Rencide edilerek o koltuktan ineceksin!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Transfer dönemini 2.5 milyon euro bonservisli Berat'la açınca insanlardaki beklentiler haklı olarak çok büyüdü. Ünal Hoca'ya kendisinden habersiz Avdijaj'ı, Hüseyin Hoca'ya Messias'ı, Newton'a Plaza'yı aldırabiliyordunuz ama Abdullah Hoca'ya sökmüyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
-
bu haftasonuna kadar transferleri bitirmek istiyoruz nasıl bir açıklama Başkan.zaten başka süre mi var
ayrıca ortaya çıktığına göre bir kaç oyuncu açıklayacaktır yoksa sesini çıkarmazdı.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer dönemini 2.5 milyon euro bonservisli Berat'la açınca insanlardaki beklentiler haklı olarak çok büyüdü. Ünal Hoca'ya kendisinden habersiz Avdijaj'ı, Hüseyin Hoca'ya Messias'ı, Newton'a Plaza'yı aldırabiliyordunuz ama Abdullah Hoca'ya sökmüyor...
Dinsizin hakkından imansız gelir misali Avcı çer çöp istemediğini net belirtiyor..
Yorum
-
Başkanın nasıl Çimşir ve Newtonu getirmesi başarısızlıksa Abdullah Avcı yı getirmesi de büyük başarı tebrik ediyorum.Berat Özdemir transferi de harika. Taraftarın gazına gelmeden, Avcının da dediği gibi bütçelerimiz doğrultusunda Avcının istediği oyuncuları alabiliyorsak alalım yoksa gerek yok FAKAT bu dediklerimi yaparsan kıymetin asla bilinmeyecek çünkü bizim taraftar olmayan paralarla transfer yaparak kulübü borca sokan Usta yı(transfer başlığında geri istiyor) bazıları Koç gibi adam yok mu bizde diyor. O yüzden yapmaya çalıştığın şey bu taraftar ile imkansız tek şartı var bunları yaparken(hakemlere vs. rağmen)sürekli şampiyon olman lazım(2.likte kesmiyor).
Yorum
-
Sözleşmesinin bitmesine 4 ay kalmış kaptanını, kalan alacaklarını da ödeyip takımdan kovmak ne etik ne de fayda/maliyet anlamında yakışık alır bir hareket. Pereira'nın takımı, ailesinin de şehri sahiplenmesini, kendisinin sahadaki mücadele anlayışını, boşalttığı mevkide oynayabilecek tek futbolcunun altyapıdan yeni çıkma bir çocuk olması gibi konuları bir kenara koyuyorum, büyüklük ideali peşinde koşup insanlardan saygı bekleyen kurumların her bir ferdine de aynı şekilde davranıyor olması lazım.En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 26.01.2021, 13:12.Naber?
Yorum
-
Pereira ayrı ağlamış eşi ayrı ağlamış. Belli ki mevzunun yönetimle değil hocayla ilgisi var. Yönetim ne için var. Bu tip krizleri çözmek için. Her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkuyorum ki bu adamin egosu kulübü yiyip bitirecek.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum