetimden biri gibi davranmaya başlamıştı. Ancak bu boşluğu yaratan da yönetimlerin ta kendisi idi. Hakem tarafından bicildigimiz maçlarda hiçbir yönetici konuşmazken onur çıkıp konuşmak zorunda kalıyordu. Şike konusunda tek bir yönetici eski-ye i ağzını acmazken onur konusmak zorunda kalıyordu.
Bu kadar yük bir futbolcuya verilmez, verilirse bir süre sonra kendini takımın sahibi gibi görmeye başlar ister istemez.
Ha ben onuru hep tek başına şikebahçeyi sampiyonluktan etmesiyle hatırlayacağım, yeri ayrıdır başkadır. Bana göre de efsanedirEn son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 09.03.2021, 01:13.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana göre daha medeni şekilde ikisi ile de vedalasilabilirdi.
Onurun çok hatası olmuştur. Totti gibi yonetimden biri gibi davranmaya başlamıştı. Ancak bu boşluğu yaratan da yönetimlerin ta kendisi idi. Hakem tarafından bicildigimiz maçlarda hiçbir yönetici konuşmazken onur çıkıp konuşmak zorunda kalıyordu. Şike konusunda tek bir yönetici eski-ye i ağzını acmazken onur konusmak zorunda kalıyordu.
Bu kadar yük bir futbolcuya verilmez, verilirse bir süre sonra kendini takımın sahibi gibi görmeye başlar ister istemez.
Ha ben onuru hep tek başına şikebahçeyi sampiyonluktan etmesiyle hatırlayacağım, yeri ayrıdır başkadır. Bana göre de efsanedir
Alex-Sergen-Volkan-Belöz klüplerinde daha fazlasını yaptı, kimi kovuldu ama itibarsızlaştırılmadılar.
ONURUMUZSUN...Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim fikrim de, çok fazla para alıyorlardı bir şekilde gönderilmeleri gerekiyordu
Sorloth telefonlara çıkmıyor hikayesine benziyor
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson 1 yılda yaptıklarıyla ortalığın içine etmiştir.
hele ki sezon başında newton gibi bir adama güvenip aldırdığı oyuncular takımı sabote etti.
bana göre newton menajer şirketleri ile çalışıp paraları cebine attı takımı da batırdı.trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazartesi FIFA'ya başvuru yapıcam demişti başkan ne oldu sesi soluğu çıkmıyor? Çıkıp siyaset engelledi diyemiyor mu
Yorum
-
En son jönts tarafından düzenlendi; 09.03.2021, 22:43.
Yorum
-
İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePazartesi FIFA'ya başvuru yapıcam demişti başkan ne oldu sesi soluğu çıkmıyor? Çıkıp siyaset engelledi diyemiyor mu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum