Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu varsayımı neye dayanarak yapıyorsunuz?
    Devlet, hem de her unsuru ile devlet, hangi tarafta yer alacağını kanun değiştirirken gösterdi.
    Senin TFF yürüyüşünde çay tv dışında muhabir yoktu.
    Hangi devlet seninle masaya oturup sana kupa verecekti.

2 maç üst üste maça çıkmadığın zaman zaten otomatik olarka küme düşüyorsun.

Kupanın sana verilmesi için Fener'in küme düşürülmesi gerekiyordu.
    Senin düşmene mi onların düşmesine mi gözlerini kapatırlar??

Ses çıkarmamak nasıl birşey sizin oralarda?
    Şehrin o günkü nüfusunun %30 u sokağa indi.
    Her mahkemeye başvuruldu.

Ayırt edemediğiniz şu;
    Biz ses çıkardık. Çıkardık da bizi dinlemediler.
    Dünyayı yaksaydınız da dinlenmeyecekti.
    Meselenin temeline fetö damgası vurulduğu anda o iş zaten sonsuza dek kapandı.

Halen daha "ses çıkarsaydık" kupayı bize vereceklerdi diyorsunuz.
    Nasıl bir ses çıkaracaktınız?
    Sokağı mı yakacaktınız?
    Çıktık sokağa, Trabzon'da Ankara'da...

Bir yerlerimizi de yırtsak bu kadar duyacaklardı.

Bu mevzu, bütün dikkatimizi, konstantrasyonumuzu, enerjimizi emdi.
    Hacıosmanoğlu gibi bir faciayı kulübün başına seçmemize sebep oldu.

Yapacak birşey olsaydı, emin olun herkes kadar ben de adalet istiyorum.
    Elimizden geleni yaptık, dinlemediler.
    Dinlemeyecekler de!

Ayrıca devlet senin borcunu niye düşünsün?
    Sadece mevcut borçların değil, hali hazırda sözleşmelerinden dolayı oyunculara ve diğer profosyonellere olan borçların!!!
    Devlet niye düşünecek anlamadım ki!

Her aklına esenin borcu devlete takabileceğini mi düşünüyorsunuz?

Tüm futbol kulüpleri olunca devlet yardım etti.
    Sadece biz böyle birşey yaparsak başımıza ne geleceğini zaten o dönem bildirmişlerdir.
    Mehmet abi bu varsayımı 2011-2012 sezonunda playoff u getiren, gerekirse 5 yıl gitmeyiz diyen ve en sonunda da bu sene küme düşmeyi kaldıran devlet yaklaşımından çıkarıyorum. Buna ek olarak defalarda 3 küçüklerin vergi borcunu affeden kişiye özel yasayı bir gecede değiştiren devlet yaklaşımından çıkarıyorum.

Temelde argümanınızda hatalı olan taraflar var. Tepki meselesinde hatalı değilsiniz ama zamanlama meselesinde hatalısınız. şike yürüyüşleri 3 temmuz sürecinden ne zaman sonra yapıldı sorusuna verilecek cevap aylar hatta yıllar sonra olacaktır. Böyle tepki olmaz, tepki ligi playoffla ve şikecilerin olduğu bir şekilde başlatma kararı alındığında, uefa temsilcisini de araya katarak ben bu şartlarda lige katılmıyorum diyerek olur.
    şikeden dolayı geleceğin çalınmış şike yapan takıma ceza verilmiş onunla aynı ligde sezona başlamak camia olarak ağır gelmiyor, ama ligden çekilme yüzünden ligden düşürülme camiaya ağır geliyor. Bu cidden tepkisizlik örneği değil mi?

Şimdi senaryoyu şöyle düşünelim ligden çekildin bu şekilde ligi başlatacaklarını varsayamıyorum ne reis bu kadar güçlü zaman ne de feto oraya çıkmış (fotonun asıl ortaya çıkışı 2013), seni masaya oturtacak nasıl bir güç olacaktı? O zamanlar kamuoyu tamamen TS'nin yanındaydı, bu kamuoyu gücüne dayanarak devlet bizim hakkımızı nasıl olsa verir diye düşünerek TS'de başka bile doğru üzgün açıklama yapmadı, espriler dışında.
    Bu güvenle ligden çekilme akıllara bile gelmedi.
    Dünyanın hiçbir yerinde şike suçlaması devam ederken o takım lige başlatılmaz, ama biz bunu sineye çektik aynı ligde oynadık.
    Gerekirse gs yi bile tiftiflikleyip lige başlatmıycaktın bursayı vs.
    Bursa da ön eleme oynaması gerekiyordu çünkü.

Zamanında yapamadığın tüm hareketler sonra elini kolunu bağladı, rezillik üzerine rezillik oldu, şikebahçe çöplüğü kendi içinde kenetlendikçe kenetlendi ve bu günlere gelindi.

Bazı yorumları okudum sadri siyasetten bağımsız son başkandı diye, bi tarafımla bile gülemedim bu kadar kalibresiz bakış açısını TS bile haketmiyor. Bu sadriye tayyip dediki kes sessini o da kesti.
    Bu kadar siyaseten uzak sadri.

gelelim ligden çekilme argümanına
    seni küme düşürdüler
    dünya borcun var
    futbolculara ödenecek paralar da var
    eeee
    bana ne ben tüzel kişiliğim benim hakkımı vermiyor vermediğin gibi küme de düşürüyor üstüne üstlük borcumu ödememi istiyorsun. Ben yokum ki, sen yaptın sen ödediyebilirdin.
    İşte bunu diyecek güç şikecilerde vardı bizde yoktu.
    Hala yok.
    O zaman senin şampiyonluklarını çalmaya hakemlerle her maç katletmeye hakları var Mehmet abi.
    Tepki 3 yıl sonra (25 ocak 2014) 50 bin kişiyle Trabzon'da yürümekle olmaz. Bilmem kaç yıl sonra sahada topa vurmamakla olmaz. Bu gülünç bir şeydir. Bundan sonra taraftarın şu bilinçle maçları takip etmesi lazım.

Biz bu ligde şampiyon asla olamayız
    Büyük maçlardan birkaç tane kazansak da olur
    Avrupa ligine de arasıra gidersek annemizin kupası olan türkiye kupasını alırsak ne ala

Bu kadar.
    Birbirimizi kırmaya gerek yok.

Yazılacak çok şey var saygısızlık etmeden yazmaya devam ederim inşallah
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bazı yorumları okudum sadri siyasetten bağımsız son başkandı diye, bi tarafımla bile gülemedim bu kadar kalibresiz bakış açısını TS bile haketmiyor. Bu sadriye tayyip dediki kes sessini o da kesti.
      Bu kadar siyaseten uzak sadri.
      kalibresi cok yuksek arkadasim orada demek istenen seyi anladiktan sonra istedigin tarafinla gulebilirsin.sadri sener kongre uyelerinin ozgur iradeleriyle sectigi son baskandi.bu anlamda evet kendisi bizim sectigimiz son baskandi.sadri sener'in sike surecinde yapayalniz kalma nedenlerinden biri budur.sadri sener'den sonra gelen baskanlarin tamami(kendisini destekledigim agaoglu dahil) icazet alarak o goreve gelmislerdir.mevcut iklim ne zaman nasil degisir bilmiyorum ama boyle devam ettigi surece baskanlik makamina bizim isteyecegimiz kisinin gelmesi olanaksiz.icazet alabilen 2-3 aday onumuze koyulur oyle secim yapariz.secilenleri bosverin sadri sener'den sonra aday olanlarin profili size birsey anlatmiyorsa diyecek birsey yok.sadri sener zaten gucu yetmedigi icin,malum cevrelerden cok baski gordugu icin cekilmek zorunda kaldi.yoksa o donem degil sadri sener,ulkenin en muhalif adami baskan olmus olsa da birsey degismeyecekti.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugünkü iktidar muhalefette iken gene fenere tam destek verecek ama değil mi?
        Ben öyle düşünmüyorum.
        Farklı siyasi görüşler mevzuda farklı taraf tuttuğunda dediğine katılıyorum. İktidarda kimin olduğu kitlenin tepkisini değiştirir.

Fakat bu mevzuda sıkıntı hayatta ortak dili bulamayanlar, adaletsizlikte buluştular.

Uzamasında ne sakınca var . Konu içinde edebimizle konuştuktan sonra.
        Herkesin bir fikri var. Uymak zorunda, ikna etmek zorunda değiliz ki!
        bugun ulke insani hic olmadigi kadar siyasete cekilmis durumda.bundan en cok nasibini alan sehirlerin basinda trabzon geliyor.ben adim gibi eminim ki o donem iktidarda muhalefet olsaydi hakkimizi alma sansimiz daha yuksek olurdu.bunu muhalefetin durusuna bakarak soylemiyorum.onlarda kuvvetle muhtemel yine toplu bir sekilde karsimizda olurlardi ama sehir tepki vermekten cekinmezdi.en azindan hak aramanin devlete baskaldiri olmadigi bir duzende daha rahat hareket etme sansimiz olurdu.bu isin arkasinda siyaset var dendigi zaman otomatik olarak muhalefette onlarin tarafindaydi refleksi gelismis durumda.boyle konusarak vicdanlarini rahatlatmaya calisiyorlar.gercek olan sey siyaseti trabzonspor'a tercih etmeleridir.

surecin en basinda kamuoyundan uefa'sina kadar hersey lehimizeydi.sadece dik durmamiz yeterli olacakti.bunu yapabilmis olsaydik zamanla siyasiler uefa kararlarini uygulamak zorunda kalacaklardi.mehmet ali aydinlar bile sikeyi kabullenmis durumdaydi.ustune gesenin basinda sikecilerle surekli didisen unal aysal vardi.keza ayni sekilde bursanin rahmetli baskani yazici'da cok dik durmustu.onlari da kullanabilirdik.yapilabilecek cok sey vardi.asiri tepkisiz kaldik.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugun ulke insani hic olmadigi kadar siyasete cekilmis durumda.bundan en cok nasibini alan sehirlerin basinda trabzon geliyor.ben adim gibi eminim ki o donem iktidarda muhalefet olsaydi hakkimizi alma sansimiz daha yuksek olurdu.bunu muhalefetin durusuna bakarak soylemiyorum.onlarda kuvvetle muhtemel yine toplu bir sekilde karsimizda olurlardi ama sehir tepki vermekten cekinmezdi.en azindan hak aramanin devlete baskaldiri olmadigi bir duzende daha rahat hareket etme sansimiz olurdu.bu isin arkasinda siyaset var dendigi zaman otomatik olarak muhalefette onlarin tarafindaydi refleksi gelismis durumda.boyle konusarak vicdanlarini rahatlatmaya calisiyorlar.gercek olan sey siyaseti trabzonspor'a tercih etmeleridir.

surecin en basinda kamuoyundan uefa'sina kadar hersey lehimizeydi.sadece dik durmamiz yeterli olacakti.bunu yapabilmis olsaydik zamanla siyasiler uefa kararlarini uygulamak zorunda kalacaklardi.mehmet ali aydinlar bile sikeyi kabullenmis durumdaydi.ustune gesenin basinda sikecilerle surekli didisen unal aysal vardi.keza ayni sekilde bursanin rahmetli baskani yazici'da cok dik durmustu.onlari da kullanabilirdik.yapilabilecek cok sey vardi.asiri tepkisiz kaldik.
          Tepkisizlik, hukuki süreç normal rayında işlediği içindi.
          Eğer başlangıçta süreç gayri adil işleseydi o yürüyüş çok daha tesirli ve çok daha erken olurdu.

Eğer hukuki süreç lehimize devam ederken reaksiyor verseydik, bak hukuk lehine ilerlemesine rağmen hukukla iş yürütmek istemediği için sokağa iniyorlar, zaten her işleri kavga döğüş vs.vs. gibi her dönem dinlediğimiz saçmalıklar ile sindirilecektik.

Yani bu öyle bir iki ucu pisli değnek ki!!!

Başka türlü veya başka zamanda eli güçlü olanın çok hamlesi var. Elinde sürüsü ile enstrüman var.

O dönem ben de deliriyordum orayı basalım, burayı kıralım diye de...
          Bugün sakin kafa ile bakınca, bassan da kırsan da bu sefer neler neler deyip sindirilecektin.

Bu arada Sadri Şener'i bildiğin susturdular.
          Al şampiyonlar ligi ve geliri, gerisine çeneni kapat dediler.
          Onun da gücü bu kadardı!

Yorum

• Dediğini dinlemeyen, hukuk mücadelene saygı duymayan, çürümüşlüğün her kademesine sirayet ettiği kurumların ilgisini çekip harekete geçirebilmek için gelen "eabi çözüm çok basitti yea" önerisinin ligden çekilerek kendini yakmak olması en kibar tabirle.. "saflık".

Bunun avukatların yetersizliği, şehrin omurgasızlığı, stkların verimsizliği gibi medeni ülke problemleriyle alakası yok. Köhnemiş kurumlarla kendi anladıkları döviz kuru üzerinden konuşacaktık, bu iş hemen hallolacaktı. Buna UEFA da dahil.
            Naber?

Yorum

• Sokağa çıkmayalım ligden çekilmeyelim onu yapmayalım bunu yapmayalım biz güçsüsüz abi yav mıy mıy mıy mıy laflarla şike mücadelesini sürdürelim diyor arkadaş anlaşıldı..Forumda klavyeden yazarken bile Erdoğan'a çıtını çıkaramayacak adamlarla gelmiş şike davasını tartışıyoruz..

Şunun altını bidaha çizelim şikebahçe kendi gücünü taraftarını medyasını kullanarak bu işten sıyrılmadı onlar güçlüydü bizim gücümüz yetmedi diye bir şey yok..

Eğitimsiz ve yarı cahil bir kesime, özellikle de devletçi kafayla devletçi hamurla beslenen tiplere sokağa çıkma, polisle çatışma, hak arama mücadelesinde bulunma ve sınırsız eylem yapabilme özgürlüğü gibi konularda ne söylersen söyle laf anlatamazsın..Trabzon şehrinde yaşayan insanlar ve ülkenin dört bir yanına yayılmış Trabzonsporluların azımsanmayacak derecede çoğunluğu devletçidir..Önce devlet der..Benim polisim benim memurum der..Hukuk niye icat edildi? Almanların rechtsstaat dediği İngilizlerin rule of law olarak geliştirdiği hukukun üstünlüğü ya da Hukuk devleti kavramı niye var? Halkı ya da bireyi "devlete" karşı korumak için var..Dikkat edin dış düşmana iç düşmana ona buna şuna değil bizzat devlete karşı..Çünkü devletin elinde mahkemeler var devletin elinde silah var..Devlet vatandaşlarına haksızlık yapmasın diye insanlar hukuk devletini icat etmişler..Yani Fransa'da sarı yelekliler veya öğrenciler eylem yaptığında neden dinsiz iç düşman terörist kavramları adı altında yaftalanmıyor? Fransa başkanı neden geri vites yapıyor? Bizim milletimiz hukuk devleti kavramını öğrenebilmiş ve içselleştirebilmiş değil henüz..Dolayısıyla şike davasında haksızlığa uğradığımız ayan beyan ortadayken Trabzonluların kendi kabuğuna çekilip şike davasında yaşadığımız haksızlığı aval aval izlemesini normal karşılıyorum..Demek ki mesele güçlü oluşumuz veya olmayışımız değil mantalite ve eğitim meselesidir..

Hala vatandaş çıkmış diyor ki Trabzon'da 50 bin kişi toplandık da ne oldu..

Ne zaman toplandın araştırdın mı?

Şike davasının sıcak gündem olduğu yıllarda bir tane Trabzonlunun sokağa çıktığını görmedim sen nerede yaşıyorsun? Olayın üzerinden 3 sene geçmiş 50 bin kişi Trabzon'Da toplanmış..Ne yapmışsın orada iktidara mesaj verebildin mi? Fbli taraftarların yaptığı gibi devlete kafa tutabildin mi? Sabahtan akşama kadar fenere sövdün tüpçüye sövdün akşam oldu dağıldın..Kısacası kendİ çöplüğünde öttün..Ülkenin dört bir yanına dağılmış Trabzonsporluları sokağa dökebildin mi? 16. ağır ceza mahkemesinin önüne fenerliler gibi toplanıp cop yedin mi? Ne yaptın? Oy pusulasına 2011 şampiyonu Trabzonspor yazıp göstermelik iki sloganla hakkını vereceklerini mi sandın? Fenerlilerin yaptığını yapabilmen için öncelikle bir liderin olması gerekiyor..Bunu anlatmaya çalışıyoruz..O tarazda bir liderin hareket öncün olmadığı için aval aval izledin diyoruz..

Bir şekilde iktidar cenahına şikebahçeden yana tavır alırsan sandıkta ve sokakta bedelini ödetirim demen gerekiyordu..Bunu Akp'ye hissettiremedik..Başaramadık..Ve bu bizim güçsüzlüğümüzden değil gücümüz olduğunu bize hissettirebilecek gözü kara bir liderimizin olmayışından kaynaklanan bir şeydi.. Liderlik Akp'den hesap soracağım diyerek seçimi kazanan İHO'nun Akp'nin mitinglerinde boy göstermesiyle olmaz..Liderlik şike davasının sözde yılmaz savunucusu olduğu bilinen Sadri'nin gidip tüpçüye oy verip kendi ayağına sıkmasıyla olmaz..Hani Aziz diyordu ya mahkemede Sadri'ye "sana verdiğim ihaleler"...diye..İşte eli kolu bağlı adamdan lider olmaz..İş dünyası böyledir..Kimin eli kimin cebinde belli değildir..

Bize gözü kara ve ceberrut bir lider, başkan lazımdı..Eğitimsiz ve cahil kitlemizi harekete geçirecek bir önder..
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kalibresi cok yuksek arkadasim orada demek istenen seyi anladiktan sonra istedigin tarafinla gulebilirsin.sadri sener kongre uyelerinin ozgur iradeleriyle sectigi son baskandi.bu anlamda evet kendisi bizim sectigimiz son baskandi.sadri sener'in sike surecinde yapayalniz kalma nedenlerinden biri budur.sadri sener'den sonra gelen baskanlarin tamami(kendisini destekledigim agaoglu dahil) icazet alarak o goreve gelmislerdir.mevcut iklim ne zaman nasil degisir bilmiyorum ama boyle devam ettigi surece baskanlik makamina bizim isteyecegimiz kisinin gelmesi olanaksiz.icazet alabilen 2-3 aday onumuze koyulur oyle secim yapariz.secilenleri bosverin sadri sener'den sonra aday olanlarin profili size birsey anlatmiyorsa diyecek birsey yok.sadri sener zaten gucu yetmedigi icin,malum cevrelerden cok baski gordugu icin cekilmek zorunda kaldi.yoksa o donem degil sadri sener,ulkenin en muhalif adami baskan olmus olsa da birsey degismeyecekti.
                kalibre meselesini üstüne alınan arkadaşım (ben isim vermedim zira)
                sadri şener mi siyasetten icazet almadı?
                Faruk Ozan'ın (o zaman bakandı)yüksek özverileriyle seçilmiş olmasın?

Özkan sümerden sonra bütün başkanlar siyaseten bağımlı başkanlardı.
                Kimse martaval okumasın..
                Eğer sadrinin kalibresi de olsaydı bb nin kapalı kapılar arkasında şike süreci için kendisine söylediği "sesini kes" söylemini kamuoyuna aktarırdı.
                Ama işleri bozulur dimi yapamaz...
                Övelim özelim ama hakkaniyetli övelim, siyasetin adayı değilmiş...
                En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 16.02.2021, 08:35.
                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dediğini dinlemeyen, hukuk mücadelene saygı duymayan, çürümüşlüğün her kademesine sirayet ettiği kurumların ilgisini çekip harekete geçirebilmek için gelen "eabi çözüm çok basitti yea" önerisinin ligden çekilerek kendini yakmak olması en kibar tabirle.. "saflık".

Bunun avukatların yetersizliği, şehrin omurgasızlığı, stkların verimsizliği gibi medeni ülke problemleriyle alakası yok. Köhnemiş kurumlarla kendi anladıkları döviz kuru üzerinden konuşacaktık, bu iş hemen hallolacaktı. Buna UEFA da dahil.

hukuki mücadele böyle olmaz
                  şike soruşturması açılan takımla ligin başladığı bir yerde hukuktan söz edilmez. Örneğin idari personele soruşturma açıldığında merkez alınır ki aynı anda işine devam etmesin. Burada analaşamadığımız nokta şike yapılmasının, şike ile hak gaspının ligden çekilmekten (otomatik küme düşürülmekten) ben daha kötü görüyorum.
                  Siz de diyorsunuz ki kulübün kapısına kilit vurulmasın devam etsin biz sahada kalalım öyle müsade edelim.
                  Öyle mücadele edersen de kimse seni kaale almaz.
                  Ya ligi erteleyeceklerdi, ya da şikede adı geçen takımları ligden çekeceklerdi. Hiçbir şey olmamış gibi davrandılar, bizi de ligde kalmaya ikna ederek meşruiyet sağladılar

Şu an o reaksiyon verilmediği için geçenseneki şampiyonluk avucunun içinden çalındı
                  2011 sarı öküzdü, gitti TS de bitti.

Taraftar olarak birbirimizi germeye gerek yok tekrar diyorum, maç kazanalım sevinelim şampiyonluk şampiyonluk beklemeyelim.
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Vaaaaay

İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Köhnemiş kurumlarla kendi anladıkları döviz kuru üzerinden konuşacaktık, bu iş hemen hallolacaktı. Buna UEFA da dahil.
                    Ooo Cenkhan ilk kez şaşırttın-ilk kez sana katılıyorum, ilginç...

Normalde manipüle ederdin, direk yazmışsın, dubakalım...

Luiz de gaza gelmiş sağa sola mala davara dalmış, sokak ne de güzel gözünde, anarşi, sanki sonrasında parlatılan ama arkada uyuşturucu kaçıran che veya castro gelmeyecek, başka kta olmayacak gibi...

BİR TEK ÖRNEK VEREBİLİR MİSİN ANARŞİ SONRASI reel olarak halkının mutlu olduğu(sömürülüp aç kalmadığı) bir ülke, TEK ÖRNEK!!!
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bizim yörenin insanı özellikle 17/25 Aralık yolsuzluk operasyonlarından sonra (iktidar kuyruğu sıkıştırmışken ve derin devletle antlaşma yapmışken) Kemalist, solcu, devlet elden gidiyor ve ergenekonculara yakın olsaydi o kupa müzemizde olurdu. Bizimkiler Stockholm sendromuna kapılmış. Fenerbahçe iktidarın kuyruğu sıkıştırdığı zaman stratejiyi çok iyi kurdu.

Maalesef bizim millet okumuyor, izlemiyor. Bunlari yapmayınca objektif de olamıyor. Bağnazca ve cahilce savunma yapıyor. Operasyonları yapan polisin röportajını buraya koymuştum. O sıralar iktidarın yolsuzlukları ortaya dokulmediginden olsa gerek reis o sıra müdüre “sonuna kadar gidin” demişti. Neyse uzun lafın kısası ben cahil milletimin ferasetine güveniyorum.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        (iktidar kuyruğu sıkıştırmışken ve derin devletle antlaşma yapmışken) Kemalist, solcu, devlet elden gidiyor ve ergenekonculara yakın olsaydi o kupa müzemizde olurdu.
                        O bahsettiğin odakların resmi takımı Fenerbahçe. Bu geleneksel olarak böyledir. Ve aynı odaklar yine geleneksel olarak Trabzon'u (Doğu Karadeniz'i) sevmez, Trabzon'u sadece asker deposu olarak görür.

O bakımdan bu stratejiden de sonuç alınamazdı.

Yorum

• [MENTION=527]Tekke[/MENTION] Fransız devrimi anarşiyle başlar anarşiyle biter ve bugün Fransızlar bundan gurur duyar..
                          Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu!

İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O bahsettiğin odakların resmi takımı Fenerbahçe. Bu geleneksel olarak böyledir. Ve aynı odaklar yine geleneksel olarak Trabzon'u (Doğu Karadeniz'i) sevmez, Trabzon'u sadece asker deposu olarak görür.

O bakımdan bu stratejiden de sonuç alınamazdı.
                            Kesinlikle haklısınız ama en azından öyle bir strateji belirlenseydi iktidar ortada kalabilirdi. En azından luizin dediği ve FB taraftarının yaptığı gibi anarşi yapılabilirdi.

Fanatik köylüme “ yahu bu adam senin hakkını yiyor” dediğimde “devletün geleceğü herşeyün üstündedür” demişti. Tipik devletçi cahil kafa.
                            En son omondoles tarafından düzenlendi; 15.02.2021, 20:49.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Tekke<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention --> Fransız devrimi anarşiyle başlar anarşiyle biter ve bugün Fransızlar bundan gurur duyar..
                              Ahhh ama ülkeyi Yahudi Napolyon Kraliçe ve Fransız olan Mary Antoinette nin kafasını keserek kurdukları yerden inşaa eder...

Şimdi de Yahudi kırması küresel maşa Macron yönetir, anarşinin sonu için mükemmel örnek, köle ve gururlu fransızlar...
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Bizim milletimiz hükümetlerle DEVLETİ her zaman birbirine karıştırmıştır.Hak aramak devlete karşı gelmek değildir.Bu hak arayışı yapanlarda terörist değildir.Nasıl bir milliyetçilik anlayışı yerleşmişse kafalara hak arayana hemen ararşist ya da terörist damgasıyla yaftalamaya can atıyorlar.
                                TRABZONSPOR
                                Mustafa Kemal ATATÜRK
                                NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                                ŞAMPİYON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X