İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Temelde argümanınızda hatalı olan taraflar var. Tepki meselesinde hatalı değilsiniz ama zamanlama meselesinde hatalısınız. şike yürüyüşleri 3 temmuz sürecinden ne zaman sonra yapıldı sorusuna verilecek cevap aylar hatta yıllar sonra olacaktır. Böyle tepki olmaz, tepki ligi playoffla ve şikecilerin olduğu bir şekilde başlatma kararı alındığında, uefa temsilcisini de araya katarak ben bu şartlarda lige katılmıyorum diyerek olur.
şikeden dolayı geleceğin çalınmış şike yapan takıma ceza verilmiş onunla aynı ligde sezona başlamak camia olarak ağır gelmiyor, ama ligden çekilme yüzünden ligden düşürülme camiaya ağır geliyor. Bu cidden tepkisizlik örneği değil mi?
Şimdi senaryoyu şöyle düşünelim ligden çekildin bu şekilde ligi başlatacaklarını varsayamıyorum ne reis bu kadar güçlü zaman ne de feto oraya çıkmış (fotonun asıl ortaya çıkışı 2013), seni masaya oturtacak nasıl bir güç olacaktı? O zamanlar kamuoyu tamamen TS'nin yanındaydı, bu kamuoyu gücüne dayanarak devlet bizim hakkımızı nasıl olsa verir diye düşünerek TS'de başka bile doğru üzgün açıklama yapmadı, espriler dışında.
Bu güvenle ligden çekilme akıllara bile gelmedi.
Dünyanın hiçbir yerinde şike suçlaması devam ederken o takım lige başlatılmaz, ama biz bunu sineye çektik aynı ligde oynadık.
Gerekirse gs yi bile tiftiflikleyip lige başlatmıycaktın bursayı vs.
Bursa da ön eleme oynaması gerekiyordu çünkü.
Zamanında yapamadığın tüm hareketler sonra elini kolunu bağladı, rezillik üzerine rezillik oldu, şikebahçe çöplüğü kendi içinde kenetlendikçe kenetlendi ve bu günlere gelindi.
Bazı yorumları okudum sadri siyasetten bağımsız son başkandı diye, bi tarafımla bile gülemedim bu kadar kalibresiz bakış açısını TS bile haketmiyor. Bu sadriye tayyip dediki kes sessini o da kesti.
Bu kadar siyaseten uzak sadri.
gelelim ligden çekilme argümanına
seni küme düşürdüler
dünya borcun var
futbolculara ödenecek paralar da var
eeee
bana ne ben tüzel kişiliğim benim hakkımı vermiyor vermediğin gibi küme de düşürüyor üstüne üstlük borcumu ödememi istiyorsun. Ben yokum ki, sen yaptın sen ödediyebilirdin.
İşte bunu diyecek güç şikecilerde vardı bizde yoktu.
Hala yok.
O zaman senin şampiyonluklarını çalmaya hakemlerle her maç katletmeye hakları var Mehmet abi.
Tepki 3 yıl sonra (25 ocak 2014) 50 bin kişiyle Trabzon'da yürümekle olmaz. Bilmem kaç yıl sonra sahada topa vurmamakla olmaz. Bu gülünç bir şeydir. Bundan sonra taraftarın şu bilinçle maçları takip etmesi lazım.
Biz bu ligde şampiyon asla olamayız
Büyük maçlardan birkaç tane kazansak da olur
Avrupa ligine de arasıra gidersek annemizin kupası olan türkiye kupasını alırsak ne ala
Bu kadar.
Birbirimizi kırmaya gerek yok.
Yazılacak çok şey var saygısızlık etmeden yazmaya devam ederim inşallah
Yorum