Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cok kotu bir acmaza soktular kendilerini.

Basari gelirse Avci'dan bilinecek; basarisizlik gelirse kendilerinden bilinecek.
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cok kotu bir acmaza soktular kendilerini.

Basari gelirse Avci'dan bilinecek; basarisizlik gelirse kendilerinden bilinecek.
      Bana göre asıl skandal,parasın verip,sözleşme yaptıkları profesyonel çalışanlarının elinde esir durumunda olmaları.Şu anda Abdullah Avcı kulübün altına dinamit koysa,sırf koltuklarından olmamak için seslerini çıkaramaz durumdalar.

İşte böyle de güzel yönetiyorlar kulübü.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana göre asıl skandal,parasın verip,sözleşme yaptıkları profesyonel çalışanlarının elinde esir durumunda olmaları.Şu anda Abdullah Avcı kulübün altına dinamit koysa,sırf koltuklarından olmamak için seslerini çıkaramaz durumdalar.

İşte böyle de güzel yönetiyorlar kulübü.
        Muharrem baskan, asagi yukari en az 1000 mesajini okumusumdur. Ilk defa bir mesajina yuzde yuz katiliyorum.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Geldiklerinden beri olumlu işleri vardı ama şu ana kadar yaptıkları en mühim abdullah avcı'yı takımın başına getirmeleri oldu. Sene başında gelememesi şu an yaşadıkları durumdan kaynaklıydı büyük ihtimalle. Yönetim geldiğinden beri ilk defa tam anlamıyla çıkmaza girdi ve elini uzatmak istemeyeceği birine uzattı aslında. Çünkü kimsenin onlar varken ben bilirim demesini istemiyorlar. Yönetim içinde farklı görüşler olduğu kesin ve ben rasyonel olmayan yöneticiler varsa buna başkan da dahil takımın başında görmek istemiyorum. Eğer başkan işlerin kendi inisiyatifi ile olmadığını düşünüyorsa kadrosunu değiştirsin ve yola mantık sahibi insanlarla devam etsin. Başkanın yapması gereken iki şey var: biri hatalarını kabul etmek bahane aramamak ikincisi de işi ehline teslip edip kendisini idarecilik kısmında tutmak. Eğer böyle yaparsa kendisi de ne kadar rahatladığını görecek.
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muharrem baskan, asagi yukari en az 1000 mesajini okumusumdur. Ilk defa bir mesajina yuzde yuz katiliyorum.
            Hahahahaaaaaaösdmaskdmaksmak

Forumda gerçekten kaliteli, ince gören arkadaş az değil, +1
            Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkanın nasıl Çimşir ve Newtonu getirmesi başarısızlıksa Abdullah Avcı yı getirmesi de büyük başarı tebrik ediyorum.Berat Özdemir transferi de harika. Taraftarın gazına gelmeden, Avcının da dediği gibi bütçelerimiz doğrultusunda Avcının istediği oyuncuları alabiliyorsak alalım yoksa gerek yok FAKAT bu dediklerimi yaparsan kıymetin asla bilinmeyecek çünkü bizim taraftar olmayan paralarla transfer yaparak kulübü borca sokan Usta yı(transfer başlığında geri istiyor) bazıları Koç gibi adam yok mu bizde diyor. O yüzden yapmaya çalıştığın şey bu taraftar ile imkansız tek şartı var bunları yaparken(hakemlere vs. rağmen)sürekli şampiyon olman lazım(2.likte kesmiyor).
              Anlatamazsın sevgili kardeşim. Kulübü bataklıktan çıkaran adamdan süpermen olması bekleniyor. İşin rezalet tarafı kulübü 400 milyon borçla alıp 1 milyar borçla bırakan rezil herifi tekrar kulübün başında görmek isteyen kitle baya büyük.
              Deveyi diken insanı s..... misali

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Ahmet Ali Ağaoğlu!

Burada biri Erdal Hoş ile olan bir şöylesi paylaştı. Başkan konusunda bir tespit yaptı ki (ki bence de doğrudur) böyle biri iflah olmaz. Kendisi Reis sendromuna girdi. Asla hata kabul etmiyor. İyiler kendinden, kötüler ise başkalarından.

Yorum

• Abdullah Avcı’yı getirmesi başarı he mi? Madem niye sezon başında getirmedi? Ben söyleyeyim aldığı çöpleri onaylamazdı, kafama göre hoca bulayım neyime göre oynarım dedi. Sonrada baktı iş kümeye doğru gidiyor, el mahkum... Ortada bedavaya bize gelecek doğru düzgün hoca olmayınca... Şahsen ben başımıza gelen her başkana iyi niyetle bakıp ümit besliyorum, Ağaoğlu da istisna değildi. Ama Aziz Yıldırım sendromuna kapıldığı aşikar.

Yorum

• Başkanın hoca seçiminde "ses çıkarmayacak" teknik direktör istediği sprekülasyonuna katılıyorum, böyle bir şey olabilir. Çıkıp Terim gibi şunu şunu istiyorum deyip de alamayınca sakin kalacak bir taraftarımız var mı? Yok. Bu anlaşılabilir bir şey. Bizim paramız yok, bunu biraz anlasak sorun olmayacak. Buna rağmen bu yılki transferler hatalı mı? Evet.

Afobe'yi ben duyduğumda sevinmiştim mesela ama olmadı, başarısız oldu. Transferler içinde "fiyasko" diyebiliceğimiz tek isim var o da Diabate. Menajer işi olduğu bariz belli. Bağlantıları var mı bilmiyorum ama Sörloth, Ekuban, Tony vs iyi çıkan isimleri getiren biri çıkıp da başkan bu kadar güzellik yaptık bunu da al pişman olmazsın demiş olabilir. Hata mı? Evet hata.

Başkan göreve geldiği günden bu yaa-na attığı adımların hepsine 100 puan desek bugün benim gözümde 80 başarı puanı almıştır, benim için de yeterlidir.

Yorum

• ne ahlanıp vahlanıyordur keşke avcı yerine newtonun yardımcısının yardımcısını getirseydim diye..

şimdi avcı sözünü çok geçirebileceği biri de değil ondan zor durumda

o yüzden son dk çöpleri de getiremiyor. hoca kabul etmez çeker gider diye biliyor ki avcı giderse kendi de gidecek.

sıkışmış kalmış
                      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Kibir insanı bitirir..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Geldiği günden beri en çok eleştirdiğimiz yanı dili, iletişim problemi. Bu iletişim problemi bugüne kadar yaptığı bütün hataların temeli yani yanlış iliklenen düğmenin asıl sebebi. Adımını atar atmaz maliyetli oyuncuları ortaya atmasından ünal karaman ve diğer personellerin gönderiliş şekline kadar hep aynı problemin yansımasını gördük. altmış yaşından sonra insanın değişmesi de pek kolay değil. Dolayısıyla pek ışık göremiyorum. Şunu da söylemek gerek ayrıca: Biz camia olarak asla diğer camiaları karşımıza almıyoruz. Karşımızdaki güruh yine bizden daha iyi bildiğini düşünen biziz. Herkes birbirini biliyor ve birbirine bu yüzden katlanamıyor. Kaybeden de Trabzonspor oluyor her daim. Daha eskiler eskiden de böyle diyor ben de yakın geçmişte farklı bir şey görmedim. Bundan sonra da aynı yoldan gideceksek nasıl değişim olmasını bekleyebiliriz ki. Bu camianın tamamen yenilenmesi ve eski fikirlerden uzaklaşması gerekiyor.
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pereira ayrı ağlamış eşi ayrı ağlamış. Belli ki mevzunun yönetimle değil hocayla ilgisi var. Yönetim ne için var. Bu tip krizleri çözmek için. Her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.
                            Heyt bee. 4 ayda çalışmadan milyon euro alsamda bende ağlasam..
                            Ne yapacaktılar başka, plakette verdiler. Teşekkürde ettiler. Sanki hayrına geldiler buraya. Şu duygusallıktan bir kurtulamadık.
                            u will need justice at the end..

Yorum

• Dua etsinler tribünler kapalı eğer açık olsaydı zaten bu saate kadar duramazlardı
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Heyt bee. 4 ayda çalışmadan milyon euro alsamda bende ağlasam..
                                Ne yapacaktılar başka, plakette verdiler. Teşekkürde ettiler. Sanki hayrına geldiler buraya. Şu duygusallıktan bir kurtulamadık.
                                Hamsi en iyi turpla yenilir.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X