Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak greenmile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim milletimiz hükümetlerle DEVLETİ her zaman birbirine karıştırmıştır.Hak aramak devlete karşı gelmek değildir.Bu hak arayışı yapanlarda terörist değildir.Nasıl bir milliyetçilik anlayışı yerleşmişse kafalara hak arayana hemen ararşist ya da terörist damgasıyla yaftalamaya can atıyorlar.
    Dediğinizde haklısınız ama şunu da eklemek lazım; Fenerbahçe tam da o bahsettiğiniz “devletin” resmî takımıdır.

Yorum

• İlk olarak greenmile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim milletimiz hükümetlerle DEVLETİ her zaman birbirine karıştırmıştır.Hak aramak devlete karşı gelmek değildir.Bu hak arayışı yapanlarda terörist değildir.Nasıl bir milliyetçilik anlayışı yerleşmişse kafalara hak arayana hemen ararşist ya da terörist damgasıyla yaftalamaya can atıyorlar.
      İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dediğinizde haklısınız ama şunu da eklemek lazım; Fenerbahçe tam da o bahsettiğiniz “devletin” resmî takımıdır.
      Devletin resmi takımı olmaz siyasilerin oy kaygısı olur.Taraftarı çok olanın oy rantıda çok olur.Yoksa gecenin bir yarısı birleşip kanun çıkarmazlardı.Ben ona kızmam kızdığım şey bunca yaşanılana rağmen bir dik duruş gösterilmemiş olması.Ben Trabzonlu değilim ve her yerde de söylerim bu şike sürecinde Trabzon halkı davasını satmıştır biraz ağır oldu kusuruma bakma renkdaşım.
      En son Attila Durmuş tarafından düzenlendi; 15.02.2021, 23:17.
      TRABZONSPOR
      Mustafa Kemal ATATÜRK
      NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
      ŞAMPİYON

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dediğini dinlemeyen, hukuk mücadelene saygı duymayan, çürümüşlüğün her kademesine sirayet ettiği kurumların ilgisini çekip harekete geçirebilmek için gelen "eabi çözüm çok basitti yea" önerisinin ligden çekilerek kendini yakmak olması en kibar tabirle.. "saflık".

Bunun avukatların yetersizliği, şehrin omurgasızlığı, stkların verimsizliği gibi medeni ülke problemleriyle alakası yok. Köhnemiş kurumlarla kendi anladıkları döviz kuru üzerinden konuşacaktık, bu iş hemen hallolacaktı. Buna UEFA da dahil.
        ilk cümleyi çözemedim kafam karisti
        ikinci cümlende içim acidi, o kadar tartisiliyor yazilip çiziliyor burada ama sanirim en kisa ve en kesin çözüm oydu...
        yalniz su da var, yâhu bizim verdigimizi 2 katini verirdi/verdi fb, o nasil olacak ? :-/
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hukuki mücadele böyle olmaz
          şike soruşturması açılan takımla ligin başladığı bir yerde hukuktan söz edilmez. Örneğin idari personele soruşturma açıldığında merkez alınır ki aynı anda işine devam etmesin. Burada analaşamadığımız nokta şike yapılmasının, şike ile hak gaspının ligden çekilmekten (otomatik küme düşürülmekten) ben daha kötü görüyorum.
          Siz de diyorsunuz ki kulübün kapısına kilit vurulmasın devam etsin biz sahada kalalım öyle müsade edelim.
          Öyle mücadele edersen de kimse seni kaale almaz.
          Ya ligi erteleyeceklerdi, ya da şikede adı geçen takımları ligden çekeceklerdi. Hiçbir şey olmamış gibi davrandılar, bizi de ligde kalmaya ikna ederek meşruiyet sağladılar

Şu an o reaksiyon verilmediği için geçenseneki şampiyonluk avucunun içinden çalındı
          2011 sarı öküzdü, gitti TS de bitti.

Taraftar olarak birbirimizi germeye gerek yok tekrar diyorum, maç kazanalım sevinelim şampiyonluk şampiyonluk beklemeyelim.
          Uluslararasın tahkim görmüş bir yakınınız varsa rica edin, kimsenin paylaşmayacağı detayları kayıt dışı olarak anlatsın. Yaptırım gücü olmayan tüm üst mahkemelerce haklı bulunup yürütmeden sorumlu hiçbir kuruma laf dinletememizin sebebi budur. Koç ailesi müdahil olmasaydı kupa bizdeydi, bu kadar basit. Biz bu işi bizim için çözecek Avrupalılarla anlaştık, adamlar direkt kaynağa bağlandılar.

Ligden çekilme hülyasına bu kadar takılı kalmadan önce şunu sormamız lazım önce: "68 ruhuyla" mücadele edip çözüme kavuşturabildiğimiz tek bir olay dahi mevcut mudur? Öte yandan istifa bireysel tepkidir, kurumlar istifa edemez. Sahada temiz mücadele ederken kapılar arkasında da hakkım yenilmesin diye gereken tüm lobi faaliyetlerinde bulunsun diye yönetici seçiyorum ben. Getirisinin imkasız olması bir yana, %99 başarı şansı olsa dahi çocuksu bir tepki için kimsenin benim takımımı lağvetmeye hakkı bulunmuyor.

Trabzonspor şampiyon olur ama önce "abi bizi şampiyon yapmazlar" kompleksinden kurtulmak lazım.
          Naber?

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ooo Cenkhan ilk kez şaşırttın-ilk kez sana katılıyorum, ilginç...

Normalde manipüle ederdin, direk yazmışsın, dubakalım...

Luiz de gaza gelmiş sağa sola mala davara dalmış, sokak ne de güzel gözünde, anarşi, sanki sonrasında parlatılan ama arkada uyuşturucu kaçıran che veya castro gelmeyecek, başka kta olmayacak gibi...

BİR TEK ÖRNEK VEREBİLİR MİSİN ANARŞİ SONRASI reel olarak halkının mutlu olduğu(sömürülüp aç kalmadığı) bir ülke, TEK ÖRNEK!!!
            Senin metodunu uyguladım, hakikaten işe yarıyormuş; gözleri biraz kıstığında tüm olayların arkasındaki gizli eli görüyormuş insan.
            Naber?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilk cümleyi çözemedim kafam karisti
              ikinci cümlende içim acidi, o kadar tartisiliyor yazilip çiziliyor burada ama sanirim en kisa ve en kesin çözüm oydu...
              yalniz su da var, yâhu bizim verdigimizi 2 katini verirdi/verdi fb, o nasil olacak ? :-/
              Mekanın kadrolu "evde anarşist, sokakta pleb" ergenine cevaben yazacakken kırmak istemediğim birinin de aynı şeye inandığını görünce kibar notada bırakmak durumunda kaldım.

Diğer konuya gelirsek, şöyle olacaktı, öncelikle önünü alacaktık. Federasyonun son 3 başkanı Fenerbahçe başkan adayı, milli piyangonun sahibi ve dünür, ilgili dönemde fenerbahçe 2. başkanlığı yapmış adam. 2011'den sonra şike yapıldığı ortaya çıkan herhangi bir sezon olsaydı biz yine kupayı alamazdık. Gereken yere önem göstemiyoruz çünkü. Uefa'ya gelince, olayın ancak öyle çözülebileceğini fark etmiş olsaydık biz de verirdik, sorun olmazdı.
              Naber?

Yorum

• Yaşı ufaklar hatırlamayabilir Akp (ki o zaman bu kadar güçlü değildi) Özkan sunerin tepki koyup istifa etmesinden sonra Trabzon belediyesini kaybetmişti. Çünkü Trabzon halkı reise karşı Trabzonspor’u seçmişti. Geçen süre içerisinde ezici sonuçla mağlubiyetler yaşansaydı o kupa Trabzon’a gelirdi. Trabzonsporlular maalesef birlik olamadı.

Yorum

• Dediğim gibi, SEn DAVADAN VAZGEÇMEZSEN, önce tenkid ederler (ettiler )sonra taklid ederler (ettiler) ve en son takip ederler(takip başladı):

Cem Küçük: Fırat Aydınus feöcüdür:

Neden böyledir? 3 büyütülmüş ahlaksız çete, KIZKARDEŞTİR, bir süre sonra birbirine düşer, bu yıl gibi...
                  Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Cem küçük denilen adam derin devletin kullandığı bir maşadır. Rasim gibi karısı gibi. Şimdi böyle konuşuyor yarın başka konuşur. Ciddiye alınacak biri değil. işin ilginç yanı bunlar her çeşit programa da çıkıyorlar. İktidarin borazanlığını yapmak için.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cem küçük denilen adam derin devletin kullandığı bir maşadır. Rasim gibi karısı gibi. Şimdi böyle konuşuyor yarın başka konuşur. Ciddiye alınacak biri değil. işin ilginç yanı bunlar her çeşit programa da çıkıyorlar. İktidarin borazanlığını yapmak için.
                      Sevgili dostum bunların alayının (parti ayırmaksızın) it kopuk tasmalı olduğunu ben en az 5 yıldır yazıyorum. Kimisi sağ kimisi sol partiye toz kondurmayacak arkadaşlarımız var, HAYIR...

Şikede HER PARTİ bir araya geldi, ucu SİYASİ PİSLİĞE dokunan her işte HEPSİ BERABER...

Cem küçüğe gelince, ekrandaki herkes kadar yavşak-yavşak olmasa ekrana almazlar (YİNELİYORUM SAĞ SOL HEPSİ AYNI) ama bize ne köpekliğinden, işimize gelen açıklamasını alalım-kullanalım, SAF GİBİ SAVAŞI tek başımıza yapmayalım...
                      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fenerbahçe asla o bahsedilen gölge/asıl devletin takımı olamaz.. Fenerbahçe o devletin içine çöreklenen köstebeklerle iş birliği yaptığı dönemlerde hep devletin aleyhine başka ülkelere çalışan ajanlarja yönetildi.. şu anda da hükümetin desteklediği ali Koç un yönettiği ve yine Koç vasıtasıyla küresel güçlere bağlı asli devlete ihanet eden/ettiğini düşündüğüm bir yapı tarafından yönetiliyor... Erdoğan hem bu yapıyla karşı karşıya gelmemek hem de taraftardan dolayı (oy kaybı) feneri sahipleniyor görünüyor..ben fenerin onun umrunda olduğunu düşünmüyorum o gücünü sultasını korumanın peşinde daima.. Aziz Yıldırım’ın elinden kulübü fetöcüler almaya çalışılrken kendisi araya girip kendi sahip olmak istedi ama küresel odaklar onun kardeşine kulübü yedirmedi. Zaten şike davasına önce destek vermesi bu nedenle idi feneri ele geçirmek.. sonra fetöyle papaz oldu olay beka meselesine dönüştü fetöyü devletin içinden temizlese de (tam olarak olmasa da: ki bunu ona o ima ettiğiniz devletin kendisi yaptırdı) feneri yine ele geçiremedi.. Fener yine fetöye verilen görev gibi küresel gücün (devlet düşmanı) ali Koç a emanet edildi.. Rıdvan da Erdoğan’ı etkileyen sözde Fener taraftarı asıl amacı fetö vari güçlere hizmet etmek olan adam taraftarlık ayağıyla Erdoğan I kardeşini etkiledi.. Fener asıl devletin takımı olsa 11. Başkanı idam edilmezdi.. olayların biraz derin geçmişine ve tarihine bakalım.. bu ülkede fenerin başkanı Atatürk gibi kurucu lidere suikasten idam edildi sorsan en büyük Atatürkçüler Fenerliler ve kulüpleridir hadi ordan buna güleriz sadece biz unutmayanlar ve hakikatin farkında olanlar.. o nedenle Fener ve Galatasaray kuruluş amaçları bahsettiğiniz o asli devlete İhanet için kurulmuş şer odaklarıdır.. BJK yi Süleyman’a Seba dönemiyle onlardan ayırmak gerekiyor asli devletin desteklediği takım onlardı bir zamanlar MİT Ten dolayı ama Serdar bilgili Rahmi Koç İnan Kıraç tan sonra onlar da o küresel sermayenin hizmetinde... bu ülkede bu üç İstanbul takımı tam da bunun için destekleniyor o şer odaklarına ihanet şebekelerine hizmet ettikleri için.. siz bakmayın özdemirler çebilerin orada yer aldığına onlar da ticari çıkarlar dengeler için oraya konur ki yerlilik mesajı verilir.. bu ülkede o üç spor kulübü ana sermayeyi küresel güçlere peşkeş çeken bir ekip tarafından idare edilir yoksa akıllı bir kulüp yüzlerce aptal transfer yapar kara para aklama Makinesidir o üç takım.. şike sürecinde hatırlayanlar bilir Aziz yıldırım ilk elde feötü liderinin bu işin içinde olmadığını söyledi ima etti bizzat Erdoğan tarafından bu operasyonların desteklediği kendisine fetöcü bürokratlar kanalıyla da iletildi gösterildi evet kısmen doğruydu ama az önce belirttiğim gibi küresel güç diğer iki kulübü idare ederken fenere bir türlü hakim olamıyordu ali Koçu yönetime sokmalarına rağmen Aziz ali koçu uzak tutuyordu her şeyden. Ama ihanet şebekesi o küresel sermaye güçleri fetöcü bürokratlar da o güce çalıştığı için (Aziz yıldırım bunun darbe sayesinde farkına vardı) Azize suç üstü yapıp rezil rüsva ettiler ve bu süreçte ali Koç un bu işlerde adı bile geçmedi çok ilginç gelmiyor mu size ali Koç sizce bu işlerin içinde yani şikede bir futbolcuyu da mı ayarlamadı acaba.. o güç fetöye ali koçu bulaştırma diye talimat vermişti zaten.. ama Aziz yıldırım ilk başta Erdoğan’a bilenirken darbeyle birlikte her şey tersine döndü fetö her şeyin müsebbibi oldu.. biz de yuttuk tabi yersen.. kulübü ali aydınlar yönetecekken o güç ali aydınları bile engelledi.. sonra ali koça kulüp teslim edilerek asıl amaca fetöcüler kullanılarak ulaşıldı.. Aziz yıldırım bir iki karşı çıksa da hiçbir şey yokmuş gibi her şeyi kabullendi torun torba seviyor Aziz yıldırım gibi adam nato mütehadddi ilginç değil mi sizce.. o da gerçeğin ayırdına sonra vardı belki öncesinde vardı işine gelmiyordu.. sonuç olarak bu üç İstanbul kulübü inan Kıraç’ın başkanlığında Rahmi Koç ali koç vs üyeler tarafından o bahsettiğim ihanet odağı güç tarafından yönetiliyor.. o dönem Lütfi Arıboğan ismini iyi hatırlayın o da sporda TFF de o güce hizmet eden ihanet şebekesinin bir odağı kayın pederine iyi bakın.. diyeceğim o dur ki bu kulüpler asıl devletin kulüpleri değildir bu üç kulüp masonik sermayeden ihanet şebekesinin kulüpleridir bu kulüplere giren ve Ticaretle parayla oynayan yöneticilerin çoğunluğu da o güce göbekten bağladır.. şahenkler, ipekler, ülker grubu vs.. gerçekten çok uzakta değil bakmasını ve görmesini bilene..

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu!

[MENTION=31307]bilgehan[/MENTION], uzun uzun yazmışsınız. Yazdıklarınızın içinde katıldığım ve katılmadığım yerler var. Komplo teorilerine pek inanmam. Benim FB devletin resmî takımıdır sözümden kastım askerlerin, devlet yöneticilerin, iş adamlarının çoğu fblidir kastıydı. Sanırım Devlet erkaninin fbli olmasının nedeni Atatürk’ün fbli oluşu veya olduğunu iddia etmeleri.

Yorum

• Hükümet ve Ali Koç birbirini mi destekliyormuş?
                            Bak bunu da şimdi duydum.
                            Hem fikren, hem de uluslararası ilişkiler açısından bayağı çekişme halinde bu iki kutup.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hükümet ve Ali Koç birbirini mi destekliyormuş?
                              Bak bunu da şimdi duydum.
                              Hem fikren, hem de uluslararası ilişkiler açısından bayağı çekişme halinde bu iki kutup.
                              Devlet, Sermaye ve Kapitalizm. Bunlar ne kadar zıt kutuplar olsada hep ortak noktaları ve paydaşları vardır : PARA .Daha 1 ay önce köşkte toplandılar
                              trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Devlet, Sermaye ve Kapitalizm. Bunlar ne kadar zıt kutuplar olsada hep ortak noktaları ve paydaşları vardır : PARA .Daha 1 ay önce köşkte toplandılar
                                İktidar ve muhalefet de toplanıyor ama birliktelikleri yok.
                                Hitler de Stalin ile görüştü ama zıt kutuptaydılar.
                                Toplantı yapmaları farklı tarafta oldukları gerçeğini değiştirmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X